Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemáte někdo zkušenost se zánětem středního ucha v těhotenství???
Se zánětem středního ucha ne, ale měla jsem v 7. měsíci cizí těleso v uchu a následkem toho zánět zvukovodu. Nejdřív se snažili jen těleso odstranit a zánět vyléčit višňákem, ale nedařilo se, musela jsem bohužel brát antibiotika.
Dostala jsem Zinnat, ten se prý v těhotenství může.
no já mám zatím jen zánět středního ucha zvukovod je ještě asi v poho, ale zatím jsem dostala jen kapky ale ty to moc prý nevyléčí, tak doktor chce zatím s antibiotiky počkat, moc to nedoporučuje. Mám ale pocit, že se to asi trochu lepší. Kéžby se to dál nerozjelo. Já jsem prodělala zánět asi dva měsíce než jsem otěhotněla a teď je to tu znova. Tak doufám, že to bude v poho
ja mela zanet stredniho ucha asi v 6. mesici, byla jsem na pohotovosti, kde mi ho pichli a odpoledne jsem tam jela znovu, protoze se to zacelilo a bolest nepresla, fakt humus
ATB mi nedali, ale napsala mi je pak moje dr, protoze jsme k tomu mela jeste pekne chyceny prudusky a ja byla za ne rada, konecne se mi ulevilo, ATB se v tehotenstvi bat nemusis, jsou druhy, ktere se smi a dle me dr je pro tehotnou kolikrat horsi samotna nemoc nez par prasku