Práce na HPP Tesco, KFC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.11.14 19:28

Práce na HPP tesco, kfc

Ahoj holky, chtěla jsme se zeptat zda některá jste dělala na HPP v kfcéčku nebo tescu na HPP?
Vyhovovala vám ta práce, jak jste to měly se směnama a kolik by se pohyboval tak plat u HPP v tomhle odvětví?
jsem teď po mateřský a nabízí se mi tohle, myslela jsem že tam by to se směnama šlo v pohodě, když mám malou, manžel má práci na jednu směnu, tak by nebyl problém, ale taky bych chtěla být doma, prostě než bejt třeba ve fabrice na tři směny
díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.11.14 20:09

Praha, nástup cca 11500. Směny podle dohody v současné době je drtivá vetsina restauraci s lidmi na štíru. Tak se. dá dohodnout leccos. Já teď po letech končím už teda na vyšší pozici.

• Citovat
  • Upravit
14.11.16 12:55

Ahoj začala jsem pracovat v kfc jako manažer a je to nejhorší práce jakou jsem kdy měla… mám fixní plat, takže žádné přesčasy nejsou zaplacený a z ranní vždy odcházím o hodinu a půl déle, protože než udělám papíry a tak… odpolední placená do půlnoci a odcházím ve tři… šílený papíry a buzerace… jsem z toho dost zoufalá, jelikož mám pět odpoledních za sebou už… samozřejmě mi nikdo o tomto neřekl při nástupu - jo když ptáčka lapají-nebo spíš kuře :-D holky vůbec tam nelezte, on je nějaký důvod, proč nemají lidi, střídá se to tam a tak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat