Žaludek a kafe

164
28.12.22 16:04

Žaludek a kafe

Hezky den, byla jsem na gastru a cekam na vysledky, nasli mi tam nejake zanetlive lozisko. Problemy se zaludkem mam dlouho. Zaludek mam zniceny kvuli tomu prekyseleni. Uzivam Omeprazol a jeste jdu v lednu na kontrolu kvuli vysledkum. Vim, ze muj stav mi vzdy zhorsovalo kafe. Je mozne, ze jsem na to citlivejsi a tady ty problemy mam z kafe? Drzim dietu, takze mi je celkem uz dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3155
28.12.22 16:23

Co máš ve zprávě z vyšetření za diagnózu? Jo, kafe může zhoršovat reflux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.12.22 16:28

Ja ji odevzdala obvodni. Ale reflux, a cekam jeste na vysledky, protoze mi tam nasli nejaky ten zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
28.12.22 17:23

Kafe to zhoršovat může. Mě dělá dobře ajurvédský čaj na trávení Tulsi Tummy.
 https://www.medicalstore.cz/…-25-sacku-2/?…

• Citovat
  • Upravit
14827
28.12.22 17:28

Tyhle problemy pravdepodobne kafe nezpusobilo…nicmene aktualni stav zhorsovat muze, protoze drazdi zaludek, stejne jako napriklad alkohol, tucna strava a pod. Takze bych ho pro ted vyradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
28.12.22 19:20

Kafe může zhoršovat reflux. Pokud se ho nechceš vzdát, vybírala bych kvalitní kávu přímo z prazirny, kde ti budou schopni říct míru kyselosti a vybírala bych ji s nejnižší kyselosti, spíš slabší a dávala si do ní 30% smetanu na šlehání. Tučná smetana kávu ještě zjemní a není pro žaludek tak drazdiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
30.12.22 03:43
@MM282 píše:
Hezky den, byla jsem na gastru a cekam na vysledky, nasli mi tam nejake zanetlive lozisko. Problemy se zaludkem mam dlouho. Zaludek mam zniceny kvuli tomu prekyseleni. Uzivam Omeprazol a jeste jdu v lednu na kontrolu kvuli vysledkum. Vim, ze muj stav mi vzdy zhorsovalo kafe. Je mozne, ze jsem na to citlivejsi a tady ty problemy mam z kafe? Drzim dietu, takze mi je celkem uz dobre.

Uvádí se, že kafe nalacno - riziko rakoviny žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí