Nosí kluky čáp?

4742
9.7.11 09:28

Nosí kluky čáp?

Musím vám napsat mou dopolední příhodu. Třeba se taky s nějakou přidáte a zpříjemníme si víkendové chvíle…

Od včerejška mě strašně třeští hlava, v páteři mi všude křupe, migréna mi zamrzala - ani se to nezhoršuje, ani nezlepšuje. Ráno se probudíte a zjistíte, že to vůbec nepřestalo… A nemůžu si vzít žádný prášek… Jdu si dát alespoň horkou sprchu, snad mi to pomůže a trošku se mi uleví. Sprcha byla fajn, ale bolest nepřestává, jdu se do ložnice obléknout. A zase ten zvuk! Až teď si uvědomuji, že ten klapot začal včera. A řeknu si: „Co ten datel tam tak klape?“ Jen co, si to řeknu nahlas, tak si uvědomím, že to není zvuk od datla a rychle vykouknu z okna ven. A je tam! To není možné! Jdu ke dveřím a volám na manžela, který je v garáži, ať vykoukne ven, na ten betonový sloup od vedení. Manžel, ať zabrán do práce, i přesto vyběhne ven a přitom volá, snad tam není.....a přitom ho už i vidí…čáp!
Je to totiž pár dnů, co jsem na svém těhotenském testu objevila // čárky. Ale to není všechno. Při mém prvním těhotenství, byl neustále na tom sloupě s hodou okolností také čáp, neustále k nám přilítával a klapal tím svým dlouhým zobákem, kolikrát jsme nemohli ani spát. A asi měsíc, před termínem porodu se dokonce usídlil i na střechu, to už se nám všichni sousedé smáli a jestli už jedeme do porodnice… Od té doby se tady žádný neukázal, až včera.
Jak to viděl manžel bral foťák, který jsem nechala u dveří a hned ho fotil. Mám ho! To zase bude kluk. Myslíš, že ví, že jsi těhotná?
Musím se těm slovům pousmát a říkám si, že je to hezká náhoda.
A co VY?
Myslíte si, že děti nosí čáp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
9.7.11 09:30

Teda já jsem ani v jednom z těhotenství čápa ani koutkem oka nezahlédla. U nás mi kluky mohli přinést maximálně tak mufloni, těch je kolem spousta :lol:

Gratuluju, ať je všechno v pořádku, ať je to, co je to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
9.7.11 09:35

Měla jsem podobnou příhodu. Jeli jsme s tehdy ještě přítelem autobusem a oba jsme zahlédli čápa. No za 14 dní jsem měla //. u druhého si nejsem jista a před nedávnem jsem ho viděla sama, tak jen doufám, že to neplatí. Mám totiž zpoždění a test je zatím negativní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
9.7.11 09:36

Tak nám tu čápi létají každoročně a máme 4 holky, takže kluky určitě nenosí :lol: , holky vždy volají čápe k nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.7.11 09:46

krásná příhoda!!! moooc se mi líbí! :palec: :hug:
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
9.7.11 09:55

U nás, na sídlišti uprostřed Prahy, jsem čápa ještě nezahlédla… by se tam chudák ulítal, než by to roznosil… :mrgreen:

Hezká náhoda :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.7.11 10:02
Gladys píše:
Teda já jsem ani v jednom z těhotenství čápa ani koutkem oka nezahlédla. U nás mi kluky mohli přinést maximálně tak mufloni, těch je kolem spousta :lol:Gratuluju, ať je všechno v pořádku, ať je to, co je to :kytka:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
9.7.11 10:03

u nás jsou černí čápi a známí si dělaj legraci,že bílý čáp-bílé dítě,černý čáp-černé dítě. Tak nevím,jak tohle drahýmu vysvětlím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.7.11 10:06
Haňulík píše:
Tak nám tu čápi létají každoročně a máme 4 holky, takže kluky určitě nenosí :lol: , holky vždy volají čápe k nám :mrgreen:

Holky, provokatérky :-) Ale věřím, že by chtěly další miminko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
9.7.11 10:07

to je krasná příhoda..no já když jsem otěhotněla..nebo to bylo teprve ve fázi snažení..teď fakt nevim ale vim že to bylo v době kdy to prostě vyšlo..tak na našem paneláku seděl taky čáp:)) a čekáme kluka:)) ..a často se mi teď stává že nějakýho čápa vidim..dokonce i tchán se smál když u nás na zahradě najednou začal nad nami ve výšce kroužit čáp..jsme hned řikali, že už me vyhlíží:))..teď jsem byli v lesoparku a na stromě byli 3 čápi..a byli jsme tam 3 těhule:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.7.11 10:13

Mé známé taky chodil po jejich poli čáp, když čekali kluka a opakovalo se to i při druhém těhotenství a opět kluk, tak že by až taková náhoda? Ale je fakt, že tady teď lítá hodně čápů, ale žádný u nás nepřistává - no my čekáme holčičku tak že by proto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.7.11 10:17

Jasně že nosí. U nás lítal nad barákem předloni a teď taky a jak to dopadlo vidíte podle metříku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.11 10:19

Já myslím, že čáp prostě nosí miminko :wink: . Je jedno, jestli kluka nebo holku. Prostě v té peřince v zobáku nese mimi a hodí vám ho na dvůr. Poznáte podle barvy mašličky :-D

Přeju, ať je všechno ok!! :hug:
Moc hezká příhoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.7.11 10:22
BohunkaP píše:
U nás, na sídlišti uprostřed Prahy, jsem čápa ještě nezahlédla… by se tam chudák ulítal, než by to roznosil… :mrgreen:Hezká náhoda :palec: :potlesk:

To teda jo, tam by toho měl hodně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
9.7.11 10:25

Tak i já se přidám :-) Vychází to těsně předtím, než jsem otěhotněla - byli jsme s mamkou u babičky na zahrádce, grilovali jsme a nad námi prolétali dva čápi.. najednou přímo nad námi začali kroužit, chvilku tak vydrželi a letěli zas dál :mrgreen: Zanedlouho jsem zjistila, že jsem těhu a teď máme sedmitýdenního chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí