Zakřupání v páteři u dítěte

35
30.5.13 20:17

Zakřupání v páteři u dítěte

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, malá má rok a sem tam se stane, že když ji zvednu zakřupe ji jakoby v páteři, je to normální? Už se to dlouho nestalo, ale dnes jsem ji zvedla a to bylo zakřupání jako by se jí pohla celá páteř..úplně mě to vyděsilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
30.5.13 20:20

Ahoj, nevím, co ti odpoví ostatní, ale u naší malé je to téměř na denním pořádku… :roll:
Můj názor - pokud ji nějak extra nezakláníš nebo pokud se pak normálně hýbe, tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.5.13 20:30

Ne ne zvedla jsem ji normálně pod ručičkama a hýbe se taky normálně. u nás to není pořád jen občas.. Kdyžtak zkusím zítra skáknout k doktorce a zeptám se na to, snad to bude v pořádku a je to jen tím, že jsou fakt ohebný a mají víc chrupavek jak my..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.5.13 20:33

Ahojky,

naše malá (1,5 roku) křupe skoro pořád, a ještě se u toho chechtá :)
já myslím, že je to normální, já bych taky potřebovala aby mě někdo zvedl a prokřupal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.5.13 20:38

Normální.. Mě to taky páteř dělá, ale mě nikdo tak hezky nezvedne, aby se mi tak krasně uvolnila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.5.13 20:38
@jananeta píše:
Ahojky,naše malá (1,5 roku) křupe skoro pořád, a ještě se u toho chechtá :)
já myslím, že je to normální, já bych taky potřebovala aby mě někdo zvedl a prokřupal :mrgreen:

Přesně tak :palec: pokud je potom v pohodě vůbec bych to neřešila… naší když takhle křupne, chvilku kouká a pak se tlemí taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
30.5.13 20:44

Myslím, že je to normální. Já jsem sice starší :mrgreen:, ale chodím k fyzioterapeutce a to bys měla slyšet, jak to křupe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.5.13 21:00

@Jeanettee zrovna dneska malýmu taky křuplo v zádech, má 13m, zvedla jsem ho, on se prohnul dozadu a luplo mu tam, ani nemrkl, asi si pořádně protáhnul záda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.5.13 21:08

Je to naprosto normální. Je to něco podobného jako, když loupeš prstama. takže žádné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
30.5.13 21:12

@Jeanettee Je to normální, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.5.13 21:40

Děkuju moc všem :hug: už jsem klidnější :D, dnes jsem se toho fakt lekla, ale je pravda, že to křupnutí mi připadalo jako kdyby se páteř pěkně tím zvednutím srovnala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí