Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, právě jsme se s mamkou rozhodli, že pojedem v září k moři. Jedeme tam i s mou 2letou dcerou a moře atd chci, aby si užila především ona
Mohl by mi někdo poradit nějaký vyzkoušený hotel, který je kousek od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře? Jsem zatím více nakloněná Zakynthosu, ale ani Rhodosu se nebráním. Aquapark atd zatím nevyužijeme, tak mi jde fakt o moře a aby nějaké posezení, nákupy atd byli kousek (ticho a klid nechceme)
Stravu určitě all inclusive. Děkuji ![]()
Ještě popř. Kréta, ale vím, že o ní se říká, že je hezká část a pak ne tak zelená. ![]()
Ja ti neporadim hotel, my tenkrat byli jen v apartmanu bez jidla, ale ja bych s 2 letou doporucila urcite ten zakynthos
byli jsme na krete, rhodosu i zakynthosu a rozhodne nase prvni dovolena s detma bude zakynthos, je tam krasne teply more, meli jsme pozvolnejs vstup do more, zadny vlny a zelvy
byli jsme v laganasu
JÁ mám moc ráda ZAKYNTHOS CRONULLU http://www.cronullahotel.com/index6.html, není přímo u pláže, ale k pláži hezká rovná procházka, nefrekventovanou cestou cca 15-20min, pláž krásná. Užasný bazén, jídlo mají taky moc dobré. Cena za tento hotel je docela nízká, myslím že nabízejí i polopenzi pro 2 osoby za 15 euro na den. Je to středisko Kalamaki, je to u cesty, takže obchody, lékárny, restaurace vše nadosah. Letiště 4 km, já vždy zamluvila jen letenky a do hotelu jsem napsala email a pak jsme si vzali taxi. Myslím, že jsem platili něco kolem 250Euro na 8 nocí bez jidla ![]()
@a12 U mě taky zatím vyhrává zakynthos, právě kvůli tomu klidnýmu, čistýmu moři a pozvolnýmu vstupu
a teď jsi mě v tom ještě vic utvrdila ![]()
@saadet já před 14dněma chtěla Turecko Alanyi, tam vím co mě čeká a pro malou super, ale s tím co se tam odehrálo musím volit jinou zemi a řecko neznam ![]()
Jo a na zakynthosu nam nad plazi pristavaly letadla
z toho by byl nas dvouletej nadsenej ![]()
Poseidon-Beach: Řecko, Zakynthos, Laganas. Přímo na písčité pláži, krásné teplé moře s pozvolným vstupem, žádné vlny. Všude spousta restaurací a v centru jste za cca 10 minut pěšky.
Zakynthos (např. hotel Caravel, Galaxy), Rhodos (např. Lutania Beach, spousta hotelu ve Faliraki, The Kresten Royal villas & spa tady jen malý usek pláže písečné, jinak molo)…), Kos (např Norida beach, Princess)…Vše hotely na písečné pláži-ve Faliraki a v Kolymbii jsou u vstupu do moře ale oblázky. Nej pro děti byl určitě Zakynthos. A Kos (Mastichari).
@xkoup21 díky ![]()
Asi to udělám tak, že budu sledovat jen oblast laganas. Už je tu podruhé zmíněná a moje sestra si jí také dost chválila ![]()
Určitě Zakynthos Laganas. Nej hotel Louis Zante beach. Naše nejlepší dovolená ve všech směrech, na kterou i děti po dvou letech vzpomínají. Chtěly by tam někdy znovu. Lidé, co jsme tam potkali, si chválili i vedlejší hotel Anastasia. A letadla fakt zážitek. Když se jde směrem na Kalamaki, tak tam mají letovou dráhu, a ty letadla vzlétají přímo nad hlavou. ![]()
Zakynthos je nádherný. Byly jsme v oblasti Kalamaki, je to kousek po pláži od Laganas. Laganas bylo oproti Kalamaki hodně rušnější, živější. Víc lidí, barů, víc opilých Britů
Ale už je to teda 9 let.
Byli jsme na všech třech, za mě určitě Zakynthos, i kvůli nejkratšímu letu a transferu z letiště do letovisek-kvuli dítěti. Výborné je Kalamaki, písečná pláž, pozvolný vstup do moře, případně Tsilivi, Laganas je hrozně rušnej. Za měsíc rodím, ale za rok už tam poletime, děti budou mít rok a čtyři. Hotel bohužel neporadím, také jsme byli v apartmánech.
V tom Laganasu je rušno, chce to okrajovou část směrem na Kalamaki, což jsou oba dva zmíněné hotely. Tam je klid a do města blízko. V září už to bude i tak klidnější než v sezóně.