Záměna Nutrilonu 1 za 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
12.4.14 13:43

Záměna mlíčka

Ahoj všem, asi mám průšvih. Občas hlídám neteř a mám tady proto nutrilon 3, já mám 4 měsíčního chlapečka, kterému dávám nutrilon 1. Dnes ráno vstal místo mě ke krmení manžel a omylem zaměnil nut.1 za nut.3. Všimla jsem si toho až teď, když jsem viděla vyndanou krabici. Může se něco stát? Jsem z toho úplně v pytli :zed: Děkuju za rady a prosím neberte nás jako nezodpovědné rodiče. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zzzuuz
12.4.14 13:46

Taky se mi tahle záměna podařila a dceři se nic nestalo. Dál jsem opět navázala Nutrilonem 1 a všechno bylo v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
19078
12.4.14 13:47

@čurynka101 já myslím, že se bát nemusíš. :) Není to nic hrozného. Pokračuj normálně s tou jedničkou a je to. Vždyť to bylo jen jednorázově. :)

Složení se určitě v něčem liší, ale rozhodně to není jed, tak se neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.4.14 13:49

Nestane se nic. To bys mu musela dávat dlouhodobě, aby mu to nějak ublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.4.14 13:50

Já právě měla strach aby mu po tom nebylo třeba špatně, nebo nějaká zácpa… No prostě tady hysterčím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.14 13:50

@čurynka101
Sice nemam se zamenou Nutrilonu zadne zkusenosti, ale urcite se nic nestane… Jak bych to napsala slusne? Prcek se max. pokaka… Joooo, kdyby jsi krmila „3“ dlouhodobe, uz by treba mohl nastat problem, ale jedna davka mu neublizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.4.14 13:57

Moc vám děkuju, jsem klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.4.14 13:57

@čurynka101 neboj, tam je rozdíl v poměru cukrů a tuků, aby to MM co nejlépe vyhovovalo trávení a potřebám miminka. Ale není tam nic, co by vysloveně ubližovalo, obojí se vyrábí úpravou kravského mléka, myslím že ty pokračovací mlíka mají míň štěpenou tu kravskou bílkovinu, ale to nebude pro jednou tak strašlivý problém. Maximálně bude tužší nebo řidší bobek. Že by mu až tak nesedlo, že by zvracel, to by se už ukázalo.. Když nebylo ještě UM, tak se kdysi dávalo vodou ředěné převařené kravské mléko už od novorozeňat a přežily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.4.14 14:06

@lekarnicka28 Jo, to mě taky napadlo, že dřív vlastně žádné UM neměli a žijou, ale stejně…ten pocit, že jsme pitomí a nedali jsme na to pozor… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.4.14 15:24

@čurynka101 stanou se ti horší věci, které neuhlídáš a budeš si je vyčítat, uvidíš ;) Nic se nestalo a každý někdy udělá nějaký přehmat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
17.9.14 13:27

Nutrilon 3 ProNutra 800g

Maminy nechcete některá nutrilon 3 pro nutra 800g? Spletla jsem objednávku a nejde vrátit :-/ mám 6 balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí