Co při průjmu - 17 měsíční

2049
21.2.14 13:09

Co při průjmu-17 měsíční

Maminky, prosím o radu.
Dcera, včera 3krát kašovitá, řídká stolice, dnes už taky 3krát. Hooodně to smrdí. Úplně voda, vodovitý to není. Jinak jí nic není, chut k jídlu má, pije, je úplně normální. Jen se jí spustila rýma…
Mám to nějak řešit, dieta, nějaké prášky? popř. co jíst, co uvařit?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.2.14 13:17

Mě dr. říkala, že nedávat mléčné výrobky. Já při průjmu dávala enterol. A Hipp dělá nějaký mrkvový odvar nebo tak nějak :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.2.14 13:27

Taky dáváme enterol(starší má vždycky rýmu a průjem jak mu rostou zuby, jinak mu nic nebývá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.2.14 13:39

Banány, rýži, žádné mléčné výrobky. Když to přijde, dávám Tasectan, ten u nás funguje naprosto spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
21.2.14 13:46

Asi blbá otázka, ale myslíte, že je to průjem, ikdyž to není vodnatý, ale kašovitý?
připadám si úplně blbě, prostě v hlavně nic, pustoprázdno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.2.14 13:58

Teď nás to taky trápilo. Asi od zubů… Nerostou malý taky zuby? Jinak i když to není průjem jako takový, tak jak píšou holky, úplně vynechat mléčné výrobky. To bylo první co mi řekl doktor. A hodně dávat banán, rýži (i tu vodu z ní), mrkev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.2.14 14:03

Mně kamarádka zdravotnice radila, že nejdřív by se měla dát Smecta, že ta střevo jakoby vydezinfikuje a pak až po čase Enterol. U nás pokud měl malý průjem, tak to měl vždycky vodnatý, ale je možný, že některý děti to mají i kašovitý. Určitě sama víš, jakou má normálně stolici a kolikrát denně kaká, takže pokud je to víc jak normálně a řidší, tak se určitě něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 14:40

Malá taky brala smectu nebo enterol…a pak nasadit probiotika..ty berem ještě pořád…aby se nám dobře zažívalo a prdělo :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.2.14 21:53

Nam taky pomaha smecta a k tomu davam hylak…je hnusnej ale pomaha, jinak jestli je dite zvykli pit mliko tak se muze davat sojovy Zajic, syn trpi hode na prujmy a delam mu z nej i pudink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí