Zakalená moč 38+2 tt

108
15.12.12 11:53

Zakalená moč 38+2 tt

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Jsem teď v 38+2tt jako prvnička, takže žádné zkušenosti. Od noci mám zakalenou moč, má teda pořád stejnou barvu jen už není průhledná ale zakalená a plavou v ní takové jako cucíky. Taky když se utřu je na toaletním papíru hustý, slizký, mléčně bílý výtok. Tlak mam spíš nižší, otoky kotníků trpím už asi 14 dní. Za celé těhotenství jsem neměla žádný problém. Poradíte některá co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
15.12.12 11:59

Taky jsem měla na konci těhotenství takhle zakalenou moč s cucíkama a na kontrole byla v pořádku, ale to ráno mi začala odcházet hlenová zátka takže to bylo tím, podle tvého popisu se slizkým výtoku bych to právě tipla na pomalu odcházející zátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 12:03

To bude asi fakt ta hlenová zátka, měla jsem to taky tak a na kontrole bylo vše OK. Zakalená může být taky z toho, že je koncentrovaná, třeba jsi méně pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.12.12 12:06

Holky díky za odpověď, snad to bude jen to. Při představě, že bych měla jet teď 50 km na kontrolu do porodky se mě udělalo až mdlo. Venku je hnusná ledovka a auto máme zalitý v ledu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
15.12.12 12:54

@kata_x pokud jsou ty bile kousky dost velke (stopy po bilkovinach a jinych slozkach jsou jakoby az tezko okem viditelne), tak to bude hl. zatka. Zakalena moc muze byt od toho, nebo jsi mohla snist neco jinak. Ale taky jsem obcas mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.12.12 16:43

Tak asi opravdu postupně odcházející hlenová zátka. Moč se během dne skoro vyjasnila a výtok ustal. Děvčata moc děkuji za odpovědi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí