Zameškané hodiny

10
28.6.18 20:21

Zameškané hodiny

Ahoj, s blížícím se vysvědčením bych se chtěla zeptat kolik mají Vaše děti přibližně zameškaných hodin nebo kolik je podle vás tak optimální? Tak moje v 7. třídě má asi tak 40-50h, osobně si nemyslím, že je to moc, ale určitě se najdou lidi pod 10h :lol: Hodně zameškaných hodin považuji 100+ nebo blížící se ke stovce. ( A samozřejmě, aby se splnila podmínka absence do 25% určitého předmětu.) Hezký den! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
28.6.18 20:31

Anežka chodí do 4 tridy a chyběla jen pět dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
28.6.18 20:32

Moje dcera v 7. třídě 5 omluvených hodin.

Ale já mívala běžně nad sto - jsem kardiak a v dětství se u mě každá nemoc léčila ATB a minimálně 14 dní doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.6.18 20:35

naše prvňačka byla určitě 3 týdny doma, tzn 3×21hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
28.6.18 20:35

@wifurka Asi 40 hodin, máme doktora daleko, takže to chybí celý den a pak jsme byly týden pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.6.18 20:37

Chyběla asi jen 2 krát 5 hodin na nemoc a asi 7 dní na cesty. Pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
28.6.18 20:42

Dcera první třída - odhaduji kolem 150 hodiny, pořád se jí vrací angíny :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.6.18 20:52

Tak jak vidím je to dost individuální :nevim: Každý to má holt jinak, ale i přesto si myslím, že jsme tak v tom průměru, co je podle Vás strop hodin? Vy co máte ještě malé prťata, počítejte to tak v 7-9. :lol: Protože v tomto období přibývá víc těch rýmiček, kašlíčku atd… Však znáte nebo poznáte :D :lol: @Vermun Přeji pevné zdraví jak holčičce, tak vám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
28.6.18 20:55

prvňák 2× 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
28.6.18 21:01

@wifurka Proč bych řešila nějaký strop :think: buď je to dítě zdravé a pak do školy chodí, pak mi přijde norma tak do těch 50 hodin, to jsou doktoři a ev. nějaké to uvolnění. Pokud bude víc nemocné, tak akorát víc promyslím případné uvolnění, ale jinak bude prostě doma jak dlouho bude potřeba pro uzdravení bez ohledu na počty hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.6.18 21:04

@j.a.n.i1 Strop, protože učitelé/profesoři jsou v tomhle ohledu dost přísní (jak kde). Jinak máš naprostou pravdu, souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.6.18 21:06
@wifurka píše:
Tak jak vidím je to dost individuální :nevim: Každý to má holt jinak, ale i přesto si myslím, že jsme tak v tom průměru, co je podle Vás strop hodin? Vy co máte ještě malé prťata, počítejte to tak v 7-9. :lol: Protože v tomto období přibývá víc těch rýmiček, kašlíčku atd… Však znáte nebo poznáte :D :lol: @Vermun Přeji pevné zdraví jak holčičce, tak vám :)

Jaký strop? Normální člověk posílá dítě do školy a když je dítě nemocné, tak ho neposílá. Jestli je nebo není nemocné se nedá tak lehké ovlivnit. My třeba hodně cestujeme, ale snažíme se to dávat na svátky, ředitelská volna atd. Na příští rok to zatím vypadá na víc dní, cca 15 celkem. Ale letos jsme měli super učitelku, která cestování fandí a pokládá ho za přínosnější než sezení ve třídě. Příští rok se mění učitelka, tak doufám, že to bude stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
28.6.18 21:10
@wifurka píše:
@j.a.n.i1 Strop, protože učitelé/profesoři jsou v tomhle ohledu dost přísní (jak kde). Jinak máš naprostou pravdu, souhlasím :palec:

A jako když ho vyčerpám, tak udělám co, bude tam dítě chodit s horečkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
28.6.18 21:11

@wifurka Letos nevím, nemám to spočítáné, ale loni měl na konci 1. třídy 1 zameškanou hodinu. Ono 60h za pololetí, to jsou cca 3 týdny marození. Jen angína může trvat 14. dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.18 21:15

U nás kluk v 1. třídě chyběl 18 dnů za celý rok. Kromě dvou dnů bylo všechno kvůli cestování.
Já běžně, i na druhém stupni, mívala 0 zmeškaných hodin, případně maximálně týden kvůli dovolený. Jak já záviděla bráchovi, který byl věčně nemocný a do školy nemusel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin