Zánět a další problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.11.17 20:25

Zánět a další problémy

Ahoj, v úterý jsem šla s bolestmi na gyndu. Měla jsem tam dole i pupínky, pálilo to.. hrůza. Doktorka mě poslala na odběr moči, ze které zjistila že mám zánět. Předepsala antibiotika Cotrimoxazol Al forte na 5 dní, po 12hodinách.
Zatím žádná změna, ale bohužel v ústech to vypadá jinak. Ještě před antibiotiky mi otekla dáseň u předních dvou zubů zezadu. Zuby nebolí, ale jazyk se neustále dotýká toho otoku, takže celý den to velmi nepříjemně vnímám. Taky na jazyku mi vyskočili bílé bulky, ale to dávám za vinu jablku (při antibiotikach jsem neměla jíst kyselé věci) každopádně už je to 24h a ty bulky nemizí a aby toho nebylo málo, udělaly se mi afty. V životě jsem afty neměla. Myslíte že to souvísí s tím zánětem? Popřípadě zajít k zubaři? obvodnímu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
22.11.17 20:40
@Anonymní píše:
Clotrimazol je ale na kvasinky, jestli máš zánět močový - tzn. e coli v moči, je třeba to léčit i antibiotickými globulemi např. macmiror nebo polygynax.

Na kvasinky je " Clotrimazol" to o čem zakladatelka píše jsou normální antibiotika co se jmenují „Cotrimoxazol “

Jinak než zaberou, tak trvá většinou dva, tři dny.

Co se týče úst - zkuste vyplachovat třeba ředětnou propolisovou tinkturou, nebo dezinfkečné ústní vodou, odvarem z hřebíčku a nebo tak něco. Klidně případně kloktat tantum verde.

Pokud je ta dáseń zanícená, tak jak zaberou atb, tak by to mohlo pomoci i na dáseń.

Pokud to nebude lepší ani v pátek, tak běžte k lékaři že teda léky nějak nedělají to, co by měly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.17 21:05

Ústa vyplachuji už Florsalminem a na aft mám nějaký gelík, který by ho měl uzavřít, ale teda i po řádném zaschnutí po pár minutách sleze.. četla jsem diskuze, kde radí aft vypálit alkoholem, ale toho se docela bojím.

Ano jsou to ANTIBIOTIKA, ne ten krémík, čípky, ale v pohodě, taky jsem si to zpletla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí