Nosí kluky čáp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
9.7.11 20:19
ivuska.h píše:
Mahja píše:
ivuska.h píše:
Mahjo, moc gratuluju! A máme tu leda tak holuby, takže ptactvo zřejmě pohlaví mých dětí neovlivňuje :lol:
Děkuji Ivi, jestli jste mě holky nenakazily…
No jo, to je prudce nakažlivá choroba :)) A hlavně pak to nakupování plínek… :mrgreen: :mrgreen:

No právě, a leze to dost do peněz, ale mám jich plnou skříň, tak je musím trochu využít, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.7.11 23:30

Tak vidíš to, alespoň mám na co svést proč budu mít druhou holku, neviděla jsem čápa :mrgreen: on se někde zapomněl. A to taťka věřil, že bude podruhé kluk :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.7.11 06:40

tady něco na vysvětlenou jak to s těma dětma a čápama vlastně je :lol:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.11 07:10

tak já zase tvrdím, že zrcadlo na zámku v Ratibořicích funguje-v roce 2001 jsme tam byli s klukama 14, 13 a 11 na výletě a průvodkyně nám říkala, že kdo si před zrcadlem něco přeje, tak se mu to do roka splní a ejhle za rok jsem měla vytouženou dceru :-).

• Citovat
  • Upravit
4742
10.7.11 08:00
Anonymní píše:
tak já zase tvrdím, že zrcadlo na zámku v Ratibořicích funguje-v roce 2001 jsme tam byli s klukama 14, 13 a 11 na výletě a průvodkyně nám říkala, že kdo si před zrcadlem něco přeje, tak se mu to do roka splní a ejhle za rok jsem měla vytouženou dceru :-).

jééé, další kouzla a čáry? Gratuluji, že se to podařilo!
Tolik dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
10.7.11 08:07
martulkasloník píše:
tady něco na vysvětlenou jak to s těma dětma a čápama vlastně je :lol:http://www.youtube.com/watch?…

Chudák čápík, jak oškubaná slepice, ale krásné video!
Kdyby to tak bylo doopravdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
10.7.11 08:29

Nám se stalo to, že 3.4. k nám na opuštěný komín za barákem přiletěl čáp (přilétají každý rok, ale dřív) a 4.4. se mi narodil chlapeček. :-) A když se přítel vracel z porodnic domů, tak seděl na štítě domu, kde nikdy předtím neseděl. :-) Takže čáp asi vážně nosí kluky. :-)

• Citovat
  • Upravit
4742
10.7.11 10:15
weruuunka píše:
Nám se stalo to, že 3.4. k nám na opuštěný komín za barákem přiletěl čáp (přilétají každý rok, ale dřív) a 4.4. se mi narodil chlapeček. :-) A když se přítel vracel z porodnic domů, tak seděl na štítě domu, kde nikdy předtím neseděl. :-) Takže čáp asi vážně nosí kluky. :-)
:palec: :mrgreen: A my by rádi holčičku..... :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.7.11 20:18

Jejda, já vídám čapí páreček skoro denně a těhotná nejsem a asi hned tak nebudu. Tak jestli nosí, tak asi někomu jinému..
Jako pohádka pro děti moc krásná :hug: (Akorát já jsem proti, aby bylo moje dítě balamuceno čápem a vránou, proto jsem prozatím odpovídala na všechny všetečné otázky popravdě. Jen jsem se zasekla u otázky KUDY se to semínko dostane od tatínka k mamince do bříška. Nějak se mi nechce tříletýmu dítku vykládat co se kam strká :-) Ale to je OT, omluvuju :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.7.11 20:45
PetiteFillette píše:
Jejda, já vídám čapí páreček skoro denně a těhotná nejsem a asi hned tak nebudu. Tak jestli nosí, tak asi někomu jinému..
Jako pohádka pro děti moc krásná :hug: (Akorát já jsem proti, aby bylo moje dítě balamuceno čápem a vránou, proto jsem prozatím odpovídala na všechny všetečné otázky popravdě. Jen jsem se zasekla u otázky KUDY se to semínko dostane od tatínka k mamince do bříška. Nějak se mi nechce tříletýmu dítku vykládat co se kam strká :-) Ale to je OT, omluvuju :-) ).

Ano tak s tím naprosto souhlasím, když jsme koncem ledna zjistili, že čekáme druhé dítě, tak jsme dceři hned popravdě řekli co a jak,byla první kdo věděl, že budeme mít mimi, řekli jsme jí, že aby mohla mít sourozence musíme se mít s taťkou rádi, ví kde je mimi, kudy se narodí, jak moc dlouho tam musí být atd. Viděla jsem rozhovor s psycholožkou, která říkala, že se dětem nemají říkat bludy o čápech a podobné pohádky, má se jim vysvětlit mezi 2-3 rokem pokud už se ptají pravda, protože ve školce nejpozději v první třídě přijdou na pravdu a pak se cítí trapně, může to vést ke komplexům. Dcera bude mít teda teprve v říjnu 3 a pořád se ptá, kdy už se sestřička narodí,jestli kope, kde bude spinkat, co bude papat zajímá ji všechno. Dokonce vyšla i knížka, kde je vše pro děti vysvětlené včetně obrázků, aby to pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.11 07:19

Tak to Samík se zatím neptal :lol: Ho jenom zajímá, kde je miminko, dneska jsem mu ukazovala, jak je malinké, tak se ptal, jestli bude veliké :lol: Ale on zatím takové složitější dotazy nepokládá, tak se spíš bavíme o tom, co bude pak, že bude malinké, budeme se o něho starat, až vyroste, budou si spolu hrát (aj s autama? :lol: ) a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.7.11 07:45

PetiteFillette
mě se to vysvětlování pohádkami, že nosí miminka čáp taky nelíbí, pravda úměrná věku jestli někdy vůbec bude druhé bude určitě lepší..

ale tak když doma vidím a poslouchám každý den čápy tak se bavím, že pak nemám být těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.11 08:23
Angua píše:
Tak to Samík se zatím neptal :lol: Ho jenom zajímá, kde je miminko, dneska jsem mu ukazovala, jak je malinké, tak se ptal, jestli bude veliké :lol: Ale on zatím takové složitější dotazy nepokládá, tak se spíš bavíme o tom, co bude pak, že bude malinké, budeme se o něho starat, až vyroste, budou si spolu hrát (aj s autama? :lol: ) a tak…

Tak to naše holky je hodně zvědavá, furt vyzvídá. Můj otec chová pro maso ovce a králíky, kteří pravidelně rodí mladé, že. Takže malá řeší, že ovečky taky mají miminka. Teď se narodili králíčci. Proč jsou tak malí. A furt dokola, ale jen ať se ptá, snažíme se jí odpovídat na všechny dotazy. Teď už i reaguje, když vidí venku kočárek, říká, tam je miminko, to taky budeme mít doma. Večer a ráno před spaním mi dává na břicho pusu :lol: . A když začne mluvit, tak se malá v břichu, vždycky začne mrvit, jak kdyby už na Meli reagovala. To se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
11.7.11 08:38

Tak já taky přispěji jednou příhodou. Než jsem zjistila, že jsem těhotná, pořád asi měsíc vkuse jsme viděli čápy, hodně čápů nám létalo nad hlavou, když jsme jeli v autě. Bylo mi to úplně jasné a opravdu najednou jsem zjistila, že jsem těhotná. Dokonce jsem tušila, že čáp nosí chlapečky a že to chlapeček bude. A byl tam, dnes má 4,5 měsíce :D :D Dodnes se mi to zdá neuvěřitelné, že kolem nás tak dlouho lítali :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kluk3
7.5.12 23:31

čápi a kluci!

čápi rozhodně maji s kluky souvislost a je to jednoduché.
Souvisí to s acidobazickou rovnováhou. Alkalické prostředí znamená více žab, a tedy více čápů. Alkalické prostředí znamená také vyšší pravděpodobnost, že se narodí KLUK! Pozor není to jen jeden vliv, ale je.
No a z výše uvedeného vyplývá, že v místě se zásaditou vodou, např. v místě s vápencovým podložím, je více žab a více čápů a více kluků.
Samozřejmě to platilo v době, kdy voda byla z místních zdrojů, ne v PETu.
Snadné že.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí