Ovulační potíže

Anonymní
9.8.15 22:02

Ovulační potíže

Ahoj, máte někdo podobné potíže při ovoluci? Vždy tak 8 den po MS mě bolí v podbřišku, většinou na levé straně, ale mám i chvilkové křeče a pořád chodím na velkou, někdy i zácpa. Před chvílí jsem opět měla křeč, která vystrelovala do konečníku. Potíže trvají několik dní. Cyklus mám pravidelný, 28 dní. Nějaké rady prosím, jak potíže zmírnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.8.15 22:12

@JayLee Většinou od osmého dne od menstruace a trvá to 3-4 dny. Opakuje se mě to tak vždy, takže to vypadá na ovoluci…

• Citovat
  • Upravit
2527
9.8.15 22:14

Mne na ovulacni potize skvele pomaha Gynex od Energy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.8.15 22:19

Mela jsem nejakou dobu ovulacni bolesti a byl to bes. Trochu pomaha espumisan, ono to tam muze byt hormonalnimi vlivy zaplynovane, zaroven prokrvene a ruzne se to pretlacuje.
A uprava stravy, zase, plne strevo zhorsuje bolestivost, idealne koupit vlakninu a dat si pred jidlem, jist lehka jidla, vynechat potraviny, co stavi, hodne pit, pokud to nepomuze, tak laktulozu.
Mne to nastesti 2,5 roku od porodu odeznelo a o ovulaci uz skoro nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.15 22:20

@JayLee Jo máš pravdu, mě nejvíc udivuji ty střeva, musím v ty dny hodně jist vlákniny, aby to bylo lepší :-(. A taky si říkám, že je to na ovu brzo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.15 22:24

@Bibi239 Děkuji, já se snažím s tou vlákninou a tak, ale moc to nepomáhá. Dnes jsem byla 4 krát na velké a přitom jsem toho tolik nejedla.

• Citovat
  • Upravit
7009
9.8.15 22:36
@Anonymní píše:
@Bibi239 Děkuji, já se snažím s tou vlákninou a tak, ale moc to nepomáhá. Dnes jsem byla 4 krát na velké a přitom jsem toho tolik nejedla.

tak zkusvtu laktulozu, da se uzivat pravidelne, v malych davkach, zacala bych tak dva dny pred ocekavanymi problemy, je mozne, ze streva nejdriv zpomali, nahromadi se to tam a pak teprve to zacne tlacit a kdyz se pohnou, tak jdes x krat, protoze ta peristaltika zase funguje normalne.
A jeste i zalezi na panevnim dnu, pokud je povolene, muze to tam dole tahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.15 22:39

@JayLee No snad tam nic nebude, já to tak nemivala, o ovoluci jsem dřív vůbec nevěděla. Ach jo, ty ženský problémy, někdy chlapům závidím :-D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.15 22:49
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.15 23:03

@JayLee Tak to bych byla zvědavá, jak by se ti to líbilo víc, jestli být ženou nebo mužem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
757
19.8.15 12:38

Mám to taky. Pobolívá mě břicho a jde mi to od zad. Pomáhá, když si lehnu a nic nedělám. Trvá mi to tak 1, 2 dny, jak kdy :-) a ještě k tomu všemu mám hroznou náladu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.7.16 12:52

Ahoj holky,
mám na Vás dotaz, i když úplně nevím, zda patří sem. Přesto budu ráda za Vaše postřehy. :)
S manželem se snažíme rok o miminko. Teď v červenci jsem brala Clostyl 1-0-1, je to po 5 co ho užívám (brala jsem ho 3 měsíce, pak pauza a teď zase). V květnu jsem prodělala biochemické těhotenství.

V úterý jsem byla na UTZ, děloha v AVF (nevím co to je), endometrium 6mm a vpravo fol 15mm jeden a 13,5 druhý, vlevo drobné. Lékař mi předepsal injekci Ovitrellu, kterou jsem si dnes ráno měla aplikovat.

No a teď můj dotaz, včera odpo jsem začala slabě krvácet, večer to ustalo, ráno jsem si píchla injekci a teď zase slabě krvácím. Našla jsem si, že se může jednat o tzv. ovulační krvácení (jen teda nevím, zda probíhá před, v době nebo po ovulaci). Nikdy se mi nic takového nestalo, tak jsem volala doktorovi a ten řekl, že se může jednat buď o pokles estrogenu, nebo o hodně předčasnou ovulaci… Jak jsem z toho zblblá, tak sem se ani nezeptala, jestli pokud ovulace proběhla, jsem si teď nějak tím ovitrellem nemohla spíš ublížit… :?

Máte některá podobnou zkušenost? Budu moc ráda za Vaše odpovědi. :)

Díky Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria