Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera ma skoro 3 roky musela zacit nosit bryle. Nejen, ze ji to nebavi, ale po chvilce se ji hned zamlzi a nic pres ne nevidi. Da se s tim neco delat?
Brýle se zamlží, když přijdeš ze zimy do tepla, naopak ne..nebo na ně dýchá, to by znamenalo, že jí sklouznou a to není dobře ![]()
@amanda1979 zamlží kdy? je normální, že když lítá, nebo je přechod tepla a zimy, nebo větší námaha, tak se brýle zamlží.. nic proti tomu neuděláš. Já dnes taky vylezla na kopec a nahoře jsem musela oči sundat, protože jak jsem byla v obličeji spocená, tak se mi hned zamlžily ![]()
No prodávají se spreje proti zamlžování, ale ze zimy do tepla ten efekt prostě není velký.
V zime se pri vstupu do obchodu nebo proste do mistnosti s vyrazne jinou teplotou budou mlzit porad. Zadny sprej mi na to nepomohl. Jestli se ji mlzi jen tak, tak ji nesedi, protoze si na ne dycha.
V zime se mi pri prechodech ze zimy do tepla zamlzuji neustale, ale to asi vetsine. Teda taky jsem slysela o nejakem pripravku, ktery by mel zamlzovani zabranovat, ale nezkousela jsem to.
Mi nepomohlo fakt nic, ani ten spray proti mlžení. Nejhorší to je, když ráno z tepla vlezu do auta a chci odjet.. samože nenahřívám jen auto, ale i brýle
![]()
Já jsem ti teda chtěla poradit čočky, ale pak jsem si přečetla celý příspěvek
Na to asi opravdu nic nepomůže…