Dobrý den, mohu se zeptat, zda má někdo zkušenost se zákrokem Mesa/Tese v Plzni? Díky.
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, mám diagnostikovaný PCOS. Znamená to vyšší riziko komplikací při IVF? Vím, že celkově bude otěhotnění podstatně komplikovanější, ale... Odpověď
Dobrý den, po IVF se mi již dvakrát podařilo otěhotnět, ale vždy šlo jen o biochemické těhotenství. Jaké mohou být příčiny a jaké vyšetření byste... Odpověď
Moc vás zdravím, absolvovala jsem již 3 transfery kvalitních embryí, ale ani jednou nedošlo k uhnízdění. Jaké další kroky nebo vyšetření byste... Odpověď
Dobrý den, ráda bych podpořila proces IVF i jinak než léky. Máte zkušenosti s vlivem akupunktury nebo cvičení podle Mojžíšové přímo v den... Odpověď
Dobrý den, je mi 36 let a zvažuji IVF. Jak výrazně se v tomto věku zhoršuje kvalita vajíček a má smysl zvažovat genetické testování embryí? Děkuji. Odpověď
Dobrý den, mohu se zeptat, zda má někdo zkušenost se zákrokem Mesa/Tese v Plzni? Díky.