Záměna ranní moči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5314
13.11.14 09:06

Zaměna ranní moči

Tady se ví všechno, tak se zeptám na trochu „pitomost“ :oops: Je tu prosim nějaka doktorka nebo zdr. sestra? Zajímalo by mě, jestli kdyby nějaky chlap donesl na vyšetření k obvoďákovi ranní moč svy ženy místo svojí, jestli to poznají. Hádáme se tu o to s manželem, má donést na vyšetření k závodnímu doktorovi a dělal si srandu, že mu vezme mojí, že já jsem zdravější :mrgreen: určitě tam bude jiná hladina hormonů, ale zkoumají to při tom běžném testování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
846
13.11.14 09:12

Ze základního vyšetření nepoznají. I když jsme měli paní, která přišla k hospitalizaci(plánovaně), byla odebrána moč a tam byly spermie. Co asi ráno dělala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
13.11.14 09:38

Nepoznají, v rámci preventivních prohlídek a závodních prohlídek se moč testuje většinou pouze orientačně „papírky“. Tam se zjišťuje tak max. cukr, bílkovina, leukocyty, pH,… (a takové základní věci, ještě se to liší podle typu „papírku“). Hladina hormonů se nezkoumá ani při běžném vyšetření v laboratoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
13.11.14 13:31

@Popokatepetla
To ma na drogovy screening, ze tam nechce dat svou nebo co? Jinak bude fajn, az mu z te tve neco najdou a budou ho kvuli toho zbytecne dosetrovat.
Mate napady, jak deti ve skolce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.11.14 22:03

@BellinkaX ehm, samozřejmě že bych mu svoji na testování nedala 8o jen mě zajímalo, jestli se to pozná, nechápu, co se do mě navážíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty