Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemyslím si že by to byl průjem.. mě malej taky kadil po každém koju (i krmení, od 14dní jsme měli částečně UM)..
Mluvila jsi o tom s dr.?
jak to vypadá?? jestli to jsou „michaná vajíčka“ neřekla bych že je to průjem
Tak jinak stolici tuhou nemá
Barvu míchané vajíčka nebo dooranžova… ale teďka asi týden to je až taková vodnatá stolice, vždycky to z ní úplně vystříkne
ale tak když říkáte, snad to bude v poho, nechci hnedka plašit.
Možná bych zkusila nějaký laktobacily, nebo dražší variantu - bio gaia. V lékárně ti něco doporučí. Ale hele, v klidu si zajdi za doktorkou, ona udělá stěr, prohmátne bříško ![]()
hm tak to nebude asi úplně v pořádku, laktobacílky doporučuju dávala jsem je oboum dětem, asi bych šla k doktorce
podle mě to taky není průjem, některé děti (třeba obě moje) jsou víc srací.
Taky se to může měnit, za pár týdnů bude zase vše jinak
to jsme měli také a někdy i do zelena a prý je to v pořádku, laktobacílky nepomohly, tak jsem to neřešila.
Někdy to z ní úplně lítalo a občas nás úplně ohodila:-D
Mně dr říkala, že průjem je, když to miminku proteče totál, třeba i po stehnech, tohle bych viděla si jako normální, maximálně trochu rozhozená mikroflóra. Nám osobně pomohly laktobacilky, brala jsem je já i malej a poměrně rychle se to spraví. Mohl prodělat nějakou virózku…
Ok, děkuju moc všem za příspěvky a jaké laktobacílky používáte?
Já měla od Swiss, je jich tam víc v tabletě než od GS. Pro takhle malá miminka je dělají v kapslích, tu musíš vysypat do MM na lžičku (třeba). Připrav se na to, že je to pakárna, vůbec se to nerozpouští
.
Taky jsme nejdřív měli od swissu, nejlépe jsem je sypala na lžičku a rychle zapít. Jakmile jsem je namočila, vznikla patlavá kašička a nepolkl to. Te'd máme ty bio gaiga, ale ty stojí 600kč. ![]()
ahoj, ja bych řekla, že je to naprosto v pořádku. Malá mi taky kákoší po každym kojení… A taky to z ní pokaždý úplně „stříká“ Už se nám podařilo i pokakat se u přebalování a „stříkala“ tak, že mi ohodila celý tričko, takže slušnej dostřel
máme to tak už od narození - 2 měsíce a vzhledem k tomu jak prospíváme (už přes 6 kg
jen kojená) si opravdu nemyslím, že by se jednalo o průjem…
Ja koupila na upraveni strevni mikroflory toto, je tam 10 pytlicku a pridava se to mlika, tak pokud i odstrikavas treba a pije obcas i z lahve, tak to muzete zkusit..krasne to voni vanilkou ![]()
Ahoj, moc vás žádám o radu, máte-li podobnou zkušenost. Moje dcerka má po každém kojení průjem, ale jen přes den. Nakojím ji, a do 15 minut má v plenečce nadílku.
Když ji nakojím naposledy večer, až do rána je vše v pohodě.