První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
2.5.13 09:28
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Tak držím palečky, ať to směřuje k ms nejdříve za 10 měsíců. :palec: Příznaky docela hezké. ;)

já moc na příznaky nedám, nechci se radovat znáš to ;) a ty máš testovat kdy nebo už jsi testovala? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.5.13 09:32

@Hejhulka25 Já mám v sobě zatím pořád Ovitrelle. Testovala jsem v pondělí a dnes. V pondělí ještě krásný duch, dneska už hodně slaboučký. Zkusím to ještě v pondělí, to už bych Ovitrelle mít neměla a pak uvidím. Já právě nevím, zda mi iui sedělo na ovulku, tak nevím, kolik jsem případně dpo. :nevim: Ono pak probíhalo ještě nějaké domácí snažení, ale tenhle cyklus tomu moc nedávám. Příznaky nemám prakticky žádné, resp. nic, co by nemohlo být i normálně. Ale já na příznaky nedávám už vůbec, těch jsem si už prožila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.5.13 09:37
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Já mám v sobě zatím pořád Ovitrelle. Testovala jsem v pondělí a dnes. V pondělí ještě krásný duch, dneska už hodně slaboučký. Zkusím to ještě v pondělí, to už bych Ovitrelle mít neměla a pak uvidím. Já právě nevím, zda mi iui sedělo na ovulku, tak nevím, kolik jsem případně dpo. :nevim: Ono pak probíhalo ještě nějaké domácí snažení, ale tenhle cyklus tomu moc nedávám. Příznaky nemám prakticky žádné, resp. nic, co by nemohlo být i normálně. Ale já na příznaky nedávám už vůbec, těch jsem si už prožila… :roll:

počítej druhý den od iui jako 1 dpo ;) a hlavně 13.den po ovitrelle nebo pregnylu, už by nemělo být na testu nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.5.13 10:26

@Hejhulka25 Jj, přibližně to tak počítám, ale stejně nevím, zda to bude odpovídat. Ale ono je to ve finále asi jedno, nějak to dopadne. Testnu v pondělí a pak třeba obden dokud nedorazí ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.5.13 12:28

@ajleenka tak jak to vypadá u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.5.13 12:47

@jajda81 Jak jsem psala, zatím nic. Jsem teprve 8 dní od iui (od ovulace je to otázka :nevim:). Bt už neměřím, nějak jsem nestíhala, ale naposledy v úterý stoupla na 36,7. :nevim: Podle hlenu bych tipovala, že ovulka asi byla, ale fakt netuším kdy, protože bt mi prostě nestoupla, ale lezla tak nějak pomalinku. 8o
A co ty, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.5.13 13:01

@ajleenka Já to podle teploty nikdy nepoznala. No podle hlenu to vypadá nadějně. Dělala sis testík? Už máš 10 dní o píchnutí OT. Ještě 4 dny a 14 dne by neměl být OT ale už těhu čárka. Moc ti to přeji aby ti to vyšlo:-) já zatím nic, čekám do 6.5 na první utz. Bojím se aby to nebylo mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.5.13 13:01

@sivana Ukaž fotečku testíků:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.5.13 13:43

@jajda81 Testovala jsem dnes, zatím mám ještě Ovitrellového ducha. Počkám do pondělí, to bude 14 dní a uvidím, ale moc to nevidím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.5.13 14:10

@jajda81 Jajdo,me to foti rozmazane, ale dneska uz to byly // jak se patri;) Zitra jdi rano na krev a pak ultrazvuk, tak jsem zvedava…taky me to mimodelozni napadlo. Drzim vsem palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
2.5.13 15:06

Ahojky tak jsem se ted vrátila domu …takže holky je to fofr, dnes 12dc foliky dominan. vlevo 19mm a 1 folik v pravo 18mm, v 11.h mi pichli v artu pregnyl a ta dobrá zpráva zitra jdem na druhý IUI…teda jsem čekala, že to bude jak minulí cyklus až 18dc a dr. říkal, že minulí cyklus jsem mnela tyto krásně narostlé foliky až 16dc a ted už 12dc, a že clostik na mne krásně zabral dokonce i dříve o pár dní než jsem čekali…takže zitra ve 12.30h 2-IUI jsem štastná, že to jde tak rychle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.5.13 15:11

@SANDRA75 :potlesk: Tak to je báječná zpráva, držím palečky, ať je 2.iui ta pravá. Já jsem jeden cyklus měla taky takto rychlý - normálně chodím 15dc, jednou jsem přišla 12dc a folík měl 21mm, takže šup pregnyl a druhý den jsem šla. A musím říct, že to bylo velice příjemné, žádné dlouhé čekání. Naopak je to horší - třeba jako tento cyklus, kdy byla iui až skoro za týden. A po Svátkách to byla legrace, šla jsem na uz až 14dc, protože tam nebyli a folík měl 24mm 8o. Takže hezky počkal. Ale stejně tedy všechno prd platné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
2.5.13 15:17

@ajleenka kdy ne-čekáš na ms? to že nemáš žádné příznaky neznamená že nemužeš být těhulka, mocinky ti přeji aby jsi našla na TT //…já jsem taky ztoho zmatená ještě ted, že je to tak rychlé pač jsem to vubec nečekala, takovej fofr, já ovu mívala 20-23dc a i dele kolem 30dc protože i muj cyklus je hodně rozhozený, a ted diky duphastonu co jsem baštila po prvním IUI mi ms dorazila týden po jeho dobrání :hug: 34dc :hug: no uvidime jak to tentokrátě dopadně a když to nedopadne tak už jsem domluvená s dr, že bych šla na HSG…a pak až by byl další 3-pokus IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.5.13 15:24

@SANDRA75 Dneska jsem 8 dní od iui, ne/čekám někdy příští týden. Já jsem už byla i na laparce - vče v pořádku, průchodné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
2.5.13 15:30

@ajleenka no já jsem právě dala přednost HSG, ikdyž vím že je to bolestivější metoda, jak jsem tu na diskuzích pročítala, ale dá se to vydržet, vydržela jsem 3× porod tak toto bude brnkačka :mrgreen: a výsledek se dovím hned, poud bude problém, tak mne laparka nemine, pokud ne buud toho ušetřená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí