Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krámy, jak já ten výraz nesnáším
A ano, myslím si, že pokud jsi měla nechráněný sex, můžeš být těhotná. ![]()
Kdybyste měli sex před měsícem, uvažujuli nějakou superspermii, která by vydržela dejme tomu 5dnů, tak ovulace před 25dny, to už by na testu něco bylo
Na obyč 25j testu by už něco bylo 14dnů po ovulaci, tj už nějaké tři týdny po posledním sexu. čtyři týdny od oplodňujícího sexu už by měli být na testu pořádný dálnice, i když by byl dlouho před ovulací.
Takže podle mě s největší pravděpodobností těhotná nejsi.
Mmch, kupte si kondomy, dětí „jásidávalpozormiláčku“ tu běhá po emiminu celkem dost ![]()
Test by byl po měsící téměr jistě pozitivní. Den zpoždění muže být zpusoben čímkoli. Tak vydržaj, určitě dorazí
Krámy, ježiš ženský to je slovo to bych se
, takhle mluví holka?
Po měsíci by test podle mě něco ukázal, i když jsem brala prášky a měla cyklus pravidelný, tak se mi o den dva zpozdila, pokud jsem třeba noc před tim měla pořádnej sex
ale teda kdybych měla bolesti, tak nesexuju ani za nic, nejsem žádná cíťa, ale sex se mi má líbit, takže bych ho ze sebe klidně zkopla, než ho na sebe nechat vlézt, když se zrovna necejtim
Ahojte,chcela by som sa spytat na Vas nazor .. s priatelom som mala sex naposledy pred mesiacom a daval si pozor. vcera opat prisiel,mali sme sex no s bolestou kedze som mala nasledujuci den (dnes) dostat kramy .. kramy sa vsak nedostavili .. myslite si ze to moze byt tym vcerajsim dlhym bolestivym sexom alebo mozem byt v tom ? test som si spravila dnes no vysiel negativne ale napriek tomu som si nie ista .Vdaka