Založení salonu

Anonymní
18.11.14 09:32

Založení salonu

Ahoj…
chtěla bych se zeptat, jestli tu náhodou není nějaká osůbka, která by měla zkušenost s vybudováním a se zprovozněním kosmetického, kadeřnického nebo podobného zařízení? Potřebovala bych vědět, kde se dají sehnat různé vyhlášky, pokyny a prostě veškeré podkady jak postupovat, když bych si chtěla vybudovat salon.CHci tam mít kadeřnictví, kosmetiku, pedikůru, modeláž… Co musím mít a co ne, jaké jsou podmínky na prostory, hygienu zázemí atd. Může mi někdo poradit? zatím máme jen prázdný prostor. Případně děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3347
18.11.14 10:15

Zašla bych na hygienu ať ti poradí. Sestře to koloudovali na několikrát, vždy si ještě něco našli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 12:25
@Vrtul píše:
Zašla bych na hygienu ať ti poradí. Sestře to koloudovali na několikrát, vždy si ještě něco našli

ano tam se také chystám. jen jsem chtěla vědět, jestli má někdo nějaké zkušenosti popřípadě nějakou radu. ale díky ;)

• Citovat
  • Upravit
3347
18.11.14 17:40

Nejvíc ti poradí tam. Protože každá provozovna je jiná. Jen co mě napadlo že sestře třeba nedovolili aby byla pedikůra a kadeřnictví v jednom prostoru. To musí být samostatná místnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 09:38
@Vrtul píše:
Nejvíc ti poradí tam. Protože každá provozovna je jiná. Jen co mě napadlo že sestře třeba nedovolili aby byla pedikůra a kadeřnictví v jednom prostoru. To musí být samostatná místnost

jojo to plánujeme zvlášť. ;)

• Citovat
  • Upravit
109
4.12.14 10:31

Co by jste potřebovala? Salon jsem zařizovala sama.Jsou určité nároky z hygieny ty si zjistěte ještě než si prostor opravíte. Je tam nutnost oken, větrání, oddělená pedikůra od vlasů, výška kachlí kolem vaničky pedikůry. Osvětlení taky norma, zásuvka pro kadeřnictví silnější odběr sušáku. Prostor na sušení ručníků, odkládání oděvů zaměstnanců. WC pro klienty, umyvadlo. Umyvadlo pro personál. Požární vyřešit na nejbližší hasičské, hasičák zkontrolovaný správně zavěšený určí oni, zakreslí si prostory ůnikové trasy, zakreslí elekt. spotřebiče, revize elektřiny. Kde smí stát sterilizátor. Před opravami si povolat hygienu, probrat to, pak schválení provozovny. Vyřídit odpady na městě zaplatit si, nebezpečný odpad pořešit. taky se koumalo parkování pro klienty dostupnost. Provozní řád, jednotlivých profesí, provozní doba nedodržení se trestá…atd…Snad aspon něco, pro obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat