Zánět středního ucha v 8. měsíci

11.7.11 11:50

zánět středního ucha v 8. měsíci

Nemáte někdo zkušenost se zánětem středního ucha v těhotenství???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5372
11.7.11 12:49

Se zánětem středního ucha ne, ale měla jsem v 7. měsíci cizí těleso v uchu a následkem toho zánět zvukovodu. Nejdřív se snažili jen těleso odstranit a zánět vyléčit višňákem, ale nedařilo se, musela jsem bohužel brát antibiotika.
Dostala jsem Zinnat, ten se prý v těhotenství může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.11 14:13

no já mám zatím jen zánět středního ucha zvukovod je ještě asi v poho, ale zatím jsem dostala jen kapky ale ty to moc prý nevyléčí, tak doktor chce zatím s antibiotiky počkat, moc to nedoporučuje. Mám ale pocit, že se to asi trochu lepší. Kéžby se to dál nerozjelo. Já jsem prodělala zánět asi dva měsíce než jsem otěhotněla a teď je to tu znova. Tak doufám, že to bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
11.7.11 15:22

ja mela zanet stredniho ucha asi v 6. mesici, byla jsem na pohotovosti, kde mi ho pichli a odpoledne jsem tam jela znovu, protoze se to zacelilo a bolest nepresla, fakt humus
ATB mi nedali, ale napsala mi je pak moje dr, protoze jsme k tomu mela jeste pekne chyceny prudusky a ja byla za ne rada, konecne se mi ulevilo, ATB se v tehotenstvi bat nemusis, jsou druhy, ktere se smi a dle me dr je pro tehotnou kolikrat horsi samotna nemoc nez par prasku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky