Syndrom vyhořeni nic mě nebavi

Anonymní
28.12.22 12:31

Syndrom vyhořeni nic mě nebavi

Ahoj.. už jsem zoufalá…trvá to už skoro 4 týdny…:( Nic mě nebavi, s nikým se ani bavit nechci, kamarádky jsem poslala někam měla jsem dvě..jedná mě využívala na hlídání atd a kdyz nebylo po jejím byl oheň na střeše a druhá za zády pomlouvala. Takže nemám ani skym pokecat… prostě ráno vztanu a už jsem unavená..malá je hodné dítě spí celou noc o ní vůbec nejde nechápu z čeho jsem unavená… nebaví mě vařit, uklízet, nebaví mě ani nic planovat, často brečím, nebaví mě ani chodit ven s malou…na chvíli se pro něco nadchnu a za chvíli si zase Sednu a k ničemu se nemám. Je to hrozný já to nechápu byla jsem aktivni holka je mi 27..a z ničeho nic takový převrat..s otcem od male nejsem ale stará se pomáhá..nevím co se děje..jak znova se nakopnout a začít znova žít a realizovat si sny atd..zažil to někdo? :( Děkuju..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17391
28.12.22 12:36

Kolik je malé, co jít na nějakou brigádu, vrátit se částečně do pracovního procesu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.12.22 12:47

Měla jsem to podobně a mám to pokaždé, když se nemám na co v životě těšit a žiju v nějakém stereotypu. Poslední krizi jsem zahnala tím, že jsem začala běhat a jezdit na kole. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
28.12.22 12:51

Začni chlastat, to je pak zábava všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.12.22 13:37

Vím jak se cítíš, mě to semlelo když sem začala být na mateřské uvazana doma… Kdybys o tom chtěla pokecat, klidně napiš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 22:30

Ahoj já se pripichnu. Jsem hotova. Doma s manželem krize, už ani nevím kvůli čemu, jestli mi nechává prostor se vzpamatovat nebo nevím, prostě nekomunikujee, jen přes děti. 3 děti.
Byla jsem stále v zaprahu, manžel doma jen na víkendy, pracoval pryč. Teď je doma celý měsíc, jak jsme se těšili, stačilo pár trefnych vět a ticha domácnost je mezi námi. Konečně polevily všechny kroužky, shon kolem školy a skolky a práce a já se úplně vypnula. Každopádně jsem jak zombie, nic mě netěší, žádný plán a když je přizpůsobíme se jeden druhému doma. Ale to že je doma krize mě ubiji ještě víc. Jak kdybych si nemohla dachnout.
Nějaké vitamíny? Asi magnezko.
@Lovelytrue se sportem začínám stále, kdyz jsem fit, vyběhne, žádné dálky, ale chtěla bych. Bohužel časově to vždy nevyjde a pak zas jine povinnosti. Stále začínám..
Takovýto stav mám poprvé asi, krizi manželství už několikáté avšak toto zda se být hluboké.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex