IVF-GERI inkubator

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.1.21 13:54

IVF-GERI inkubator

Ahoj holky, mam dotaz… ;) Ma nektera z vas osobni zkusenost s IVF - kultivaci embryi v GERI inkubatoru? Idealne porovnani vysledku (poctu vykultivovanych embryi) pri IVF s vyuzitim GERI a IVF bez GERI? Dekuji… :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
399
14.1.21 15:27

Jedno IVF bez GERI a všechny embrya se rozpadaly, takže zůstalo jedno a to se 3 den zavádělo-neúspěšně..dalsi IVF s GERI vydržely do 5 dne pouze 2 embrya - obě zavedeny a jedno z toho mi spinká teď v postýlce :D ale jestli to bylo tím GERI nebo ne, to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 16:06
@MaRou píše:
Jedno IVF bez GERI a všechny embrya se rozpadaly, takže zůstalo jedno a to se 3 den zavádělo-neúspěšně..dalsi IVF s GERI vydržely do 5 dne pouze 2 embrya - obě zavedeny a jedno z toho mi spinká teď v postýlce :D ale jestli to bylo tím GERI nebo ne, to netuším :nevim:

Moc diky za sdileni zkusenosti… :srdce: Mohu se jeste zeptat na tvuj vek? Mam totiz za sebou 1 IVF a velka cast embryi se taky rozpadala, tak prave resim, jestli to muze byt vekem a jestli treba v tomto muze kvalite embryi GERI pomoct… :think: Diky!

• Citovat
  • Upravit
399
14.1.21 16:11
@Anonymní píše:
Moc diky za sdileni zkusenosti… :srdce: Mohu se jeste zeptat na tvuj vek? Mam totiz za sebou 1 IVF a velka cast embryi se taky rozpadala, tak prave resim, jestli to muze byt vekem a jestli treba v tomto muze kvalite embryi GERI pomoct… :think: Diky!

27 a s GERI jsem měla až 3 IVF, do té doby se mi nepovedlo aby byl volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 16:19
@MaRou píše:
27 a s GERI jsem měla až 3 IVF, do té doby se mi nepovedlo aby byl volný.

To je jako o to takovej zajem? Neco jako poradniky? 8o Do jakyho centra a kde jsi prosim chodila? Me GERI teda nabidli, ale vubec nerikali, ze by mel byt problem s dostupnosti… :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
399
14.1.21 17:34
@Anonymní píše:
To je jako o to takovej zajem? Neco jako poradniky? 8o Do jakyho centra a kde jsi prosim chodila? Me GERI teda nabidli, ale vubec nerikali, ze by mel byt problem s dostupnosti… :roll: :zed:

Ano, i když jsem podepisovala ty papíry se souhlasy na GERI tak tam bylo napsáno, že nemusí být k dispozici.. chodila jsem v Plzni do Natalartu, ale myslím, že každý centrum má jiný počet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 11:07

Oživuji diskuzi

Oživuji diskuzi a zajímá mě, zda je lepší si připlatit za inkubátor Geri, nebo stačí obyčejný. Už tak nás IVF vychází na hrozně moc peněz, tak prosím o vaše zkušenosti s tímto inkubátorem, zda ho určitě vzít, nebo šance oproti běžnému na lepší vývoj není zase o moc větší. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
266
19.4.21 12:06

Také by mě zajímalo. Nenajde se nějaká dobrá duše, co by nějak srozumitelně dokázala popsat, zda je to opravdu takový bonus? Příplatek za GERI není zanedbatelný na druhou stranu, vajíček mám velice málo a kvalita spermií, taky podprůměr, takže pokud by to k něčemu bylo, připlatíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.21 05:41

Ahoj, u nás má manžel špatné spermio. 1.IVF 3 oplodněná vajíčka, přestala se vyvíjet 3.den. Pak nativ, 1 oplodněné, opět 3.den zástava vývoje.
U druhého IVF jsme připlatili microfluidic sperm sorting (metoda selekce spermií) plus jsme měli to 24hodinové sledování embryí a do blastocysty nám došlo 7 embryí. Při et vloženo 1 embryo - dcera. Nyní ket, vloženo zase jedno a jsem ve 4.měsíci.
Netuším, zda měl vliv ten inkubátor, myslím, že především to bylo v té metodě třídění spermií, ale to vác nikdy nikdo nedokáže. Každopádně inkubátor bych si znovu připlatila, když nic jiného, s embryi se po celou dobu nemanipuluje a je to pro ně asi lepší.
Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
266
24.4.21 07:49
@Anonymní píše:
Ahoj, u nás má manžel špatné spermio. 1.IVF 3 oplodněná vajíčka, přestala se vyvíjet 3.den. Pak nativ, 1 oplodněné, opět 3.den zástava vývoje.
U druhého IVF jsme připlatili microfluidic sperm sorting (metoda selekce spermií) plus jsme měli to 24hodinové sledování embryí a do blastocysty nám došlo 7 embryí. Při et vloženo 1 embryo - dcera. Nyní ket, vloženo zase jedno a jsem ve 4.měsíci.
Netuším, zda měl vliv ten inkubátor, myslím, že především to bylo v té metodě třídění spermií, ale to vác nikdy nikdo nedokáže. Každopádně inkubátor bych si znovu připlatila, když nic jiného, s embryi se po celou dobu nemanipuluje a je to pro ně asi lepší.
Držím palce :palec:

Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí