Zánět močových cest pomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
204
28.11.09 19:44

zánět močových cest pomoc

Ahoj holky,
vždy tady najdu radu, prosím malá se večer nemohla vyčurát, jak jsem koukla tak ji měla úplně rudou, zítra zajedu na pohotovost v pondělí na dětskou gyndu, ale co teď jak se to dá zklidnit a pomoct ji??

Děkuji Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4444
28.11.09 19:57

Deni: mně vždycky pomohlo hodně přes den pít a papat brusinky a hlavně být v teple, držím palce, at je malé líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
28.11.09 20:40

Určitě hodně pít, třeba heřmánkový čaj. Ale na tu pohotovost bych jela hned. Musí dostat antibiotika co nejříve, rychle se to neléčené zhoršuje.Držím palce,a´t je malá brzy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
28.11.09 20:44

jestli jí to bude bolet nebo pálit při čůrání,tak ať čurá ve vaně s teplou vodou,jak říkaly holky-hodně pít a snaž se,ať se vyčůrá… čím častěji bude čůrat,tím líp.. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
29.11.09 21:34

Určitě být v teple, pomáhá i sedět ve vaně, nebo dobrá vychytávka je láhev s teplou vodou a přiložit na podbříšek nebo mezi nohy. Hlavně hodně pít, být průtokový ohřívač. Jestli jsou tam bakterie, tak je třeba ihned antibiotika, jinak se to pořád jen zhoršuje a zhoršuje a může to dojít až k ledvinám. Lepší jít na pohotovost s močí na rozbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 21:42

Močové cesty

Ahoj, prosím mám prosbu. Trápí mě,,močové cesty" když se jdu vyčurat tak to šileně bolí. A to chodím čůrat co chvlku a mam problém to udržet. Trápí mě to už 4den piju urologický čaj a jsem v teple. PROSÍM O POMOC :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
27.4.14 21:46

Tak to jedině doktor a antibiotika, jinak si koleduješ o zánět ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
27.4.14 21:51

@anetaszlachtova Ahoj, doporučuju Urinal Akut a megadávky brusinek. Klid, teplo a spousty vody. Urologický čaj bych naopak vynechala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 21:57

Ten klid je horší musím do práce a tak jsem ccelý den v pohybu a venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.12.17 13:56

Mě pomáhá zavčas nasadit uroval manosa akut a vypít hektolitry vody:-) ale jakmile se to rozjede tak už jen antibiotika, to se ničím jiným spravit nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.6.18 22:15

Hezký večer, co je lepší, když máte zánět močových cest, jít k obvodnímu nebo raději ke gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.6.18 22:17

Je to úplně jedno :kytka: byla jsem u obou, postup stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.6.18 22:20

Mě s tím sestra ani ke gynekologovi neobjednala a odkazala mě na obvodního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.6.18 22:21

@radkka Ještě jsem nebyla diagnostikovaná, ale je mi to jasný. Mám to po dlouhé době, snad dva roky jsem měla klid. Tak právě přemýšlím kam se vydat. Že třeba gynekolog se i “podívá”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
11.6.18 22:22

Na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie