Nosí kluky čáp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
21.5.12 12:51
@kluk3 píše: čápi rozhodně maji s kluky souvislost a je to jednoduché.
Souvisí to s acidobazickou rovnováhou. Alkalické prostředí znamená více žab, a tedy více čápů. Alkalické prostředí znamená také vyšší pravděpodobnost, že se narodí KLUK! Pozor není to jen jeden vliv, ale je.
No a z výše uvedeného vyplývá, že v místě se zásaditou vodou, např. v místě s vápencovým podložím, je více žab a více čápů a více kluků.
Samozřejmě to platilo v době, kdy voda byla z místních zdrojů, ne v PETu.
Snadné že.

To je dobré :-)

Čekám, až mi zase sednou na sloup před ložnicí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
21.5.12 13:05

Děkuju zakladatelce za příjemnou a zábavnou diskuzi, kterou tímhle rozpoutala. :kytka: Bohužel čápa v Praze asi jen tak nepotkám. Ale představte si, že nám bude opravovat střechu Pavel Čáp. :lol: Tak třeba to je náhrada za skutečného čápa. Každopádně to beru jako znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 22:47

Chci se zeptat je normalni za tyden videt capa 3×??jednou byl ode me asi 200 m a dnes nade mnou proletel s klackem v zobaku snazime se o prcka ale nak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
27.5.14 22:52

@mischaczekk já ho třeba vidím někdy i častěji, létá na louku za náš barák, bydlí na komíně ve vsi :mrgreen:. Ale my už děti nepřibíráme (máme 2 kluky, ale už jsme si je přistěhovali, než jsme se seznámili s místním čápem, takže nemá žádné zásluhy :mrgreen: ).

Jinak hlavu vzhůru a přeju, ať se brzy zadaří :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.5.14 22:53

@mischaczekk To bohužel asi nic neznamená. Snažíme se dva roky a loni nám chodil přímo před okny po zahradě. Taky jsem se k tomu upínala, že už to konečně vyjde… a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 23:04

Aha takze gynda to jisti pac i menstruace je vselijaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4587
27.5.14 23:09

Ahoj holky :mavam:, taky přispěju zkušeností, je to tak před měsícem, co mi lítali přímo kolem našeho balkonu 7.NP dva čápi a za 14 dní jsem zjistila, že jsem těhotná, takže věřím, že na tom něco bude, naši předci nebyli žádní blbci, když toto pořekadlo vymysleli :srdce: :dance: Ovšem jestli čekám kluka nebo holku, to ještě nevím ale je mi to jedno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.5.14 23:38

:lol: teda taky jsem v roztoužení po těhotenství vymýšlela chujoviny a nesmysly, ale čáp??? Jste mně pobavily, k čemu všemu jsou jinak určitě rozumné ženské ochotny přisuzovat význam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.5.14 23:40

A že si předci zvolili čápa, protože je to největší pták jakého v našich podmínkách člověk může poblíž lidských stavení vídat. Holub by 3kila živé váhy asi těžko unesl a předci si sice vymýšleli báchorky, ale blbí nebyli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4587
28.5.14 00:05

@lekarnicka28 Nikdo taky netvrdí, že je opravdu nosí, ale kde se objevili, bylo hned těhotenství. To máš jako s prezidentem, kde se objeví, víš že bude ožralý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.5.14 00:09

Moje, babicka ho měla kousek od domu na starem pivovarskem komine, videli jsme ho kazdy den nekolikrat. Ja teda poverciva nejsem a teda nikdo z rodiny, kdo ho videl neotehotnel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.5.14 00:16

@mischaczekk Jen s klackem? Bez ranečku? :( Třeba si pro něj teprve letěl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4587
28.5.14 00:18

@elchirk Já za svůj život taky viděla mega čápů, to už bych musela mít dětí :mrgreen: Ale ten čáp nebo vrána musí létat kolem tvého stavení, přímo nad ním nebo kolem, ne u sousedů na komíně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
28.5.14 00:22
@schatzzi píše:
@elchirk Já za svůj život taky viděla mega čápů, to už bych musela mít dětí :mrgreen: Ale ten čáp nebo vrána musí létat kolem tvého stavení, přímo nad ním nebo kolem, ne u sousedů na komíně :D

No, a nejlepší když bude kroužit nad panelákem, hned bude minimálně o 20 dětí najednou víc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4587
28.5.14 00:28

@BAZÁREK ANGIE proto mě kroužil přímo kolem balkonu, u nás jsem těhotná jen já, pro tento měsíc :lol: A byli dva a doktorka má podezření na vícečetné těhotenství, protože HCG je příliš vysoké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí