Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jéééé…to jsem ráda, že tenhle problém nemám sama
já se tím furt trápím..taky jsem si koupila ten drahej kartáček, mezi kterej se dají 2 žaluzie…ale už k tomu nikdo nedal návod, jak s tím zacházet, aby se rychle ty žaluzky mezi to daly a hlavně, co jako mám dělat s těma šňůrkama proklatýma
takže to taky dělám tak, že zatáhnu a utřu, otočím a zas otřu…jenže přesně…tam kde se překrývají zůstává prach…a uchošťourama to čistit fakt nehodlám…mám ráda čisto, ale zas až tak…no to radši budu dělat, že to nevidím, jako tady většina…
![]()
No tak, kde se překrývají, tak ve svém zorném úhlu je projedu oddělené od sebe švédskou utěrkou, výš nebo níž to kašlu.
Žaluzie jsem zkusila namočit jenom jednou v životě
od té doby je jen při luxování vysaju nástavcem s kartáčem a jak po nich šmidlam sem tam, prach zmizí, i mezi lamelama naplacato. A je to fofr ![]()
PetiteFillette píše:
Placatím taky, to máme stejný systémAle prostě ta tmavě hnědá!!!!!!!! Dnes jsem příteli napsala, že je všechny strhám a spálím přímo před panelákem, pak koupím garnýže a závěsy a můžu se na to raz dva tři
Barvu máme třetí zleva, první řádekhttp://www.arsus.cz/…zalbarvy.jpg
Já mám ty stříbrné (prvnví na 2. řádku) a na těch není vidět nic.
To ber jako radu, pokud provedeš tu defenestraci hnědých a přece jen bys ještě někdy chtěla jít do žaluzií… ![]()
Taky máme praktické stříbrné a navíc jsem ignorant. ![]()
Ad utěrky z Lídlu - jejich čistící schopnost je mimořádná. Používám je na celou domácnost. A manžel s nima dokonce do stříbrna vyleštil sem tam zrezlý dráty a kola od kola. Takže složení radši nečíst. ![]()
Utěrky se budou hodit na jiný věci, takže díky za tip
Žaluzky dřív nebo později z domu poletí! Třeba tu pak ani nebude taková tma.. Akorát že bydlíme v přízemí, tak tu budem jak ve výkladní skříni. Anebo žaluzky nechám + pořídím ty závěsy, třeba se pak na ně nebude tolik prášit a sníží se frekvence umývání. ![]()
Jednoho dne jsem se strašně na*rala a zrušila je. Žaluzie jsou vynález z dílny pekel
, pomsta všem, co myjou okna.
Koupili jsme zatemnovaci rolety, totální výhra dobra nad zlem.
. Pokud mám pocit, že jsou tam drobná negativa, vudy si vzpomenu na to peklo před tím.