První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
9.5.13 13:39

Holky tak ja na kontrole dneska Hcg pres 8000,na utz uz bylo videt hezky ten gestacni vacek 7,6mm, ale mam tam i nejaky hematom, takze zadna hitparada, musim 3× denne zavadet utrogestan, klidovy rezim, takze necvicit, no a asi hrozba potratu tu je…nemate s tim nekdo zkusenosti? Zda se to vstreba???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.5.13 14:11

@sivana Kamarádka měla a vstřebal se. Tak držím palečky. Ale chce to opravdu na sebe dávat pozor. Většinou to ale nebývá zas taková tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.5.13 15:16

@ajleenka Dekujiiiii,tak uvidime, hold priroda si poruci sama, tak nebo tak:) Setrit se budu kazdopadne a pristi tyden budu treba vedet vic:) Ty ted pujdes do dalsi IUI, vid? Tak uz aby to klaplo, drzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.5.13 15:29

@sivana Ano, jdu na další. Už by bylo na čase, aby to konečně vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.5.13 15:39
@sivana píše:
Holky tak ja na kontrole dneska Hcg pres 8000,na utz uz bylo videt hezky ten gestacni vacek 7,6mm, ale mam tam i nejaky hematom, takze zadna hitparada, musim 3× denne zavadet utrogestan, klidovy rezim, takze necvicit, no a asi hrozba potratu tu je…nemate s tim nekdo zkusenosti? Zda se to vstreba???

kolik jsi těhotná? já jsem hematom měla a z toho nakonec zamlklé těhu, ale já od začátku špinila, takže to bylo hned blbý :zed: ty budeš určitě v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.5.13 17:22

@Hejhulka25 jsem 5tt, zatim nespinim, ani nekrvacim, ale kdo vi jak pujde cas… a v kolikatem tt jsi mela hematom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.5.13 17:38
@sivana píše:
@Hejhulka25 jsem 5tt, zatim nespinim, ani nekrvacim, ale kdo vi jak pujde cas… a v kolikatem tt jsi mela hematom?

já jsem měla hned na začátku, ale nikdy jsem na utz nebyla dřív, než kolem 7tt, nechápu taky proč? uvidí gestační váček a co? embryo se nemusí objevit nebo může být bez srdeční akce, do 8tt je podle mě zbytečné chodit k dr., pak se akorát člověk nervuje, že musí ještě přijít za týden a jestli už bude bít srdce apod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.5.13 17:44

@Hejhulka25 souhlasim s Tebou, me si v caru pozvali pred dovolenou a to na utz nebylo jeste videt nic, tak za tyden, to uz tam byl vacek i s hematomem, nebo oni nevi co to vlastne je, nejdriv mysleli, ze dvojcata, mam vysoke hcg, ale pak, ze asi modrina nebo hematom a za tyden znova na utz…no je to na palici;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
9.5.13 18:55

@sivana držím ti pesti at je vše u tebe s mimiskem v bříšku v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.5.13 18:57

@SANDRA75 dekuji:) Taky drzim pesti vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
9.5.13 19:10

@sivana opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martinis
12.5.13 00:28

U me se prvni IUI nepovedlo. Jsem dnes 15. den po inseminaci a dostala jsem MS. Mela jsem 3 velke foliky, normalni hladinu hormonu a manzel mel super dobry spg a presto nic. Premyslim, jestli ma cenu jit na druhe iui nebo se na to vykaslat a jit rovnou na IVF.

• Citovat
  • Upravit
5969
12.5.13 07:38

@Martinis říká se, že nejúspěšnější je 2-4pokus iui, já mám za sebou ted 2.pokus dnes jsem 9dní po iui a čeká mne příští týden testikování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.5.13 08:23

@Martinis Určitě bych ještě alespoň jednu zkusila. My máme taky všechno ok, jsem už i po laparce, takže pročištěno (i když vše v pořádku a průchozí), manžel má taky spermiogram v pořádku a přesto jdeme do 6-té iui :roll:. Já se do té ivf moc nehrnu, ale v červenci už bych jí taky chtěla. Té iui už moc šancí nedávám, i když holky tady jsou živým důkazem, že to funguje.
@SANDRA75 Držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.5.13 08:38
@sivana píše:
@Hejhulka25 souhlasim s Tebou, me si v caru pozvali pred dovolenou a to na utz nebylo jeste videt nic, tak za tyden, to uz tam byl vacek i s hematomem, nebo oni nevi co to vlastne je, nejdriv mysleli, ze dvojcata, mam vysoke hcg, ale pak, ze asi modrina nebo hematom a za tyden znova na utz…no je to na palici;)

no a jak se cítíš teď? :D mě čeká první utz za týden uff, už aby to bylo za mnou a viděla jsem toho našeho drobečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí