Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Tak držím palečky, ať to směřuje k ms nejdříve za 10 měsíců.Příznaky docela hezké.
já moc na příznaky nedám, nechci se radovat znáš to
a ty máš testovat kdy nebo už jsi testovala? ![]()
@Hejhulka25 Já mám v sobě zatím pořád Ovitrelle. Testovala jsem v pondělí a dnes. V pondělí ještě krásný duch, dneska už hodně slaboučký. Zkusím to ještě v pondělí, to už bych Ovitrelle mít neměla a pak uvidím. Já právě nevím, zda mi iui sedělo na ovulku, tak nevím, kolik jsem případně dpo.
Ono pak probíhalo ještě nějaké domácí snažení, ale tenhle cyklus tomu moc nedávám. Příznaky nemám prakticky žádné, resp. nic, co by nemohlo být i normálně. Ale já na příznaky nedávám už vůbec, těch jsem si už prožila… ![]()
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Já mám v sobě zatím pořád Ovitrelle. Testovala jsem v pondělí a dnes. V pondělí ještě krásný duch, dneska už hodně slaboučký. Zkusím to ještě v pondělí, to už bych Ovitrelle mít neměla a pak uvidím. Já právě nevím, zda mi iui sedělo na ovulku, tak nevím, kolik jsem případně dpo.Ono pak probíhalo ještě nějaké domácí snažení, ale tenhle cyklus tomu moc nedávám. Příznaky nemám prakticky žádné, resp. nic, co by nemohlo být i normálně. Ale já na příznaky nedávám už vůbec, těch jsem si už prožila…
počítej druhý den od iui jako 1 dpo
a hlavně 13.den po ovitrelle nebo pregnylu, už by nemělo být na testu nic ![]()
@Hejhulka25 Jj, přibližně to tak počítám, ale stejně nevím, zda to bude odpovídat. Ale ono je to ve finále asi jedno, nějak to dopadne. Testnu v pondělí a pak třeba obden dokud nedorazí ms.
@jajda81 Jak jsem psala, zatím nic. Jsem teprve 8 dní od iui (od ovulace je to otázka
). Bt už neměřím, nějak jsem nestíhala, ale naposledy v úterý stoupla na 36,7.
Podle hlenu bych tipovala, že ovulka asi byla, ale fakt netuším kdy, protože bt mi prostě nestoupla, ale lezla tak nějak pomalinku. ![]()
A co ty, jak se cítíš?
@ajleenka Já to podle teploty nikdy nepoznala. No podle hlenu to vypadá nadějně. Dělala sis testík? Už máš 10 dní o píchnutí OT. Ještě 4 dny a 14 dne by neměl být OT ale už těhu čárka. Moc ti to přeji aby ti to vyšlo:-) já zatím nic, čekám do 6.5 na první utz. Bojím se aby to nebylo mimoděložní.
@jajda81 Testovala jsem dnes, zatím mám ještě Ovitrellového ducha. Počkám do pondělí, to bude 14 dní a uvidím, ale moc to nevidím. ![]()
@jajda81 Jajdo,me to foti rozmazane, ale dneska uz to byly // jak se patri;) Zitra jdi rano na krev a pak ultrazvuk, tak jsem zvedava…taky me to mimodelozni napadlo. Drzim vsem palecky
Ahojky tak jsem se ted vrátila domu …takže holky je to fofr, dnes 12dc foliky dominan. vlevo 19mm a 1 folik v pravo 18mm, v 11.h mi pichli v artu pregnyl a ta dobrá zpráva zitra jdem na druhý IUI…teda jsem čekala, že to bude jak minulí cyklus až 18dc a dr. říkal, že minulí cyklus jsem mnela tyto krásně narostlé foliky až 16dc a ted už 12dc, a že clostik na mne krásně zabral dokonce i dříve o pár dní než jsem čekali…takže zitra ve 12.30h 2-IUI jsem štastná, že to jde tak rychle ![]()
@SANDRA75
Tak to je báječná zpráva, držím palečky, ať je 2.iui ta pravá. Já jsem jeden cyklus měla taky takto rychlý - normálně chodím 15dc, jednou jsem přišla 12dc a folík měl 21mm, takže šup pregnyl a druhý den jsem šla. A musím říct, že to bylo velice příjemné, žádné dlouhé čekání. Naopak je to horší - třeba jako tento cyklus, kdy byla iui až skoro za týden. A po Svátkách to byla legrace, šla jsem na uz až 14dc, protože tam nebyli a folík měl 24mm
. Takže hezky počkal. Ale stejně tedy všechno prd platné.
@ajleenka kdy ne-čekáš na ms? to že nemáš žádné příznaky neznamená že nemužeš být těhulka, mocinky ti přeji aby jsi našla na TT //…já jsem taky ztoho zmatená ještě ted, že je to tak rychlé pač jsem to vubec nečekala, takovej fofr, já ovu mívala 20-23dc a i dele kolem 30dc protože i muj cyklus je hodně rozhozený, a ted diky duphastonu co jsem baštila po prvním IUI mi ms dorazila týden po jeho dobrání
34dc
no uvidime jak to tentokrátě dopadně a když to nedopadne tak už jsem domluvená s dr, že bych šla na HSG…a pak až by byl další 3-pokus IUI ![]()
@SANDRA75 Dneska jsem 8 dní od iui, ne/čekám někdy příští týden. Já jsem už byla i na laparce - vče v pořádku, průchodné. ![]()
@ajleenka no já jsem právě dala přednost HSG, ikdyž vím že je to bolestivější metoda, jak jsem tu na diskuzích pročítala, ale dá se to vydržet, vydržela jsem 3× porod tak toto bude brnkačka
a výsledek se dovím hned, poud bude problém, tak mne laparka nemine, pokud ne buud toho ušetřená ![]()