Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den admini.
Mám dotaz:
Ze zamčeného tématu jdou mazat příspěvky? ![]()
Asi nemusím psát, ze které zamčené diskuze
. Jen mě to prostě zajímá, nic víc. Před hodinkou zhruba ta jistá diskuze měla 32 stran a teď už jich má 25 (nebo míň).
Ona už má 23 stran!
Když jsem psala poslední příspěvek, měla 31 a můj příspěvěk byl úplně poslední v té diskusi a byl na straně 31! Teď je na straně 23
Já pod ním mám to obvyklé „editonat…smazat…nastavit anonymitu…“
Takže to zřejmě lze…
No právě hledím jak puk. Já jsem si myslela, že zamčená diskuze je jaksi „ztuhlá“ a nelze s ní už nic dělat. Teda ani mazat.
PS: pokud to mažou ty uživatelky samy, tak to by mě zajímalo pročpak asi? Že by se nějak začaly bát a nestály si pevně za svými názory?
ww píše:
Tak už má 21 a vím od které diskutující příspěvky mizí
Jenom jedna? A tak moc stránek?
Vetsinou to maze admin,vy uz si t po sobe smazat nemuzete ne
ww píše:
Tak už má 21 a vím od které diskutující příspěvky mizí
Od zuzuky?
Nevím jestli jedna maže, ale ona byla v té diskusi nepřehlédnutelná proto mě to hned trklo, že její příspěvky zmizly ![]()
Zmizel i můj příspěvek! Proč admini když jsem nikoho neurážela??? Chci aby tam byl
![]()
kacerval píše:
Vetsinou to maze admin,vy uz si t po sobe smazat nemuzete ne
Aha
. Tož to teda pak beru z5 to, co jsem napsala ve 14:46 o tom, že si uživatelky nestojí pevně za svými názory.
Jsem fakt nevěděla, že se takto ještě promazávají adminem nelíbivé příspěvky…
.
radúna píše:kacerval píše:
Vetsinou to maze admin,vy uz si t po sobe smazat nemuzete neAha
Jsem fakt nevěděla, že se takto ještě promazávají adminem nelíbivé příspěvky…. Tož to teda pak beru z5 to, co jsem napsala ve 14:46 o tom, že si uživatelky nestojí pevně za svými názory.
![]()
.
No ja to taky nevedela,ale narazila jsem na par dizkuzi,kde to bylo podobne ![]()
Tak ať se to téma vymaže celé, takto to stejně nebude dávat smysl, když tam polovina příspěvků chybí. A pěkně mě nasralo, že byl vymazán i můj příspěvek, když byl slušný ![]()
Podle všeho to vypadá, že admin maže veškeré příspěvky mimo téma, tj. nereagující přímo na zakladatelku.
Podle me to Terezka premazava ,aby tam byli prizpevky jen tykajici se zakladatelky