Zakrslý králíček k dvojčatům?

JaSe
10.4.08 13:45

Zakrslý králíček k dvojčatům?

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli je zakrslý králíček vhodný kamarád pro dvojčata stará 2,5 roku. Chtěla bych, aby se děti pomaličku učily starat se o živé zvířátko, i když vím, že přidělám práci hlavně sama sobě.
Beru i názor, že jsou děti na takové zvířátko ještě malé.
Děkuju za odpovědi
Jana s dvojčaty

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7461
10.4.08 13:49

Ahoj Jani, ja mam nazor takovy, ze dokud dite nepochopi, ze i to zvire trpi, kdyz se s nim spatne zachazi, tak proste zadne mit nebudou. My teda mame dvur, mame slepice a kraliky, holkam to tedy neni vzacne. Ale kolikrat vidim i 4-lete dite, jak dokaze tahat kote nebo kralika a jezi se mi chlupy. Takze muj nazor je, ze jsou deti jeste male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.4.08 13:54

ahojky, malému jsme pořídili teddíka (králík který v dospělosti má asi kilo) a v pohodě, běhá nám tu po baráku, malý si s ním hraje a ani ho nenapadlo ho nějak tahat nebo tak něco… když začnou jančit je to fakt sranda :-)
starost to bude pro tebe, králíček pokud bude v bytě se musí aspon 2× do týdne čistit a česat… to děti ještě nezvládou.
jinak si myslím, proč ne, je fajn děti takhle zvykat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
10.4.08 15:33

Taky si myslím proč ne… jen jim musíš vysvětlit, že mu nesmí ubližovat a mít trpělivost se všema :-D
my taky vyrůstali se zvířátkama od malička a nepatuju si, že bysme je někdy týrali (naopak jsme domů nosili všechno živé :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
10.4.08 21:12

Králíčka jsme domu pořídili,když bylo Ondráškovy dva,je na něj hodnej a jsou na sebe zvyklí.Akorát jsme po roce zjistili,že je na něj Ondra alergickej :( .Ale zvířátka doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.11.08 00:09

www.bobiskovy.estranky.cz

Já bych taky doporučovala zakrslého králíčka nejdříve dětem školního věku. Něco o této problematice a taky spoustu dalšího najdete na králičím webu mého ušáčka Bobíška www.bobiskovy.estarnky.cz Bude moc rád, když je navštívíte!!:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný