Strach, že nikdy neotěhotním :(

102
16.4.13 13:17

Strach,že nikdy neotěhotním :(

Ahojte, už skoro 3 roky se snažíme o prcka. Byli jsme na neúspěšném IVF ICSI a IUI. Teď jsem po operaci při které mi našli nejvyšší stupeň endometriozi, spoustu srůstů( doktor prý ještě neviděl takto zarostlé břicho), odebrali mi levý vaječník a ještě mi řekli, že mám přirostlé střevo k děloze. Všichni okolo mě těhotní a i když jim to moc přeju tak jsem na tom psychicky moc špatně :zed:. Snad se i na nás štěstí někdy usměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1057
16.4.13 13:22

Ahoj, vim jak se citis. Poprve jsem otehotnela skoro az za dva roky. druhe mimi jsme zatim vzdali.5× jsem potratila prave kvuli srustum a uz nemam na to psychicky. pujdu do prace a tak za 3 roky zkusim znovu. nejdulezitejsi je spoluprace lekaru.mne treba rekli, ze otehotnet a uspesne donosit mimi muzu.jen proste musi prat stesti. zajdi klidne i za odborniky a podle nich postupuj. jestli reknou, ze tehu byt muzes, tak se snaz uklidnit. treba pijde jen umele, tak do toho jdi. drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.4.13 13:22

Ahojky, moc bych ti to prala, mas toho uz hodne za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
16.4.13 13:23

Promin, ted ctu, ze uz umele bylo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
16.4.13 13:24

Možná se až moc snažíte, zkuste trochu zvolnit, já jsem toho názoru, že až na mimi příde čas, tak se „uchytí“…
Jinak, přeju hodně štěstí ať se Vám to povede a jste šťastní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.4.13 13:31
@mařenkaa píše:
Možná se až moc snažíte, zkuste trochu zvolnit, já jsem toho názoru, že až na mimi příde čas, tak se „uchytí“…
Jinak, přeju hodně štěstí ať se Vám to povede a jste šťastní :kytka:

Uplne miluju takoveto prispevky typu " NESMIS NA TO MYSLET "!! :cert:

Kolik deti mas doma? A urcite se ti zadartilo hned, co?

Zakladatelce takova rada nepomuze a myslim, ze ji slysi stejne rada jako ja :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
16.4.13 13:33

@kar-maa tak promiň, že se snažim zakladatelku podpořit, píšeš to, jako bych se měla stydět za to, že se mi podařilo otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.4.13 13:36

@mařenkaa Vubec se nemusis stydet za to, ze se ti vpohode podarilo otehotne, ale prave kvuli tomu, nemas zkusenost a myslim, ze se ani poradne nedokazes vcitit do zeny, ktera to stesti prave nema…
A tyto rady jsou prave pro tyto zeny ty nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.4.13 13:42

@mařenkaa Vím,že jsi to nemyslela špatně, ale právě, že my už toho tolik vyzkoušeli i to zvolnit a nic. :nevim: tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.4.13 13:45

@kar-maa Děkuji víš přesně tohle už mi taky vadí, ale,,mařenkaa,,to nemyslela špatně. Tohle mi říká každý druhý,,nemysli na to, protože to je ta chyba co dělám,, no a prd stačí jedna laparoskopie ze které byla velká operace a hned vím kde je chyba. Jen škoda, že na to doktoři přišli takhle pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.4.13 13:47

@Jajda2011 Zkus vyhledat primo temata s endomotriozou. Je jich tady plno. Posli SZ nejake pisatelce, ktera uz ma neco za sebou a nakonec se ji i narodilo miminko. Ta by ti mohla nejlip poradit, nebo aspon podporit a dodat nadeji :hug:
Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
16.4.13 13:49

@Jajda2011 chapu tvoje pocity, podarilo se nam az na 8. pokus s doktory. Myslim, ze patrim k tem co to zvladaly celkem v pohode a k nicemu mi to nebylo. Takze i kdyz vetim, ze dobre minenavrada uklidni se, je fakt k nicemu. My uz zacali premyslet i o adopci, ale nikdy jsemne prestaka verit, ze budu matkou, at uz jakkoliv. Vlastne nevim, cim te podporit, protoze vsechna slova jsou asi k nicem, snad jen, ze mam pocuopeni. Posilam spoztu sil a hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.4.13 13:49

@Jajda2011 Znam tyhle vety, taky mi je rikaji a taky mi uz lezou krkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.4.13 13:50

To jsem dělali jednou ve škole. Učitel řekl „růžový slon“ a pak řekl, ať zkusíme na to teď nemyslet. A jak se pořád soustředíš na to, že na to nebudeš myslet, tak ti pořád hlavou jen letí „růžový slon, růžový slon, růžový slon“ :D
Takže podle mě to je fakt blbá rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
16.4.13 13:53

Nam to trvalo rok a to sme dost mladi, trvat to tak o pul roku dyl, tak nevim…nedokazu si predstavit cekat tak dlouho! znama ceka pres 5let! obdivuju ji, ze ji jeste nehrablo, opravdu promin @mařenkaa ale reci typu nesmis na to myslet, moc se na to upinas opravdu nepomahaji jak fyzicky, tak psychicky, ja na to myslela kazdej den, nakonec se zadarilo-stesti, dobry nacasovani, nevim…kazdopadne zakladatelce preju hodne STESTI a PEVNE NERVY. doktori urcite poradi :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí