Zánět nehtu na noze

Anonymní
29.7.20 17:12

Zánět nehtu na noze

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli ma tady s timto problemem nekdo zkušenost? Navštívila jsem pohotovost v sobotu v noci, protoze jsem měla na palci nohy otok a hnisave lozisko. Lozisko lekarka propichla, vytahla hnis a vydezinfikovala. V pondeli jsem byla na prvni kontrole, kde mi lekarka doporucila mast betadine, ze by se to melo do patku spravit. V pondeli sel jeste hnis z daneho mista. Dnes mi uz z rany hnis netece, ale objevi se mi vzdy mikrokapicky okolo nehtu, kdyz se jej snazim vytlacit z te rany (kdyby tam jeste neco zbylo).. A okoli mam stale nacervenale a otekle, ale prst me jiz neboli. Jak dlouho byva misto asi otekle nebo celkove jak dlouho probihala lecba? Na fotce je palec pred zasahem. Palec jsem mazala Ichtoxilem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
29.7.20 17:51

Já se lekla, když jsem tu fotku viděla, že nejsi již v nemocnici. :(
Jinak u každého je to jiné, na tvou otázku je těžké odpovědět. Na příklad mě se vše hojí strašně dlouho a hnisá mi to a manžel je úplný opak, v ten den má krásnou ránu. Opravdu je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 17:53

@katyca dekuji za odpoved, ja jsem si prave rikala, jestli je to v poradku, ze tam porad mam takovy ten otok :D, proto jsem se ptala na tu delku te lecby, na druhou stranu jsem to mela dost, tak to asi muze trvat dyl :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
29.7.20 17:57

@rybicka velkoploutvá Nejdůležitější je, že dochází k zlepšení. Pokud by to stagnovalo, nebo dokonce zhoršovalo tak bych řešila, ale takhle stačí fakt jen čekat. Tak ať to co nejdřív je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 18:00

@katyca zatim to prestalo bolet, tak jeste chvili vyckam, maximalne skocim potom k dr :). Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
29.7.20 18:00

Lepší než ichtoxil je višňák, ten mi zabral vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 18:02

@aledud diky, dnes jsem si jej koupila v lekarne, tak snad zabere i mi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí