Darování vajíček a výplata peněz

Anonymní
24.4.13 14:07

darování vajíček a výplata peněz

Ahoj, chci se zeptat, jsem dárkyně vajíček toto bude moje první darování. celou dobu je vše bez problémů. ale jen mě zajímá jak je to když mám asi 17-24folikulů, zítra jdu na výkon a tam se zjistilo že vajíčka nejsou dostatečně v pořádku? stalo se některé z vás co darujete, že jste podstoupili stimulaci, odběr atd ale peníze jste nedostaly protože vajíčka nebyla úplně v pořádku nebo jich nebylo tolik? děkuji, jen mě to zajímá, doufám a věřím že moje vajíčka budou v pořádku ale jen pro zajímavost. děkuju za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1016
24.4.13 14:09

Ahojky přesně na tohle ti neodpovím, ale také jsem uvažovala o dárcovství vajíček. Akorát se tam asi musí často dojíždět a to nevím jak by mi v práci procházelo, povíš mi o tom něco blíž???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 14:41

Já mám dceru s darovaných a na tohle jsem se v CARU ptala a dr mi řekl, že to je riziko CARU, ale že se mu to ještě nikdy nestalo. Vyplácí se po odběru kdy jdeš domů.

• Citovat
  • Upravit
1900
24.4.13 17:01

Já se hlásím! Darovala jsem, folikuly jsem měla krásný, ale prázdný :( peníze jsem dostala a doktor mi nabídl druhý pokus za půl roku. Že tam byla špatná hladina hormonů. Tak jsem za 9 měsíců šla darovat zase, ale zase jsem měla problém s tím, že folikuly byly malé :( tak jsem se děsila :( nakonec ale vajíčka OK. Peníze jsem dostala v obou případech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 17:27

Peníze dostaneš po odběru vajíček…to že máš tolik folikul neznamená, že jsou všechny plné, tohle zjistí až při odběru…a třeba ti i pak řeknou kolik vajíček si měla…já měla 16 folikul a vytáhli z toho 12 vajíček, který prý byly ukázkové :lol: je to případ od případu, ale peníze dostaneš hned po odběru až tě propustí… :palec:

• Citovat
  • Upravit
2507
25.4.13 08:51

A o kolik korun se jedná? Jen jsem zvědavá… A jak přísné jsou zdravotní podmínky u dárkyně? Klidně mi pište do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.10.16 15:40
@Liduše píše:
Já se hlásím! Darovala jsem, folikuly jsem měla krásný, ale prázdný :( peníze jsem dostala a doktor mi nabídl druhý pokus za půl roku. Že tam byla špatná hladina hormonů. Tak jsem za 9 měsíců šla darovat zase, ale zase jsem měla problém s tím, že folikuly byly malé :( tak jsem se děsila :( nakonec ale vajíčka OK. Peníze jsem dostala v obou případech :kytka:

Liduško, prosímtě, a kolik jsi nakonec měla folikulů? Já právě před 4 lety byla na darování též, z 26 foliků bylo jedno nedozrálé vajíčko a následný pokus cca za půl roku bylo folikulů 24 a vajíčko ani jedno :( Probrečela jsem to už kvůli mamince-příjemkyni, že jí to takhle „zkazím“. S manželem se teď snažíme o mimi 3 měsíce a zatím nic, tak jsem trochu vyděšená, jestli se mnou je všechno v opřádku, když se to tenkrát nepovedlo :( Ale všechny testy jsem měla ok, tak nevím. Někde jsem vyzkoumala, že ta vajíčka tam fakticky jsou, jen se neuvolní do lumen toho folíku, takže když vysajou jeho obsah, vajíčko tam může zůstat přirostlé na stěně a v té době vlastně není ještě zralé. Tak se uklidňuju tím, že třeba to byl můj případ a že prostě na to nebyl ten správný čas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
6.10.16 17:12

Přesně, jak se píše výše…folikuly nemusí být plné…peníze bys ale i tak, měla po odběru dostat. Někdo se tady ptal, kolik je za to peněz…záleží na CARu, ale v rozmezí od 16-25000,– každopádně to, že jsou folikuly prázdné, může být hodně ovlivněné věkem, typem stimulace a celkovým zdravotním stavem…já jsem tedy nebyla darovat, chodila tam kamarádka každé 4 měsíce, ale já to znám zase z druhé strany :) Celý ten proces je docela na dlouho, všechny testy, vyšetření a hlavně genetika…stimulace a odběr už jsou jen frkfrk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí