První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3564
11.6.13 20:45

Ahojte holky, můžu se k vám přidat a poptat se nár otázek? jsme s manželem po prvním IUI. na stimulaci jsem měla clostil 1-0-1 3-7DC a 11DC 3 folikuly 15mm a píchnul mi pregnyl a zavedl první spermijky a ve středu(zítra) budu 13DC a znovu zavede spermie s tím, že dnes nám byl doporučeno tulení..Není to zvláštní mít 2 IUI v jednom cyklu? a je to vubec možné tak brzy píchnout pregnyl a zavádět? Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
11.6.13 21:14

@hankaaaa ahojky vitej :kytka:,tak já mám za sebou 2× IUI ale každý cyklus jeden pokus iui, ale četla jsem tu na netu diskuse, kde holkám dělali 2× iui v jednom cyklu, mne to přijde divné proč ti placají pokusy iui v jednom cyklu 2× je to nesmysl, ale co dr to jiný názor :think: a pregnyl na 15mm folik mi přijde taky dívné, mne píchali pregnyl vždy když foliky mneli minimálně 18mm při 15mm nemusí být uvnitř foliku zralé vjičko, asi bych zmenila car :think: ale přeji ti at ti to vyjde a najdeš na TT vysněné // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
12.6.13 18:03

@SANDRA75 No takže dneska jsem došla do Car a říkal foliky praskly a viděl i žlute tělísko..provedlo se 2 IUI a zase píchnut pregnyl… Tak snad ví co dělají a bude to mít uspěch, ale ta dnešní ráno bolest…fakt hnus… :pocitac: po IUI, ale bolest najednou pryč. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.6.13 18:10

@hankaaaa pak nechápu proč ti dělai 2 IUI dva dny po sobě když folici už byli prasklí, no nevim já bych tento postup asi zamítla, protože ti takhle placaji Pokusy a máš jen 6× za rok nárok zdarma :think: takto si to vyplácáš za 3 cykly :think: at se zadaří :hug: a najdeš // na TT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
12.6.13 18:17

@SANDRA75 Děkuji no snad jak jsem psala ví co dělají a kdy je možné testo vat? filik praskl dneska ráno a v 11 inseminace a píchnut pregnyl…Je vubec nějaká šance? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.6.13 21:09

@hankaaaa šance je stále, zaleží jeslti ti ve foliku dozravaji vajička aby byli schopné se oplodnit, ale to bohužel při iui nezjistime nikdo, to se zjištuje jen při IVF pod mikroskopem zkoumaji zralost vajiček ;) držím pěstí at ti to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí