Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak ja na kontrole dneska Hcg pres 8000,na utz uz bylo videt hezky ten gestacni vacek 7,6mm, ale mam tam i nejaky hematom, takze zadna hitparada, musim 3× denne zavadet utrogestan, klidovy rezim, takze necvicit, no a asi hrozba potratu tu je…nemate s tim nekdo zkusenosti? Zda se to vstreba???
@sivana Kamarádka měla a vstřebal se. Tak držím palečky. Ale chce to opravdu na sebe dávat pozor. Většinou to ale nebývá zas taková tragédie.
@ajleenka Dekujiiiii,tak uvidime, hold priroda si poruci sama, tak nebo tak:) Setrit se budu kazdopadne a pristi tyden budu treba vedet vic:) Ty ted pujdes do dalsi IUI, vid? Tak uz aby to klaplo, drzim…
@sivana Ano, jdu na další. Už by bylo na čase, aby to konečně vyšlo.
@sivana píše:
Holky tak ja na kontrole dneska Hcg pres 8000,na utz uz bylo videt hezky ten gestacni vacek 7,6mm, ale mam tam i nejaky hematom, takze zadna hitparada, musim 3× denne zavadet utrogestan, klidovy rezim, takze necvicit, no a asi hrozba potratu tu je…nemate s tim nekdo zkusenosti? Zda se to vstreba???
kolik jsi těhotná? já jsem hematom měla a z toho nakonec zamlklé těhu, ale já od začátku špinila, takže to bylo hned blbý
ty budeš určitě v pohodě ![]()
@Hejhulka25 jsem 5tt, zatim nespinim, ani nekrvacim, ale kdo vi jak pujde cas… a v kolikatem tt jsi mela hematom?
@sivana píše:
@Hejhulka25 jsem 5tt, zatim nespinim, ani nekrvacim, ale kdo vi jak pujde cas… a v kolikatem tt jsi mela hematom?
já jsem měla hned na začátku, ale nikdy jsem na utz nebyla dřív, než kolem 7tt, nechápu taky proč? uvidí gestační váček a co? embryo se nemusí objevit nebo může být bez srdeční akce, do 8tt je podle mě zbytečné chodit k dr., pak se akorát člověk nervuje, že musí ještě přijít za týden a jestli už bude bít srdce apod ![]()
@Hejhulka25 souhlasim s Tebou, me si v caru pozvali pred dovolenou a to na utz nebylo jeste videt nic, tak za tyden, to uz tam byl vacek i s hematomem, nebo oni nevi co to vlastne je, nejdriv mysleli, ze dvojcata, mam vysoke hcg, ale pak, ze asi modrina nebo hematom a za tyden znova na utz…no je to na palici;)
@sivana držím ti pesti at je vše u tebe s mimiskem v bříšku v pořádku ![]()
U me se prvni IUI nepovedlo. Jsem dnes 15. den po inseminaci a dostala jsem MS. Mela jsem 3 velke foliky, normalni hladinu hormonu a manzel mel super dobry spg a presto nic. Premyslim, jestli ma cenu jit na druhe iui nebo se na to vykaslat a jit rovnou na IVF.
@Martinis říká se, že nejúspěšnější je 2-4pokus iui, já mám za sebou ted 2.pokus dnes jsem 9dní po iui a čeká mne příští týden testikování ![]()
@Martinis Určitě bych ještě alespoň jednu zkusila. My máme taky všechno ok, jsem už i po laparce, takže pročištěno (i když vše v pořádku a průchozí), manžel má taky spermiogram v pořádku a přesto jdeme do 6-té iui
. Já se do té ivf moc nehrnu, ale v červenci už bych jí taky chtěla. Té iui už moc šancí nedávám, i když holky tady jsou živým důkazem, že to funguje.
@SANDRA75 Držím palečky. ![]()
@sivana píše:
@Hejhulka25 souhlasim s Tebou, me si v caru pozvali pred dovolenou a to na utz nebylo jeste videt nic, tak za tyden, to uz tam byl vacek i s hematomem, nebo oni nevi co to vlastne je, nejdriv mysleli, ze dvojcata, mam vysoke hcg, ale pak, ze asi modrina nebo hematom a za tyden znova na utz…no je to na palici;)
no a jak se cítíš teď?
mě čeká první utz za týden uff, už aby to bylo za mnou a viděla jsem toho našeho drobečka ![]()