Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Dnes mi doktor rekl, ze jsemv 6tt, ale jedna se o zamkly tehu ![]()
Mam v pondeli nastup do nemocnice, bojim se, sem vycerpana, nikdo mi nerekl co me ceka, vubec nic nevim ![]()
Bojim se o pripadne dalsi tehotenstvi, nevim ani jak dlouho v nemocnici budu, co me ceka po zakroku, jestli pres vikend nemuze dojit k necemu spatnemu abych neprisla treba i o jinou „plodici“ cast cinejakou ingekci-zanet, nic netusim
…
A ty krvacis nebo podle čeho to doktor usoudil? Pokud ti nic prokazatelně není, počkala bych ještě.
@DajaDi proč ti to tvůj doktor nevysvětlil? Ptala jsi se ho? A z čeho usoudil, že je to zamlklé?
@pikola píše:
A ty krvacis nebo podle čeho to doktor usoudil? Pokud ti nic prokazatelně není, počkala bych ještě.
Druhy den jemne spinim, nevidel srdicko, a 24, byl plod 18mm, a dnes jen 9,1mm a hned rekl, ze jde o zamkle. Misto aby mi to vysvetlil, co me ceka, nakresil na papirek co se deje, ja vydesena ani nevim co mi rikal. Jen dodal " Neplacte nad tim, co ani nebylo" nic vic mi nerekl..
@DajaDi ještě počkej..je třeba ještě brzo a srdíčko nebylo vidět..:) Pokud ale šlo opravdu o zamlklé těhu, udělají ti v nemocnici revizi, vyčistí dělohu, myslím že tak den - 2 budeš v nemocnici a po 6ti nedělí se můžete pokusit o další miminko:)) bude to v pořádku
zamlklé těhu je přirozené..prostě se ve vývinu miminka dělo něco, co nebylo v pořádku tak to příroda,,ukončila"..
@DajaDi neboj se, vubec nic to neni. Prijdes do nemocnice, oni te uspi, vycisti. Je to zakrok na deset minut a pravdepodobne jeste ten den pujdes domu. Vubec to neboli, nic. Pak ti tam reknou, kdy se muzete pokusit znova.
Ja tam sla kolem poledniho a asi kolem 17 hodiny me poustili. To se proste stava a stava se to velmi casto. Ja mam ted uz zdravou dceru.
Jinak je tu diskuse o zamlklem tehotenstvi, tam te holky podrzi ![]()
@DajaDi
já to podstoupila teď v úterý ![]()
Psychicky je to děsný..ale fyzicky je mi už lépe
Já byla na kontrole ve středu 18.8, byla jsem podle UTZ o tyden méně těhotná (6+5 -misto 7+2),ale srdíčko bylo..bohužel, v pondělí vecer jsem začala krvácet a křeče v břiše a v zádech..ráno na UTZ už bez srdíčka a plod ještě menší…
Jinak zakrok trvá cca 20 min… a podle nemocnice te pustí bud za pár hodin domu, nebo někde nechávají přes noc..já měla štěstí a v 19 hod mě pustili..nevydržela bych tam přes noc ![]()
Drž se, bude lépe ![]()
Já byla dnes u svého doktora na kontrole a řekl ze hned až dostanu menstruaci můžeme se snažit dál ![]()
Sice se bojím, ale zkusíme to ![]()
Pokud budeš mít bolesti a krvácet, tak rozhodně necekej do pondělí a jdi do nemocnice hned.At zbytečně ještě víc netrpis.
Já měla dvě zamlklá těhotenství, poprvé jsem tam byla přes noc, podruhé mě pustili ještě ten den. a neboj všechno bude v pořádku - ted mám doma sedmiměsíčního chlapečka.
@anathema píše:
@DajaDijá to podstoupila teď v úterý
Psychicky je to děsný..ale fyzicky je mi už lépeJá byla na kontrole ve středu 18.8, byla jsem podle UTZ o tyden méně těhotná (6+5 -misto 7+2),ale srdíčko bylo..bohužel, v pondělí vecer jsem začala krvácet a křeče v břiše a v zádech..ráno na UTZ už bez srdíčka a plod ještě menší…
Jinak zakrok trvá cca 20 min… a podle nemocnice te pustí bud za pár hodin domu, nebo někde nechávají přes noc..já měla štěstí a v 19 hod mě pustili..nevydržela bych tam přes noc
Drž se, bude lépe
Já byla dnes u svého doktora na kontrole a řekl ze hned až dostanu menstruaci můžeme se snažit dál
Sice se bojím, ale zkusíme toPokud budeš mít bolesti a krvácet, tak rozhodně necekej do pondělí a jdi do nemocnice hned.At zbytečně ještě víc netrpis.
Dekuju ![]()
Mam pocit ze to psychicky neunesu.
Snad me brzo pusti, nesnasim nemocnice.
Bojim se, aby mi neudelali nejakou prasarnu a ja uz nemela deti nebo nejake komplikace.
Skoda ze to nejde nejak prirodne…
A cekani.. tri dny „to“ v sobe nosit je fakt na
Ahoj, holky a u ZP se vždy krvácí nebo špiní? Jsem 9+4 a mam pocit ze mi nejak vymizely tehu priznaky.Ale nekrvácím, žádné křeče nemam
Nemusí. Já měla zamkle těhotenství skoro 3 týdny v sobě bez krvácení. Držím palce, aby vše bylo v pořádku.
@Luwica jezisiii😰,tak to je strasny, to me mrzi. Zitra jdu konecne na kontrolu, snad bude vse ok🙏.Dekuju
@Klaudie181 Taky nemusi. Me bylo blbe i jsem zvracela a krvaceni mi prislo cca po 3.5 tydnech. Revizi jsem mela 12+1 a embryo odpovidalo nejak 8+2/3
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.