35. týden aneb jak se daří bříška

14.12.12 13:18

35.týden ,aneb jak se daří bříška

Ahoj maminky, těhulky… :D jak se vám daří? Já jsem nyní ve 35.týdnu a mám pocit, že ten náš kluk je už teda pořádnej řízek. Ve 31 týdnu měl na měření 2100g :roll: :D Někdy si říkám, že to spolu nemůžeme ještě 5 týdnů vydržet. Břicho tvrdne každý den, skoro pořád, pěkně tlačí na spodek, za týden máme kontrolu jsem zvědavá :P cs máme na 3,tak to je asi ještě v poho, jak jste na tom vy v tomto týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
14.12.12 13:27

@mišakryštof sice nejsem ještě 35tt ale 33 ale i tak mám stejné pocity.. cs ani nevím neb moje dr mě zve každých 5 týdnů :zed: na KO..jsem unavená, když jdu tlačí mě spodek, když ležím tak pánev :mrgreen: není nad „jiný stav“ :mrgreen:
Náš prcek měl v 30tt 1500g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
14.12.12 13:33

Ahoj já jsem 33tt a malá má 1850kg.. cs na 1, ale s tim břichem je to jak na houpačce… jeden den nemůžu nic, je tvrdý jak šutr a další den si myslim, že nejsem ani těhotná :) zatím mi přijde, že je tak 16 hodin vzhůru jak mě furt kope :) ale zatim se mi potvora neotočila :roll:

• Citovat
  • Upravit
267
14.12.12 13:46

Ahoj :-) Já jsem sice teprve ve 33 tt, ale malá už má přes dvě Kg, tak si říkám jestli je to vůbec normální :think: ale snad to nějak přežijeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.12 15:39

Jojo, tak to jste taky pěkné holky :lol: :lol: přesně se cítim i já, když ležím brečím bolesti kvuli panvi a stydké kosti a když dlouho chodim tlačí na spodek a hlavně na močák :roll: :lol: :lol: no abyc :lol: pravdu řekla, už se na něj mooooc těším pač každej de už je náročný :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
14.12.12 15:54

Močák naštěstí ok, ale ten tlak na sedací kosti a sponu stydkou.. to je děs.. :zed: říkám si že klidně po Vánocích můžu rodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
14.12.12 19:42
@mončís píše:
Ahoj já jsem 33tt a malá má 1850kg.. cs na 1, ale s tim břichem je to jak na houpačce… jeden den nemůžu nic, je tvrdý jak šutr a další den si myslim, že nejsem ani těhotná :) zatím mi přijde, že je tak 16 hodin vzhůru jak mě furt kope :) ale zatim se mi potvora neotočila :roll:

Ahoj. Tak to jsem na tom úplně stejně:) sice jsem 32, ale někdy vstanu a celý den chodím jen čurat, tlak na stydkou kost, no nedojdu ani do večerky pro rohlíky:):) a druhý den bych šla klidně na hory jak je mi fajn:D Jen nevím mám to brát tak, že ty dny co tak tlačí na spodek je ve „správné“ poloze? Co myslíš?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
14.12.12 23:06

AHoj, já se přidávám :-) Já končím 32.tt a cítím se na rozsypání, tak doufám, že se to nestane. CS mám 4, doktor už plašil, mám ležet, už se to dole otevírá. A je fakt, že to i cítím. Břicho jak beton každou chvíli… Jenže k tomu jsem chytla virózu a kašel mi nepomáhá. Doma dvě děti a manžel si zlomil v ramenním kloubu pažní kost - a znáte chlapy - umírá. Takže musím místo ležení leccos dělat a mám o prcka obavy, aby ještě aspoň měsíc vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Heliiii
15.12.12 08:39

Ahoj holky,
ja jsem 34.tyden a 5 dni k tomu a stale pracuju jako maserka…sice se na me klienti divaj divne, ale ja se citim skvele, krom toho obr bricha mi prijde, ze tehotna nejsem :mrgreen: pristi tyden teda uz budu koncit a posledni mesic pred porodem relaxovat a studovat moudry knizky, jak se spravne starat o novorozence…zatim jsem byla v jednom kole a nejak nebyl cas…tak doufam, ze to mame my zensky vrozeny a nepotrebuju na to vysokou materskou :roll:

• Citovat
  • Upravit
novo123
15.12.12 09:23

@mišakryštof ahoj, jsem teď taky 35tt. a začínám mít problém pohybovat se po bytě, závidím rychlý pohyb důchodcům a když vidím, jak moje 80-tiletá babička seběhne schody, tak bych nad sebou plakala. Do parku s prvorozeným už nechodím strašně dlouho, prostě na to fyzicky nemám 8o 8o 8o Co bude zbytek těhotenství, si ani nedovažuji představit :lol: :lol: :lol: Hlavu vzhůru, stejně jednou porodíme a bude nám zase dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
novo123
15.12.12 09:24
@Heliiii píše:
Ahoj holky,
ja jsem 34.tyden a 5 dni k tomu a stale pracuju jako maserka…sice se na me klienti divaj divne, ale ja se citim skvele, krom toho obr bricha mi prijde, ze tehotna nejsem :mrgreen: pristi tyden teda uz budu koncit a posledni mesic pred porodem relaxovat a studovat moudry knizky, jak se spravne starat o novorozence…zatim jsem byla v jednom kole a nejak nebyl cas…tak doufam, ze to mame my zensky vrozeny a nepotrebuju na to vysokou materskou :roll:

Jestli na tebe můžu reagovat, tak já jsem k tomu přistoupila u prvního bez knih a tak a přežil to, někdy moc informací spíš škodí :palec:

• Citovat
  • Upravit
mončís
15.12.12 11:31

@anahita ahoj, já vůbec nevím. :nevim: malá jak ještě neni otočená tak mě kope do močáku a myslela jsem si, že už je otočená a pak doktor řek, že ještě není. POzoruju se a hádám jestli se už otočila, ale asi to jen tak nepoznám. Je pravda, že žebra mě vůbec nebolí takže možná podle toho bys to mohla poznat jestli Tě bolí občas žebra tak jí máš nejspíš otočenou :)

• Citovat
  • Upravit
1156
15.12.12 12:18
@mončís píše:
@anahita ahoj, já vůbec nevím. :nevim: malá jak ještě neni otočená tak mě kope do močáku a myslela jsem si, že už je otočená a pak doktor řek, že ještě není. POzoruju se a hádám jestli se už otočila, ale asi to jen tak nepoznám. Je pravda, že žebra mě vůbec nebolí takže možná podle toho bys to mohla poznat jestli Tě bolí občas žebra tak jí máš nejspíš otočenou :)

To je fakt:) občas bych chtěla aby to břicho bylo na chvíli průhledné. Myslím, že bychom čučely jak péra z gauče, co tam ty mrňata provádějí:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.12.12 18:35

@anahita :mrgreen: ano náš bude 100% artista :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
15.12.12 23:11

@anahita jo taky si říkám, občas mi přijde že má víc končetin než normální člověk :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky