Zánět močového měchýře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
7.12.24 23:32

Je to uz davno, ale prechodila jsem zanet mocaku a nakonec z toho byl hnusny zanet ledvin… Bolest silna a horecky pres 40, ktere uz nesly doma srazet. Skoncila jsem v nemocnici na ATB…

Dle priznaku uz to mas na ledvinach, podle meho neni na co cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
8.12.24 00:32

Není to sranda určitě zkusit urgovat doktora, hlavně když se jedná o dítě.
Když mi bylo 19, tak jsem nejspíše měla zánět močového měchýře. Vůbec nic mi nebylo, problém s močením nebyl, teploty nebyly, prostě nic. Pak jednou mě chytly neskutečné bolesti v oblasti ledvin, vysoké horečky, zvracení, slabost a to bylo něco. Přes čtyři měsíce jsem ležela v nemocnici, byl to chronický zánět ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
8.12.24 11:14
@Anonymní píše: Více

zajdi na pohotovost/ambulanci do nemocnice na urologii nejlépe hned…s tímhle mám bohatou zkušenost, udělali ti vůbec kultivaci moči, aby zjistili konkrétní bakterie a jakou citlivost mají atb, která teď bereš, než ti nasadili atb? Nejspíš atb nezabrala jak měla. Je možné že si tě v nemocnici nechají, tak si klidně i sbal pár nutných věcí n apřespání. Rozhodně bych s tímhle neotálela, v těhotenství to může vést k předčasným porodům a to neni dobrý.

Taky si pak zajdi na gyndu až budeš moct a nech si udělat stery, jestli se to nepřenáší z pochvy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa