Bolest v kříži a v podbřišku

61
28.12.22 10:28

Bolest v kříži a v podbřišku

Ahoj holky, ráno jsem byla na procházce a začala mě bolet záda v kříži, více jakoby na pravé straně od kostrče. Občas ty bolesti jdou i do podbřišku, a tlak do pochvy, jak kdyby ze mě mělo něco “vypadnout” nebo jak bych to popsala. Nejhorší to je, když stojím, jak kdyby mi za tu kostrč někdo dal míč. Občas mám i zimnici a kolikrát je mi nevolno a špatně se mi dýchá. Nemáte někdo zkušenost či co by to mohlo být? Největší strach mám, aby se nejednalo o ledviny :,(
PS: jinak teď procházím celkem stresovým obdobím a dříve mě ta záda takhle bolela i ze stresu, ale dnes jsem v klidu :nevim:
Menstruaci mám dostat až 15.1. a těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.12.22 10:49

Neprochladla jste? Zkuste být co nejvíce v teple, pít čaje klidně i urologické tím nic nezkazíte a namažte si zada nějakou masti ( koňská hřejivá, ibalgin gel atd.) Počkala bych tak den, dva a kdyby nebylo líp zajděte k dr.

• Citovat
  • Upravit
163
28.12.22 11:10

Mě takhle bolí i ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.12.22 11:34

Že by to byla ovulace? Je to asi možné, ale takhle u mě nikdy neprobíhala…
Prochladnout jsem asi taky mohla, mám pořád studené nohy, je mi zima a za hodinu už jsem byla 3× čůrat :nevim:
Mám strach, aby mi neselhávaly ledviny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 11:39

@MisaK1999 nebojte…
Teplo a čaje.. kdyby to fakt bylo jen prohlédnutí tak jak jsem psala zkuste nasadit urologické čaj, ten váš hezky pročistí a v začátku i pomůže..

• Citovat
  • Upravit
53518
28.12.22 11:41
@MisaK1999 píše:
Ahoj holky, ráno jsem byla na procházce a začala mě bolet záda v kříži, více jakoby na pravé straně od kostrče. Občas ty bolesti jdou i do podbřišku, a tlak do pochvy, jak kdyby ze mě mělo něco “vypadnout” nebo jak bych to popsala. Nejhorší to je, když stojím, jak kdyby mi za tu kostrč někdo dal míč. Občas mám i zimnici a kolikrát je mi nevolno a špatně se mi dýchá. Nemáte někdo zkušenost či co by to mohlo být? Největší strach mám, aby se nejednalo o ledviny :,(
PS: jinak teď procházím celkem stresovým obdobím a dříve mě ta záda takhle bolela i ze stresu, ale dnes jsem v klidu :nevim:
Menstruaci mám dostat až 15.1. a těhotná nejsem.

Větry. Nebo gynekologický problém… Nebo úzkostná porucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí