Zájezd do londýna s dcerou

267
2.8.15 20:05

Zájezd do londýna s dcerou

Dobrý večer, chtěla bych dceři splnit přání a příští rok ji vzít do Lodýna, bohužel si netroufnu na vlastní pěst, nemám toho cestovního ducha a orientační smysl, tak bych asi využila nějakou cestovku, která pořádá poznávací zájezdy nbo nějaký slevový portál, máte nějaký tip? Nejlépe agentura Ostrava nebo Nový Jičín. Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
329
2.8.15 20:25

Radynacestu.cz jsou z Ostravy. My jsme byli na vlastni pest, takze zkusenosti nemam, ale prezentuji se dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
3.8.15 10:55
@alameda píše:
Radynacestu.cz jsou z Ostravy. My jsme byli na vlastni pest, takze zkusenosti nemam, ale prezentuji se dobre

Děkují, omrknu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.24 15:23

Ahoj jaké to bylo? chtěla bych vzít 15letého syna, ale nevím, zda cesta busem nebude moc únavná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.2.24 18:52
@lucie.krajcarova píše:
Ahoj jaké to bylo? chtěla bych vzít 15letého syna, ale nevím, zda cesta busem nebude moc únavná..

Je to sice už nějaký ten pátek, ale letame s dcerou, i když už dospelou, do Londýna pravidelně. Počáteční obavy jsou pryč, dokonce jsem loni letěla bez dcery, a to moc anglicky neumím. Autobusem bych osobně nejela, mám problém vydržet sedět dvě hodiny v letadle. Nakonec jsme letely tehdy na vlastní pěst a nelituji, určitě to vyjde i levněji než s nějakou cestovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.2.24 22:17
@Martanek123 píše:
Je to sice už nějaký ten pátek, ale letame s dcerou, i když už dospelou, do Londýna pravidelně. Počáteční obavy jsou pryč, dokonce jsem loni letěla bez dcery, a to moc anglicky neumím. Autobusem bych osobně nejela, mám problém vydržet sedět dvě hodiny v letadle. Nakonec jsme letely tehdy na vlastní pěst a nelituji, určitě to vyjde i levněji než s nějakou cestovkou.

N vlastní pěst je to vždycky velké dobrodružství a jste svým panem. Já byla vloni s dcerou 14 dnů v Americe a nelituji jediné vteřiny. Vzpomínáme na to každý den a pořád se tomu smějeme. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
29.2.24 06:21
@tanik1912 píše:
N vlastní pěst je to vždycky velké dobrodružství a jste svým panem. Já byla vloni s dcerou 14 dnů v Americe a nelituji jediné vteřiny. Vzpomínáme na to každý den a pořád se tomu smějeme. 🤣

Přesně tak, je to úplně o něčem jiném, člověk není na nikom závislý a jde tam, kam chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.2.24 06:24
@lucie.krajcarova píše:

To zvladnes letadlem.
Dneska se da vsechno nastudovat a zaridit dopredu po netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14425
29.2.24 06:35
@lucie.krajcarova píše:

Neboj sa, na ten autobus sa skutočne vykašli, veď polovicu času stráviš v ňom :? V mobile máš google maps, môžeš si vyznačiť miesta, ktoré chceš navštíviť. Ak váhaš s itinerárom, tak sa inšpiruj cestovkou, alebo nejakou aplikáciou (napr. visit a city), kde si vyberieš na koľko dní chceš program ;) nebudete sa musieť na nikoho ohlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.2.24 06:36

Byla jsem se synem v lete, na ty zajezdy jsem se divala, ale jsou priserne predrazene, tridenni zajezd do Londyna s Harry Potterem stal tolik, co my jsme dali za 6 dnu se vsim vsudy, letecky a bydlenim v centru a videli jsme prakticky vse. Ale ty zajezdy byly tedy i hodne vyprodane, coz me udivilo. Samozrejme zalezi, zda letadlem ci autobusem a rozhodne neotalet. Omlouvam se, ze jsem neporadila, jen dejte pozor, v kolik jsou odjezdy a kolik dnu tam realne opravdu budete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová