Zamilovaná a nevím jak dál

214
9.3.25 13:30

Zamilovana a nevim jak dal

Ziju ve 22 letech vztahu se svym partnerem Jeho sestra pred rokem a pul zemrela a ja zacala pomahat svagrovy s postizenym synem, Nikdy se mi nelibil, nebyl to muj typ, jenze cim casteji jsem tam. chodila, tim vic jsme si rozumneli a bylo nam spolu dobre. Dostava se mi od nej pozornosti, kterou doma postradam. Dalo by se rict, ze spolu udrzujem nejaky vztah bez sexu, ktery bych rada ale i kdyz dojde na nejake intimnosti, tak k sexu nedojde z jeho strany. Ne, ze by nechtel ale nejde to..Sex mi samozrejme hrozne chybi. S partnerem samozrejme jde vztah do kopru moji vinnou i kdyz stale nic netusi ale ja se nedokazu chovat stejne jako predtim.Jsem dost stara, mela bych mit rozum si rikam. I kdyz vim, ze svagr ke mne ma city, tak vi, ze ja neopustim jen tak rodinu. A on to ani nechce protoze by tim padem prisel o jedineho pribuzneho po manzelce. Takze to takhle nejak tahnem devaty mesic a me to strasne vysiluje. Pripadam si jak pubertacka. Se svagrem si nejsem jista, zda bych dokazala sdilet domacnost a vubec zivot, vse se toci kolem nemocneho syna. Ale jsem zamilovana a troufam si rict, ze to je po druhe v zivote. K partnerovy uz city nemam spis zvyk a spolecneho syna. Doma spolu nekomunikujem, neresime spolecne veci a nespime spolu. Odejit nemam kam a nemam.na to ani finance. A ublizila bych i lidem kolem sebe coz nechci. Nevidat se se svagrem nejde, protoze vozi syna ke mne do prace 3× v tydnu. Vubec netusim co dal a nechapu, ze jsem se takhle zblbla i kdyz vim, ze to nema budoucnost. Takze co delat? S partnerem si zivot dal. predstavit neumim a se svagrem nevim. Trapim se a i kdyz rozum rika co mam udelat, srdce dela uplne jine veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9414
9.3.25 14:03

Tak asi by to chtělo začít šetřit na své bydlení - nebo proč zůstaneš v nefunkčním vztahu? Jen proto že mas kde bydlet?
Se švagrem fakt nespi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
9.3.25 14:11

Švagr…velký špatný. Tímto směrem není vubec dobrý nápad se ubírat. Tady nejde jen o nevěru, ale tohle je za hranou nevěry. Tam je vyšší princip rodiny, dětí vzájemně v té celé rodině, vztah bratr, švagr, rodiče jestli tvůj manžel má, pro které je ztráta dcery bolestivá a tohle by byl podraz jak od tebe, tak švagra jak dělo…ne úplná červená linie. Radši se zchlaď. Tohle by mělo výbuch pro všechny i na dalších několik let dopředu.

Pokud ti to doma nefunguje, nezbývá, než zkusit poradnu nebo odejít úplně a začít zcela a čistým štítem. A to jak bez partnera, tak ale i bez švagra. Postav se na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.3.25 14:15

A dokud jsi nezačala myslet na švagra tak bylo jaké tvé manželství? Pokud se to všechno sesypalo až teď protože máš cuky jinam, tak to chce prostě začít zase myslet hlavou. Pokud je vztah se švagrem nereálný, tak by bylo asi potřeba se řídit hlavou a ne srdcem. Já jsem se taky zamilovala když jsem byla už vdaná. A stačilo toho druhého půl roku nevidět nebo fakt omezit kontakt na nejnutnější. Každý rozchod se dá překonat, ale musí mít člověk trošku snahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 14:19

To vse vim a uvedomuji si to. Rodice uz nemaji. Jen to srdce to ma trosku jinak.Na druhou stranu si zas rikam kolik casu nam jeste zbyva ( jsme oba uz 50 a vic ) a koukat na druhy porad take nejde. Deti on jine nema..Ja to vse vim a premyslim nad tim porad. Nemelo k tomu vubec dojit. Kdyby bylo vse doma v poradku, nedoslo by. Nikdy jsem neverna nebyla a trapi mne to. Ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 14:26
@Pajjjina píše: Více

Do te doby byl nas vztah tak nejak prumermy. Chybelo tam spousta veci, komunikace, pozornost atd.To vse mi prave u svagra se dostavalo v hojne mire aniz by tim bylo neco mysleno. Ale my zeny to hned vnimame jinak. V me rodine mi naopak kazdy rika at to ukoncim doma ze to nema smysl dal a ziju si svuj zivot bud sama nebo s tim svagrem
On touzi po tom mit doma druheho cloveka, to vim. Vim ze dela pro mne spousta veci nad ramec. Uz jsme to jednou zkouseli ukoncit vztah a byt jen v rovine svagr- svagrova. Neslo to. Prave si myslim, ze nase city jsou uplne na jine urovni nez poblazneni. Proto je to pro mne hodne tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4188
9.3.25 14:39
@biedronka105 píše: Více

Líp bych to nenapsala. Ano, tohle je hodně špatný. Rozese. reš tím totálně rodinné vztahy. Pokud dlouhodobě něco ve vztahu chybí, člověk má pak podvědomě tendence to hledat jinde, pak se zamiluje kde se to zrovna nabízí a vidí věci nereálně. Prostě byl švagr zrovna nejblíž nic víc. Pochybuji, že by z tohohle mohlo něco dlouhodobě být. A je to tedy za mě docela i fuj z tvé strany, to pardon. Pro tebe z toho plyne, že bys měla opustit současný vztah a začít znovu a jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4188
9.3.25 14:44
@silviapecho píše: Více
„…Prave si myslim, ze nase city jsou uplne na jine urovni nez poblazneni…“

Jenže to ty právě nejsi schopná sama vyhodnotit. To říkalo ženských, než vystřízlivěly… :mrgreen: Na to kolik ti je, bych očekávala daleko pragmatičtější přístup. Neblbni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.3.25 14:46

Právě protože ti je 50 let by sis měla uvědomit o to víc, že nějakým poblouzněním můžeš přijít o dlouhodobý vztah. A žádný dlouhodobý vztah není žádný wau a plno společných zážitků. Pokud se teda oba aktivně nesnaží ten vztah vytáhnout ze stereotypu. Roky tě švagr nebral a najednou je to velká láska? Švagr se prostě chytl ženy co je mu na blízku a nějak mu pomohla zacelit ránu po smrti ženy. Vždyť je pryč teprve rok a půl a on si najednou všiml, že tě má vlastně rád? Nejsi náhodou jen převozník aby to nějak všechno přežil? Možná i proto on do toho tak nejde. Neříkám, že člověk má pořád brát ohledy na jiný, ale kdyby švagrová žila, tak by pro tebe snad byl pořád tabu a šlo by si tenhle vztah zakázat. No dělej jak myslíš, ale neunáhlovala bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 14:50

Mas pravdu, byl zrovna nejbliz. On samozrejme vi, ze to je spatne vse a asi to tak uplne jako ja nema. Rad mne ma, to ano. No proste jsem.kra… ja ublizuji svemu. partnerovy, ktery je bud slepy nebo nevim. Vlastne mne k nemu i sam posila. Spis si rikam, ze v nasem.veku uz si rika, ze to neni potreba hledat jinde, je o 9let starsi jak ja. A asi jako v hodne vztazich uz tam neni ta laska jako driv. A mne proste chybi vse kolem. To mne samozrejme neomlouva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 14:55
@Pajjjina píše: Více

To mas pravdu. Kdyby zila nikdy by mne nic takoveho nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 14:58
@Jazmine píše: Více

Taky si rikam. Co tak blbnu? Co vlastne od nej ocekavam? Prave proto, ze mi tak dlouho chybela ta pozornost, tak jsem zblbla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 15:02

Neumim si predstavit zivot s nim, je tam spousta veci, ktere by mi vadily a tim, ze jsme v kontaktu casto, si troufam rict, ze ho znam celkem dobre. Jen to moje srdce dela vzdy pravy opak. Vim, ze nejlepe je se obrnit trpelivosti, chovat se jak kdyby mezi nama nic nebylo. A ta zamilovanost prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4188
9.3.25 15:17

No hlavně bych vyloučila další pomoc se synem. Ať si někoho najme, ty to dělat nemusíš. Možná mu jenom vyhovuje tvoje ochota pomoci a jako bonus jsi jen náplast na samotu. Nechci být cynik, ale upřímně, co když mu to takhle i vyhovuje a kdyby došlo na lámání chleba, být by s tebou ani jinak nechtěl? Co když ani nemá cíl někam něco posouvat? Fakt je to hrozně problematický z mnoha důvodů. Kvalitní vztahy vznikají za dobrých a čistých okolností, takhle fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.25 15:21

No to zrejme bude pravda. Vyhovuje mu to. Mozna mu je i blby mi to rict na rovinu, protoze vi, ze uz bych ukoncila veskere vztahy aspon po dobu nez mne to prejde. Ja to chci ukoncit sama hlavne v sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí