Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, chtěla bych dceři splnit přání a příští rok ji vzít do Lodýna, bohužel si netroufnu na vlastní pěst, nemám toho cestovního ducha a orientační smysl, tak bych asi využila nějakou cestovku, která pořádá poznávací zájezdy nbo nějaký slevový portál, máte nějaký tip? Nejlépe agentura Ostrava nebo Nový Jičín. Děkují
Radynacestu.cz jsou z Ostravy. My jsme byli na vlastni pest, takze zkusenosti nemam, ale prezentuji se dobre
@alameda píše:
Radynacestu.cz jsou z Ostravy. My jsme byli na vlastni pest, takze zkusenosti nemam, ale prezentuji se dobre
Děkují, omrknu to
Ahoj jaké to bylo? chtěla bych vzít 15letého syna, ale nevím, zda cesta busem nebude moc únavná..
@lucie.krajcarova píše:
Ahoj jaké to bylo? chtěla bych vzít 15letého syna, ale nevím, zda cesta busem nebude moc únavná..
Je to sice už nějaký ten pátek, ale letame s dcerou, i když už dospelou, do Londýna pravidelně. Počáteční obavy jsou pryč, dokonce jsem loni letěla bez dcery, a to moc anglicky neumím. Autobusem bych osobně nejela, mám problém vydržet sedět dvě hodiny v letadle. Nakonec jsme letely tehdy na vlastní pěst a nelituji, určitě to vyjde i levněji než s nějakou cestovkou.
@Martanek123 píše:
Je to sice už nějaký ten pátek, ale letame s dcerou, i když už dospelou, do Londýna pravidelně. Počáteční obavy jsou pryč, dokonce jsem loni letěla bez dcery, a to moc anglicky neumím. Autobusem bych osobně nejela, mám problém vydržet sedět dvě hodiny v letadle. Nakonec jsme letely tehdy na vlastní pěst a nelituji, určitě to vyjde i levněji než s nějakou cestovkou.
N vlastní pěst je to vždycky velké dobrodružství a jste svým panem. Já byla vloni s dcerou 14 dnů v Americe a nelituji jediné vteřiny. Vzpomínáme na to každý den a pořád se tomu smějeme. 🤣
@tanik1912 píše:
N vlastní pěst je to vždycky velké dobrodružství a jste svým panem. Já byla vloni s dcerou 14 dnů v Americe a nelituji jediné vteřiny. Vzpomínáme na to každý den a pořád se tomu smějeme. 🤣
Přesně tak, je to úplně o něčem jiném, člověk není na nikom závislý a jde tam, kam chce
@lucie.krajcarova píše:
To zvladnes letadlem.
Dneska se da vsechno nastudovat a zaridit dopredu po netu.
@lucie.krajcarova píše:
Neboj sa, na ten autobus sa skutočne vykašli, veď polovicu času stráviš v ňom
V mobile máš google maps, môžeš si vyznačiť miesta, ktoré chceš navštíviť. Ak váhaš s itinerárom, tak sa inšpiruj cestovkou, alebo nejakou aplikáciou (napr. visit a city), kde si vyberieš na koľko dní chceš program
nebudete sa musieť na nikoho ohlížet.
Byla jsem se synem v lete, na ty zajezdy jsem se divala, ale jsou priserne predrazene, tridenni zajezd do Londyna s Harry Potterem stal tolik, co my jsme dali za 6 dnu se vsim vsudy, letecky a bydlenim v centru a videli jsme prakticky vse. Ale ty zajezdy byly tedy i hodne vyprodane, coz me udivilo. Samozrejme zalezi, zda letadlem ci autobusem a rozhodne neotalet. Omlouvam se, ze jsem neporadila, jen dejte pozor, v kolik jsou odjezdy a kolik dnu tam realne opravdu budete.