Žaluzie !@!?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13943
18.4.11 19:09

Žaluzie !@!?%"?:!

Ženský, mě z nich jednou šlak trefí! Kdo to vymyslel, takovou věc, co nejde umýt bez hodin práce a bolavých rukou??? Máte nějakou radu jak na ně?
Zkusila jsem takový ten váleček, ale vzheldem ke 4 šňůrám, to trvá ještě dýl, furt to tam nastrkávat.
Zkusila jsem umývat švédsku utěrkou, ale to zas musím každou žaluzii nadzvednout, abych ji umyla i v místě, kde se kryjou.
Zkusila jsem je vysávat.
Zkusila jsem z nich prach jenom utírat.
Zkusila jsem prach na nich i ignorovat, ale to bylo nejhorší :lol:
Máme doma 2 velká dvojokna, 1 jednookno a dvě francouzské okna. Mít barák s 20 oknama, jako mají naši, tak se snad odstěhuju!
Ještě musím říct, že je sem nechal dát můj geniální přítel v době, kdy žil sám a neřešil, že jsou tměvě hnědé(!!!) a je na nich vidět každá molekula prachu. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
18.4.11 19:16

Já to vždy hodně dlouho úspěšně ignoruju ( ale na těch šedých se to dá..) a pak si vezmu vlhčené uklízecí ubrousky W5 z Lidlu a přejedu to - jde to skvěle a nestrhnu si u toho spodek.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 19:21

Nj, ale jakoukoliv utěkou to přece neutřeš v místě, kde se překrývají. Ale u těch světlých to asi není vidět ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10729.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10729.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
18.4.11 19:21

Jo taky se dlouho přemlouvám k dalšímu čištění a ty ubrusky nejsou špatný nápad :palec: Do Lídlu sice nechodím,ale mrknu po něčem podobným :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
18.4.11 19:22

Já je úplně naplacatím a pak je i tím ubrouskem jakoby odhrnuji ( né uplně dokonale) - takže jsou tak na 90% čisté..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 19:25

Placatím taky, to máme stejný systém :lol: Ale prostě ta tmavě hnědá!!!!!!!! Dnes jsem příteli napsala, že je všechny strhám a spálím přímo před panelákem, pak koupím garnýže a závěsy a můžu se na to raz dva tři :-P
Barvu máme třetí zleva, první řádek :zed: http://www.arsus.cz/…zalbarvy.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.4.11 19:26

Dělám to jako Lizbeth. Ale je to děs. Když jsem je měla ve starých oknech mezi skly byla to paráda do plastových to tak nejde a je to peklo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.4.11 19:29

tak takhle to dělám taky. a na těch špinavých 10% prdim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.4.11 19:40

já to dělám uchošťourama :mrgreen: piplám se s tím několik hodin, ale ten výsledek za to stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 19:42

8-o no tak to by mě kleplo
Já teda dnes jedno dvojokno dělala hodinu a půl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568

Ahoj, tak to máš můj obdiv :palec: Já to na šedostříbrných ignoruju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Já mám ty šedivé uprostřed.. :palec: :palec:
Takže žádné drama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
18.4.11 19:46

zatáhnu a přejíždím malým mopkem na prach, koupila jsem v DM, a je to, šňůry nešňůry.Pak otevřu a je to, a co na tom prachu vyklepu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.4.11 20:08

zavřu /zatáhnu/ přejedu hadrem, otevřu a přetočím na druhou stranu a přejedu hadrem …

jakžtakž čisté, ale hlavně ten nános prachu není vidět :oops:

• Citovat
  • Upravit
15326
18.4.11 20:25
ivik21 píše:
zavřu /zatáhnu/ přejedu hadrem, otevřu a přetočím na druhou stranu a přejedu hadrem …jakžtakž čisté, ale hlavně ten nános prachu není vidět :oops:

Přesně jako Ivik, druhou rukou si je přidržuju, když jedu ze spoda nahoru.
Mám milosrdné bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný