Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sivana To sice jo, ale ten to vyvolá, až ve chvíli, kdy je vajíčko dostatečně velké. A já právě nevím, zda mi do píchnutí stačilo dost vyrůst… uvidíme.
Ještě dotaz na holky těhulky - sledujete některá čípek a hlen?
@sivana píše:
@Hejhulka25 Pregnyl jsem mela den pred IUI:)
já taky
už jsem se lekla, že je to blbě, ale když vidím tebe tak ne ![]()
AHOJKY TAK KUKÁM ŽE SE TU TESTIKUJE
holky mne ted čeká dlouhé dny čekání, tak mám za sebou dnes 2 pokus iui, ![]()
@SANDRA75 Držím palečky, ať je to i poslední. To čekání po je nejhorší, ale zpětně si pak říkám, že to nakonec utíká docela rychle.
Se mnou si to moje tělo hezky hraje. Teď jsem šla do sprchy a normálně ze mě šly hleny (skoro jako ovulační, takové klouzavé) s nitkama krve.
Tak nevím, co to zase je. Možná, že ms nakonec přece jen dorazí dříve. Jsem asi 25dc, minulý cyklus byla už 26dc. ![]()
@ajleenka přesně tyhle hleny jsem mnela taky a bohužel cca za 2-3 dny ms dorazila minuí cyklus
ale mnela jsem je bez krve jen čisté husté táhlé hleny i na prstu když jsem si sáhla dovnitř jsem nela totálně oblepenej tim hlenem, říká se že je to ten těhotenský, takže sama nevim co to mnelo být, ted jsem rozhodnutá, že nebudu nato myslet a budu žít jako bych nikde nebyla
snad to zvládnu a tim to i lépe uteče ![]()
@SANDRA75 píše:
AHOJKY TAK KUKÁM ŽE SE TU TESTIKUJEholky mne ted čeká dlouhé dny čekání, tak mám za sebou dnes 2 pokus iui,
takj hodně štěstí a ať je i poslední ![]()
@ajleenka píše:
Se mnou si to moje tělo hezky hraje. Teď jsem šla do sprchy a normálně ze mě šly hleny (skoro jako ovulační, takové klouzavé) s nitkama krve.Tak nevím, co to zase je. Možná, že ms nakonec přece jen dorazí dříve. Jsem asi 25dc, minulý cyklus byla už 26dc.
to bude asi špinění před ms
anebo uhnízďování miminka ![]()
@Hejhulka25 jéé kéž by to byl poslední pokus, ale ted se budu chovat jako bych nikde nebyla snad mi to i rychleji uteče ![]()
@SANDRA75 @Hejhulka25 Já nad tím radši ani nepřemýšlím, co by to mohlo být. Ale taky to vidím spíše na blížící se ms.
Tak alespoň nebude dělat protahy, doufám. ![]()
@ajleenka já vím jak se ted citiš, mne toto čeká taky za dva týdny jestli ms přijde bo ne ![]()
@SANDRA75 No já právě od tohoto cyklu nic nečekám, celý byl divný, i to iui bylo divné…tak bude divný i konec cyklu. Proč by ne? ![]()
@ajleenka to iui myslíš tím jak jsi písala stou ovu? že nevíš kdy byla přesně?
@SANDRA75 Jj, přesně tak. Navíc jsem ještě hodinu čekala, než dorazila dr. (moje chyba, dorazila jsem o 7 minut déle a už měla další pacientku a musela jsem čekat)… Ale hlavně ta divná ovu, malé folíky… to nemívám.
Tak se mi asi opravdu rozjíždí ms.
Teď už jsem na wc více zašpinila. Dnes jsem 25dc, to je fakt mazec, to jsem nikdy neměla. To vypadá, že ovulka nakonec tedy opravdu nebyla.
Tak alespoň, že tenhle cyklus netrval dlouho a hurá do dalšího, snad lepšího. ![]()