Zamražení oběda

401
30.6.18 13:09

Zamražení oběda

Maminky, nikdy jsem kromě syrového masa či zeleniny nic nezamražovala. Myslíte, že se dají zamrazit již upečené plněné papriky a omáčka? Dají se zamrazit také hotové - uvařené karbanátky nebo masové kuličky? Jak zamrazit zvlášť maso či plnenou papriku a zvlášť karbanátky nebo můžu dát společně s omáčkou? Tzn. Připravit si porce a pak jen rozmrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
30.6.18 13:27

klidně bych zamrazila porce.

• Citovat
  • Upravit
a12
61105
30.6.18 13:28

Ja asi moc neporadim, karbanatky, nebo masove kulicky bych klidne zamrazila, vim, ze se mrazi i omacky, ale ja bych omacku uz po rozmrazeni nejedla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
30.6.18 13:33

Nejsem sice maminka, ale protože jsem sám, tak hotová jídla (i polévky) zamrazuji po porcích, někdy i včetně příloh, do krabiček. Co nejde mrazit: vařené brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.6.18 14:19

Já mrazím občas omáčky, když jich udělám jo hodně, ale nejsou po rozmrazeni až tak dobré jako čerstvé. Karbanátky bych zmrazila v klidu, klidně v té omáčce rozdělené na porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
30.6.18 14:24

@SábaW jde ;) , já nemrazím jen přílohy, jedině knedlík jinak vždy přílohu vařím čerstvou. Po rozmražení vždy provařím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
30.6.18 14:38

Plněnou papriku, karbanátky, kuličky bych normálně zmrazila. Omáčku bych nemrazila a udělala čerstvou, není to ono po rozmražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.6.18 14:43

Uplne v klidu muzes zamrazit plneny papriky i s omackou. Zrovna jsem je taky dala do mrazaku :) Jediny co fakt nejde mrazit jsou brambory, jinak snad vse. Jasne, ze rozmrazovane veci uz nejsou tak dobre jak cerstve, ale kdyz to jenom trochu jde, tak co s tim. Lepsi nez vyhazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
30.6.18 14:53

Mrazím radši zvlášť omáčku a zvlášť karbanátky, papriky. Ale já to mrazím ne po porcích pro jednoho, ale pro 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí