První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
12.5.13 08:39

@ajleenka zkus k tomu přistupovat jinak, prostě věř, že to vyjde, já šla na první iui s tím, že to prostě vyjde a vyšlo, říká se, že hlava moc nezmůže, ale já věřím v opak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.5.13 08:55

@Hejhulka25 Víš, ono je to teď už hrozně těžké. Já šla na první taky s tím, že je to tutovka a musí to klapnout. No a ten pád na pusu pak o to více bolel. Tak jsem věřila druhé, ale už o kapku méně a opět obrovské zklamání. Třetí jsem už brala jen tak s rezervou, ale zase říkali, do třetice,,, ale neúspěch pak už byl celkem v pohodě. Čtvrtá byla poslední před laparkou, tak jsem si říkala, že to by mělo klapnout, že to tak bývá, ale už jsem se „těšila“ na laparku a že třeba přinese řešení, takže tam ani zklamání nebylo. Pátá byla první po laparce, dávala jsem do toho cyklu strašně moc (je spousta případů, kdy to první cyklus po laparce klapne, proč by ne nám…) a ten cyklus nakonec byl takový, jaký byl a zklamání opět velké. Takže samozřejmě pořád doufám, ale beru to tak, že je to jen další pokud a šance a ne jako samozřejmost. On s tím počtem pokusů člověk trošku vystřízliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
12.5.13 09:25

@Hejhulka25 Tak drzim moc palce, urcite to bude v poradku;) Ja se citim dobre, boli me prsa, poboliva v podbrisku, ale zatim nespinim ani nekrvacim, tak snad dobry;) Uvidim ve ctvrtek na Utz, jinak bere 3× denne utrogestan no a mam klidovy rezim, zakze nrsportuju, janak tak nejak funguju normalne;)Rikam si co se ma stat se stane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.5.13 13:25

@sivana to ráda slyším, že se cítíš dobře, opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.5.13 18:06

Ahoj holky, tak hlásím, že jsem 6+2tt, srdíčko bije a hematom se zmenšuje, už je jen 5mm, tak snad to bude v pořádku…už mě z Caru předali zpět mému gynekologovi, docela jsem se v Caru cítila fajn, ale asi už není třeba tam být dále… Držim vám všem pěstičky:)a krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
18.5.13 07:41

@sivana to jsou nádherné zprávičky, gratulace leti za tebou a opatruj sebe i mimisko v bříšku :hug:

všem přeji krásnou sobotu, já frčím do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
18.5.13 20:47

@sivana to je skvělé :D už je vidět srdíčko, moc gratuluju a užívej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.5.13 22:38

Ahoj Holky, tak už jsem tu veškerou konverzaci tady dočetla ;-) a všem těhulkam moc moc gratuluji a přeji klidné tehulkovani @-}– jinak já jsem dnes 5den po 2.IUI. tak cekam na testování snad už to take vyšlo ;-) holky buďte na sebe opatrný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.5.13 10:28

@SANDRA75 Děkujiiii, ale jsou to porad strachy, boli me zada a bricho, tak porad jsem ve strehu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.5.13 10:30
@sivana píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem 6+2tt, srdíčko bije a hematom se zmenšuje, už je jen 5mm, tak snad to bude v pořádku…už mě z Caru předali zpět mému gynekologovi, docela jsem se v Caru cítila fajn, ale asi už není třeba tam být dále… Držim vám všem pěstičky:)a krásný víkend!

moc gratuluju :potlesk: kdy jsi měla ovulaci, jestli se můžu ptát? jdu totiž taky v 6+2 na první utz, ale ovu jsem měla 17dc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.5.13 10:31

@Martina84 Diky,taky drzim palce at vse dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.5.13 10:36

@Hejhulka25 Ja tedy presne nevim, ale IUI jsem mela 14DC, takze ovu by mela byt ten den nebo tak nejak okolo, ne? Jdes teprve na prvni UTZ? Ja uz mam za sebou 3 Utz a ve ctvrtek jdu na dalsi, ale to asi kvuli tomu hematomu…a jak se citis, me teda boli zada a taky poboliva bricho, citim prsa, jinak pohoda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.5.13 10:51
@sivana píše:
@Hejhulka25 Ja tedy presne nevim, ale IUI jsem mela 14DC, takze ovu by mela byt ten den nebo tak nejak okolo, ne? Jdes teprve na prvni UTZ? Ja uz mam za sebou 3 Utz a ve ctvrtek jdu na dalsi, ale to asi kvuli tomu hematomu…a jak se citis, me teda boli zada a taky poboliva bricho, citim prsa, jinak pohoda:)

aha tak to u mě ještě srdíčko asi nebude jako vždycky achjo :roll: mě už záda ani břicho nebolí, pobolívaly první týden, jinak prsa bolí děsně a po ránu je mi zle už, tak snad je prcek v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.5.13 11:03

@Hejhulka25 Urcite to bude v pohode, ja sla na UTz s tim aby bylo videt embrio, cetla jsem si, ze srdecni cinnost muze byt az pozdeji a kazdy den hraje roli:) Jinak rano by byva taky spatne, ale spis se musim najist, od zaludku mi zatim spatne neni, ale ja nebyla zvykla snidat, takze pro me zmena velika:)Drzim moc palecky a dej vedet jak Ti to dopadlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.5.13 11:07
@sivana píše:
@Hejhulka25 Urcite to bude v pohode, ja sla na UTz s tim aby bylo videt embrio, cetla jsem si, ze srdecni cinnost muze byt az pozdeji a kazdy den hraje roli:) Jinak rano by byva taky spatne, ale spis se musim najist, od zaludku mi zatim spatne neni, ale ja nebyla zvykla snidat, takze pro me zmena velika:)Drzim moc palecky a dej vedet jak Ti to dopadlo:)

já vím, nečekám první :lol: ;) u mě vždycky bylo srdíčko až po 7tt kvůli pozdější ovulaci, m takže spíš jen aby byl žloutkový váček a embryjko a budu spokojená :) kolik jsi dneska těhu? to asi budeme nějak podobně, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí