Zajímavé stolní hry?

1517
23.10.11 17:11

Zajímavé stolní hry?

Ahoj maminky :mavam:
Chci koupit k narozeninám malýmu (7 let) zajímavou stolní hru.Máme doma už plno na způsob člověče nezlob se,Loupežníky,Z pohádky do pohádky…Rádi hrajeme celá rodina,tak aby nás to bavilo všechny :dance:

A chtěla bych se ještě zeptat na Sázky a dostihy Junior(klasický mě nebaví,protože jsou moc zdlouhavý :zed: ),tyhle mi příjdou zajímavý,co myslíte?

Děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
23.10.11 17:31

ahoj, co třeba Monopoly, Osadníci, Scrabble..? :wink:

• Citovat
  • Upravit
30308
23.10.11 17:37

Osadníci, by ho už mohli chytit. Ještě je dobré Carcasonne.
sterezie, Scrabble je myslím pro 7 leté dítě ještě hodně těžké, leda nějaké to dětské, kde se jen hledají písmenka, ale nevymýšlí slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.10.11 18:03

Já bych doporučila trans america (nebo trans europa) Má to jednoduchý princip, tak by to mohl zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.10.11 18:28

S dcerou hrajeme od 6 let Carcassne, baví nás obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
23.10.11 18:33

Asppero, vzala jsem šmahem, co máme my doma na polici :mrgreen: jinak si pamatuju z družiny třeba Activity :wink:

• Citovat
  • Upravit
Billi
23.10.11 18:36

U synovců frčí Pictureca (navím, jestli to je dobře napsané) a u nás doma Labyrinth.

• Citovat
  • Upravit
129
23.10.11 18:40

A co Activity děti? Dospělácký verze jsou dokonalý. Třeba tady :http://www.spolecenskehry-hracky.cz/…a-od-piatnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja.k
23.10.11 19:01

Doporučuju Želví závody. Je to od 5 let a perfektní je na tom to, že si to užijou děti i dospělí.

• Citovat
  • Upravit
260
23.10.11 19:16

Neteř má sázky a dostihy junior a docela to jde, dostala je ve stejném věku a hraje je ráda, ale nás dospělé to moc nebaví :wink: . Jinak se taky přimlouvám za Carcasonne a Activity ty jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.10.11 19:31

Ahoj, můžu doporučit Labyrinth, to je fakt jednoduchá ale fakt chytlavá hra - je super v tom, že baví jak dítě, tak dospělého.
 http://deskove-hry.heureka.cz/…inth-junior/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
23.10.11 19:57

Tak jsem koukala s manželem na všechny hry, co jste napsaly :-D .Asi nejvíce nás zatím zaujali Aktivity a i to Carcassne…ale,není to pro něj ještě složitý vymýšlet nějakou strategii? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.10.11 20:01

U nás teda taky frčí labyrinth,koupila jsem rovno tu ne junior verzi a dcera to pochopila už ve 4 letech a je to jedna z mála her,co se nám neomrzí,ani dospělým,dělají ještě miniverzi na cesty a tu hrajeme doma taky často,fakt dobrý :palec: Na aktivity se teprve letos chystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
23.10.11 20:19

Kuba dostal k narozkám Kloboučku HOP! a moc ho to baví. Je to taky jednoduchý. Pak máme takovou „starou“ hru, ještě po babičce - hrací plán, pod kloboučky schované berušky, hříbky, kytičky, muchomůrky - každý za jiný počet bodů, hází se kostkou a pak se spočítá skore, to Kubu baví taky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
23.10.11 20:23
Alunka píše:
Kuba dostal k narozkám Kloboučku HOP! a moc ho to baví. Je to taky jednoduchý. Pak máme takovou „starou“ hru, ještě po babičce - hrací plán, pod kloboučky schované berušky, hříbky, kytičky, muchomůrky - každý za jiný počet bodů, hází se kostkou a pak se spočítá skore, to Kubu baví taky moc

Jako dítě jsem měla doma taky něco podobnýho s kloboučkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815