Zápach z ucha - zánět?

63
1.1.12 22:44

zápach z ucha-zánět?

Dobrý den, zajímalo by mne, zda má někdo zkušenost se zánětem ucha. Mé měsíční dceři zapáchá z jednoho ucha, nezdá se mi to a proto hledám co by to mohlo značit, napadl mne zánět.Zatím se to,ale jinak neprojevuje, naštěstí.Ještě bych podotkla, že má rýmu. Prosím o radu. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1325
1.1.12 22:48

Ahojky.Těžko říct,když nevypadá,že by jí něco bolelo,ale raději se poraď s doktorem,budeš mít jistotu.Já na záněty středního ucha trpěla od malička,ale vždycky mě to hrozně bolelo,mamka mi dávala studený obklad na ucho a pravda je,že ucho zapáchalo,ten zánět tam byl.Tím tě nechci strašit,ale radši bych doběhla k doktorce.Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.1.12 22:50

Zápach z ucha bych přikládala zánětu a než abych se pídila po inernetových diskuzích, šla bych s dítětem k doktoru. To že nevidíš jiné projevy ještě nic nemusí znamenat. A klasická rýma nesmrdí, jen ta hnisavá, tedy bakteriální a tedy zánětlivá. Eustachova trubice mezi nosní dutinou a vnitřním uchem je u mimin kraťoučká a tak často zánět z jednoho cestuje do druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.1.12 22:54

Padila bych k doktorce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.1.12 22:58

ahoj,a je to určitě z ouška? Co když si jen trošku ublinkla, když ležela a nateklo jí to na ouško? Možná je to blbost, ale naše malá je dost blinkací, takže i když jí pořád otíráme, tak nám dost často různě na hlavičce nebo na krčku „zavání“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.1.12 23:29

S doktorkou se určitě zítra poradím, jen jsem chtěla znát vaše reakce. Ublinknutí to nebude, to smrdí jinak. Uvidíme co mi zítra řekne. Děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
2.1.12 08:54

Ahoj,
Lukáškovi z ucha taky zapáchalo,šli jsme k lékaři,dostal kapky a pak ještě jedny,zánět tam byl,i když jeho nic nebolelo.Měl to jen v jendom oušku.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
2.1.12 12:17

sestřenka tohle měla s dcerkou a byl to zlatý streptokok-nebo stafilokok? :mrgreen: prostě něco takového

• Citovat
  • Upravit
63
3.1.12 12:03

Včera jsme byly u doktorky a vzala malé stěr z ucha, v pondělí budou výsledky. Netvářila se, že by to bylo něco akutního nebo závažného. Jsem zvědavá co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.1.12 18:40

Z výsledků vyplynulo, že je malá zdravá. Tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.1.12 19:40
tak to je dobře… a řekli ti vůbec, čím to teda mohlo být???
Paja666 píše:
Z výsledků vyplynulo, že je malá zdravá. Tak jsem ráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.1.12 11:46

Neřekla mi nic, takže nevím, je fakt, že teď už je to dobré. Přitom malou počuchala, ale nic z ní nevypadlo.Těžko říct co to bylo, hlavně, že to zmizlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí