Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Naďa Urbánková píše:
Nicméně jsem dostala tip od jedné paní, která se zabývá astrologií a spolupracuje s jednou etiopskou společností, která vyrábí něco podobného, jako je MANA, ale z lokálních surovin a tekutin. Manželovi jsem ji hned ten den, co jsem přidala původní příspěvek zakoupila u již zmíněné paní, ovšem se stala nemilá věc a manžel včera skončil v nemocnici s akutním zánětem žaludku a ledvin. Bylo mi řečeno, že ledviny jsou poškozené požíváním znečištěných tekutin, ve kterých byly nalezeny nějaké škodlivé bakterie. Chci se zeptat, zda by to, nedej bože, mohlo souviset se stravou od té etiopské společnosti? Objednala jsem nám do zásoby 5 kartonů po 5 litrech výživy, vyšlo mě to asi na 2500,– Kč, takže bych o to nerada přišla. Já naštěstí stravu ještě neochutnala, jelikož jsem prvně chtěla vědět, co to udělá s manželem.Napište mi prosím vaše rady, co teď dělat? Navíc je možné, že manžel bude muset podstoupit transplantaci jedné ledviny
Eso hověziny jsou samy o sobě signálem - pryč od toho.
Jakou mají kontrolu kvality? Mají schválení k dodávání na český trh? Mají české IČO? Mají certifikáty kvality? Šup s se soylentem na rozbor.
A stravuj se normálně. Pít MANU a podobné pitomosti je nechytré. Člověk je dělaný na pevnou stravu a má se jíst vše. Navíc tyhle přípravky zdaleka neobsahují vše potřebné.
Domluvila bych se s nemocnicí a dala vzorek toho „jídla“ na rozbor. Případně bych si ho objednala jako samoplátce. Je vysoce pravděpodobné, že to je zdroj manželových problémů. Teda potraviny z lokálních zdrojů z Etiopie, tomu fakt někdo soudný věří??? Stejně to budeš muset vyházet, protože po transplantaci ledviny bude muset být určitě speciální dietní strava.
@Naďa Urbánková píše:
Dobrý den.Jak jsem zde již před několika dny psala, z důvodu úspor jsem se rozhodla přestat vařit a přešla jsem, spolu s mým manželem, na alternativní stravu. Původně jsem zamýšlela, že přejdu na MANU, ale vzhledem k jejím cenám si ji nemůžeme dovolit při každodenním užívání. Nicméně jsem dostala tip od jedné paní, která se zabývá astrologií a spolupracuje s jednou etiopskou společností, která vyrábí něco podobného, jako je MANA, ale z lokálních surovin a tekutin. Manželovi jsem ji hned ten den, co jsem přidala původní příspěvek zakoupila u již zmíněné paní, ovšem se stala nemilá věc a manžel včera skončil v nemocnici s akutním zánětem žaludku a ledvin. Bylo mi řečeno, že ledviny jsou poškozené požíváním znečištěných tekutin, ve kterých byly nalezeny nějaké škodlivé bakterie. Chci se zeptat, zda by to, nedej bože, mohlo souviset se stravou od té etiopské společnosti? Objednala jsem nám do zásoby 5 kartonů po 5 litrech výživy, vyšlo mě to asi na 2500,– Kč, takže bych o to nerada přišla. Já naštěstí stravu ještě neochutnala, jelikož jsem prvně chtěla vědět, co to udělá s manželem.
Napište mi prosím vaše rady, co teď dělat? Navíc je možné, že manžel bude muset podstoupit transplantaci jedné ledviny
Byt tebou, vyhledala bych pro sebe psychiatrickou pomoc. Mozna i akutni.
Dobrý den.
Jak jsem zde již před několika dny psala, z důvodu úspor jsem se rozhodla přestat vařit a přešla jsem, spolu s mým manželem, na alternativní stravu. Původně jsem zamýšlela, že přejdu na MANU, ale vzhledem k jejím cenám si ji nemůžeme dovolit při každodenním užívání. Nicméně jsem dostala tip od jedné paní, která se zabývá astrologií a spolupracuje s jednou etiopskou společností, která vyrábí něco podobného, jako je MANA, ale z lokálních surovin a tekutin. Manželovi jsem ji hned ten den, co jsem přidala původní příspěvek zakoupila u již zmíněné paní, ovšem se stala nemilá věc a manžel včera skončil v nemocnici s akutním zánětem žaludku a ledvin. Bylo mi řečeno, že ledviny jsou poškozené požíváním znečištěných tekutin, ve kterých byly nalezeny nějaké škodlivé bakterie. Chci se zeptat, zda by to, nedej bože, mohlo souviset se stravou od té etiopské společnosti? Objednala jsem nám do zásoby 5 kartonů po 5 litrech výživy, vyšlo mě to asi na 2500,– Kč, takže bych o to nerada přišla. Já naštěstí stravu ještě neochutnala, jelikož jsem prvně chtěla vědět, co to udělá s manželem.
Napište mi prosím vaše rady, co teď dělat? Navíc je možné, že manžel bude muset podstoupit transplantaci jedné ledviny