Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mela nektera z vas zanet delohy?
@hanka1120 Já to zkrátím: bolesti podbřišku, sem tam špinění a krvácení( ale třeba jednu noc v týdnu a pak týden nic), slabé pálení při močení. Protože to u mě nikdo nepoznal, zánět mi přerostl na placentu a udělala se mi díra a otekla voda. To mě chytla bolest v podbřišku ale šílená ani pohnout jsem se nemohla, za hodinu odezněla a pak nic.
Na internetu jsem hledala příznaky a tohle tomu odpovídá, dá se zaměnit se zánětem močáku.
@Lidym dekuji mam porad nejaky problem gynekologicky uz dva mesice a porad dokola, dneska jsem byla na gynde,26dc dala mi antibiotika, a delohu a kolem cipku to mam bolave, a jeste ke vsemu cystu 5cm
A jeste jsem zapomela chodim casto curat a boli mne na leve strane a upreostred v podbrisku
@hanka1120 Tak to nevím. Já bych zavolala na gyndu a zeptala se na to. Pak bych zašla k praktickému jestli nemáš zánět močáku. Jestli se ti přes víkend bolesti zhorší, běž na pohotovost. Nebo zkus urologický čaj, jestli pomůže. Ale k doktorům zajdi určitě.
Při čurání tě to nepálí?
@Lidym na gynde jsem byla vcera, deloha je bolava pri prohlidce, dala mi atb, ale mam jeste ke vsemu cystu 5cm jinak uz je to lepci tak uvidime, pri curani to nepali.byla jsem i na krvi krevni obraz ä krev na zanet v tele a krev v poradku