Průjem u 2měsíčního miminka

Anonymní
1.1.12 21:47

Průjem u 2měsíčního miminka

Ahoj, moc vás žádám o radu, máte-li podobnou zkušenost. Moje dcerka má po každém kojení průjem, ale jen přes den. Nakojím ji, a do 15 minut má v plenečce nadílku.
Když ji nakojím naposledy večer, až do rána je vše v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
1.1.12 22:07

Nemyslím si že by to byl průjem.. mě malej taky kadil po každém koju (i krmení, od 14dní jsme měli částečně UM).. :think: Mluvila jsi o tom s dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
1.1.12 22:11

jak to vypadá?? jestli to jsou „michaná vajíčka“ neřekla bych že je to průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.1.12 22:20

taky mi to přijde normální. A jinak má stolici tuhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 22:32

Tak jinak stolici tuhou nemá :)Barvu míchané vajíčka nebo dooranžova… ale teďka asi týden to je až taková vodnatá stolice, vždycky to z ní úplně vystříkne :?: ale tak když říkáte, snad to bude v poho, nechci hnedka plašit.

• Citovat
  • Upravit
18223
1.1.12 22:36

Možná bych zkusila nějaký laktobacily, nebo dražší variantu - bio gaia. V lékárně ti něco doporučí. Ale hele, v klidu si zajdi za doktorkou, ona udělá stěr, prohmátne bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
1.1.12 22:39

hm tak to nebude asi úplně v pořádku, laktobacílky doporučuju dávala jsem je oboum dětem, asi bych šla k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.1.12 22:41

podle mě to taky není průjem, některé děti (třeba obě moje) jsou víc srací. :mrgreen: Taky se to může měnit, za pár týdnů bude zase vše jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
1.1.12 22:41

to jsme měli také a někdy i do zelena a prý je to v pořádku, laktobacílky nepomohly, tak jsem to neřešila.
Někdy to z ní úplně lítalo a občas nás úplně ohodila:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
1.1.12 22:47

Mně dr říkala, že průjem je, když to miminku proteče totál, třeba i po stehnech, tohle bych viděla si jako normální, maximálně trochu rozhozená mikroflóra. Nám osobně pomohly laktobacilky, brala jsem je já i malej a poměrně rychle se to spraví. Mohl prodělat nějakou virózku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 22:50

Ok, děkuju moc všem za příspěvky a jaké laktobacílky používáte?

• Citovat
  • Upravit
1587
1.1.12 22:52

Já měla od Swiss, je jich tam víc v tabletě než od GS. Pro takhle malá miminka je dělají v kapslích, tu musíš vysypat do MM na lžičku (třeba). Připrav se na to, že je to pakárna, vůbec se to nerozpouští :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.1.12 23:01

Taky jsme nejdřív měli od swissu, nejlépe jsem je sypala na lžičku a rychle zapít. Jakmile jsem je namočila, vznikla patlavá kašička a nepolkl to. Te'd máme ty bio gaiga, ale ty stojí 600kč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.1.12 23:08

ahoj, ja bych řekla, že je to naprosto v pořádku. Malá mi taky kákoší po každym kojení… A taky to z ní pokaždý úplně „stříká“ Už se nám podařilo i pokakat se u přebalování a „stříkala“ tak, že mi ohodila celý tričko, takže slušnej dostřel :mrgreen: máme to tak už od narození - 2 měsíce a vzhledem k tomu jak prospíváme (už přes 6 kg 8o jen kojená) si opravdu nemyslím, že by se jednalo o průjem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.1.12 23:09

Ja koupila na upraveni strevni mikroflory toto, je tam 10 pytlicku a pridava se to mlika, tak pokud i odstrikavas treba a pije obcas i z lahve, tak to muzete zkusit..krasne to voni vanilkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí