Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
trvejte na tom ať vám doktor vše náležitě vysvětlí, takto neporadím…nevím přesně o co šlo atd…
Chodíme tam každý den a snažíme se ale jsou hrozně neochotný leží na JIP.Před náma hraje že je všechno v pohodě a že to nic neni takže od něj se taky nic nedovíme…
Chudák by mě zajímalo kde leží…
Musíte na ně být tvrdí, máte právo na podání informací, jen pokud jim to pacient nezakázal, to by pak nemohli nic…
Máte tu prosím někdo zkušenost se zánětem pobřišnice? jak dlouho trvá léčba, pokud nejsou komplikace, atd…
Já jsem měla zánět pobřišnice, dostávala jsem na to asi 3 dny antibiotika kapačkou a pak asi týden ATB tabletky a bylo to v pohodě. Žádné komplikace nebyly, ani žádné následky.
Ahoj potřebovala bych poradit jestli máte někdo podobnou zkušenost.Tátu odvezli do nemocnice s bolestí břiche,když jsme tam volali tak nám řekli že je po operaci.Při návštěvě nám odmítli cokoliv říct pořád se jen vymlouvaj že může jen doktor a že je momentálně na sále.Zjistila jsem že měl zánět pobřišnice a že mu vzali kus střev ale víc nevim…O nemoci jsem si něco přečetla na netu ale nevim jaké to má následky do budoucna,je vůbec šance že se uplně uzdraví,bydlí sám........