Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mam podle poslednich ms 6+2 a nejenze mi dr rekla, ze mam vetsi zloutkovy vacek 5,2 mm, ale v 5.tydnu jsem mela hc 4596 a vcera v 6.tydnu 8890.A pry je to malo
prosim o nejake nazory, srdicko mame, mimisek je krasne videt, krev mam v poradku.Jen me ta dr vydesila ![]()
No tak jsi na zacatku 6tt, to by odpovidalo. http://www.orift.com/…-moc-krev-54
Chvalabohu za myho doktora, zadna krev, mate srdicko, uvidime se za 6 tydnu ![]()
@Terinka92 klid,doktorka asi plaší, hlavně že máte srdíčko a prcek roste ![]()
@pikola Jojo,dnes bysme meli byt 6+1,ale vcera podle vypoctu doktorky a podle ltrazvuku 6+2
@chelsea001holky dekuju za nazor
a nemate zkusenost s tim zloutkovym vackem?
pry muzu o mimi prijit-kdyz je vetsi :-
Nevim, ja mela v 6+1 4mm cehosi, jestli vacku nevim. Neplas, stejne by jsi s tim nic neudelala kdyby to bylo spatne. Ale jelikoz to spatne neni, tak muzes byt v klidu, ne? ![]()
Myslím, že větší žloutkový váček je relevantní. Dobrý doktor ti řekne, že to nejde změřit přesně na mm a tady bohužel mm hrají roli. Hcg máš úžasný, vůbec bych se nestresovala a těšila se na mimi. Srdíčko máte, tak buď vklidu.
Dekuju
tak snad to bude vse v poradku a videla ten vacek jen ze spatneho uhlu treba ![]()
ja uz hledala vsude, kde se dalo a ten stres je priserny, ve stredu jdu na dalsi ultrazvuk a pry se to pak rozhodne…
@Caty Ahoj
Dekuju, ze sis vzpomnela
na ultrazvuk jdu ke sve dr ve stredu, ale nevydrzela jsem to, byla jsem cela rozhozena, tak jsem sla na gyndu do nemocnice ve Zline
jojo, byla jsem mirne hystericka
priznavam
nicmene pan doktor rekl, ze vse je ok, mimi odpovida ale mame maly hematom vedle delohy, tak beru stale Utrogestan a jsem zvedava, co nam rekne doktorka ![]()
![]()
Terinko tak to moc gratuluji, že miminko odpovídá. To je super a krásný vánoční dáreček. No, hysterická, já bych byla taky a taky jsem vždy hysterická byla. Po umělku jsem šla na krev už 6. den od vložení embryjek, takže asi tak ![]()
@Caty cauky
tak vse mame v poradku
tyjo ale ten strach o mimiska je sileny :- ![]()