Průjem u 2měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.1.12 23:11
gabriela82 píše:
ahoj, ja bych řekla, že je to naprosto v pořádku. Malá mi taky kákoší po každym kojení… A taky to z ní pokaždý úplně „stříká“ Už se nám podařilo i pokakat se u přebalování a „stříkala“ tak, že mi ohodila celý tričko, takže slušnej dostřel :mrgreen: máme to tak už od narození - 2 měsíce a vzhledem k tomu jak prospíváme (už přes 6 kg 8o jen kojená) si opravdu nemyslím, že by se jednalo o průjem…

to máme přesně stejně :D 2 měsíce a přes 6 kg

Hanka79

Děkuji moc, občas odstříkávám, leták mi dávala i doktorka v poradně, tak je určitě zkusím :palec:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
1.1.12 23:18
:mrgreen: pravda je taková, že když jsem s ní vlezla včera na váhu, tak jsem měla o 6,7 kg víc než sama :mrgreen: při poslední kontrole u Dr. 5,8, takže to asi odpovídá… Ve středu jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá! Jinak je jí fakt kus, už jsem musela vyřadit i některý body vel. 3-6 měsíců, protože jí většinou nebyly kolem stehýnek, to už mám jako kupovat 6-9? 8o :lol:
Anonymní píše:
gabriela82 píše:
ahoj, ja bych řekla, že je to naprosto v pořádku. Malá mi taky kákoší po každym kojení… A taky to z ní pokaždý úplně „stříká“ Už se nám podařilo i pokakat se u přebalování a „stříkala“ tak, že mi ohodila celý tričko, takže slušnej dostřel :mrgreen: máme to tak už od narození - 2 měsíce a vzhledem k tomu jak prospíváme (už přes 6 kg 8o jen kojená) si opravdu nemyslím, že by se jednalo o průjem…

Hanka79

Děkuji moc, občas odstříkávám, leták mi dávala i doktorka v poradně, tak je určitě zkusím :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.1.12 23:19
Anonymní píše:
gabriela82 píše:

Hanka79

Děkuji moc, občas odstříkávám, leták mi dávala i doktorka v poradně, tak je určitě zkusím :palec:

Tak drzim pesti at se to zlepsi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 23:21
gabriela82 píše: :mrgreen: pravda je taková, že když jsem s ní vlezla včera na váhu, tak jsem měla o 6,7 kg víc než sama :mrgreen: při poslední kontrole u Dr. 5,8, takže to asi odpovídá… Ve středu jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá! Jinak je jí fakt kus, už jsem musela vyřadit i některý body vel. 3-6 měsíců, protože jí většinou nebyly kolem stehýnek, to už mám jako kupovat 6-9? 8o :lol:
Anonymní píše:
gabriela82 píše:

Hanka79

Nám zatím ještě stačí 3-6. Ale už jsem ve slevách v Tscu nakoupila i 6-9. Kolem stehýnek to má totiž taky těsné a overálky zase krátké rukávky a má větší nožičku než ten prostor tam :) ale Dr. říkala, že je to v poho, že ať jsme ráda, že prospívá

• Citovat
  • Upravit
18259

Gabco,my byli u mudr asi pred trema tydny a mel 6330g a v utery mu budou tri mesice a zitra jdem na prvni ockovani, takze si myslim, ze pres 7kg uz bude mit :oops: :lol: mame vel. 74 a pres net jsem mu koupila svetrik kde psali,ze je pro deti od 3-6mesicu a je mu je maly :mrgreen: :mrgreen: ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Jinak laktobacily taky užívám - začala jsem, když mi po porodu předepsali antibiotika, a teď už spíš preventivně, kvůli malý - taky ty od SWISS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.1.12 23:27
tak malý budou tři měsíce až 26. ale narodila se „normální“ :mrgreen: a to jsem dost dlouho přenášela - 41+6! měla 3540g a 51cm…ale začala přibírat už v porodnici, měla jsem mlíčko snad hned, protože po porodu vůbec nic neshodila, ale rovnou přibírala, byly jsme tam všem za vzor! :potlesk:
Hanka79 píše:
Gabco,my byli u mudr asi pred trema tydny a mel 6330g a v utery mu budou tri mesice a zitra jdem na prvni ockovani, takze si myslim, ze pres 7kg uz bude mit :oops: :lol: mame vel. 74 a pres net jsem mu koupila svetrik kde psali,ze je pro deti od 3-6mesicu a je mu je maly :mrgreen: :mrgreen: ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.1.12 23:37
jinak jsem ráda, že píšeš o tý velký nožičce, to máme taky…mám krabici roztomilejch ponožtiček, který vůbec nevyužiju…ale není se čemu divit, já mám totiž vel. 41-42 v těhotenství i víc, takže jsem to odchodila v pánskejch žabkách :mrgreen: naše Dr. taky říká, že je to v poho…že některý děti jsou prý takový „buddhové“ to sedí :mrgreen:
Anonymní píše:
gabriela82 píše: :mrgreen: pravda je taková, že když jsem s ní vlezla včera na váhu, tak jsem měla o 6,7 kg víc než sama :mrgreen: při poslední kontrole u Dr. 5,8, takže to asi odpovídá… Ve středu jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá! Jinak je jí fakt kus, už jsem musela vyřadit i některý body vel. 3-6 měsíců, protože jí většinou nebyly kolem stehýnek, to už mám jako kupovat 6-9? 8o :lol:
Anonymní píše:
gabriela82 píše:

Hanka79

Nám zatím ještě stačí 3-6. Ale už jsem ve slevách v Tscu nakoupila i 6-9. Kolem stehýnek to má totiž taky těsné a overálky zase krátké rukávky a má větší nožičku než ten prostor tam :) ale Dr. říkala, že je to v poho, že ať jsme ráda, že prospívá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 23:50

Gabriela82

Já mám taky vel. 41 :) v těhotenství naštěstí v poho, odchodila jsem jej v balerínách, ale mám nohu stejnou jako můj chlap, tak uvidíme co malá :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
1.1.12 23:51
Hanka79 píše:
ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen:

Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!! 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.1.12 23:56
to si měla štestí :D u mě to bylo nejhorší v porodnici, žabky orvaný, máma tvrdila, že v nich budu dělat ostudu, tak mi nabalila zdravotní pantofle na suchý zip, ale i když byly úplně rozepnutý, tak se to nedalo, takže jsem tam ťapkala většinu času bosky :mrgreen: nohy mi splaskly skoro až po šestinedělí… Jinak, promiň, ale není 41 na chlapa málo?? Víš přeci, co se říká…? :lol: :mrgreen:
Anonymní píše:
Gabriela82Já mám taky vel. 41 :) v těhotenství naštěstí v poho, odchodila jsem jej v balerínách, ale mám nohu stejnou jako můj chlap, tak uvidíme co malá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.12 00:06
gabriela82 píše:
to si měla štestí :D u mě to bylo nejhorší v porodnici, žabky orvaný, máma tvrdila, že v nich budu dělat ostudu, tak mi nabalila zdravotní pantofle na suchý zip, ale i když byly úplně rozepnutý, tak se to nedalo, takže jsem tam ťapkala většinu času bosky :mrgreen: nohy mi splaskly skoro až po šestinedělí… Jinak, promiň, ale není 41 na chlapa málo?? Víš přeci, co se říká…? :lol: :mrgreen:
Anonymní píše:
Gabriela82Já mám taky vel. 41 :) v těhotenství naštěstí v poho, odchodila jsem jej v balerínách, ale mám nohu stejnou jako můj chlap, tak uvidíme co malá :lol:

Haha, ne v tomhle případě to neplatí :lol:

• Citovat
  • Upravit
18259
2.1.12 16:31
TýnkaK píše:
Hanka79 píše:
ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen:
Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!! 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V pohode , jsem zvykla :mrgreen: :mrgreen: holt se mel u me dobre no :lol: dneska jsme byli u doktorky na ockovani,zitra nam jsou tri mesice a mame 7300g a 65cm :mrgreen: :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.1.12 17:06
Hanka79 píše:
TýnkaK píše:
Hanka79 píše:
Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!! 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V pohode , jsem zvykla :mrgreen: :mrgreen: holt se mel u me dobre no :lol: dneska jsme byli u doktorky na ockovani,zitra nam jsou tri mesice a mame 7300g a 65cm :mrgreen: :lol: :oops: :oops:
No tak to já se teda pochlubím. Rodila jsem 41+3 normálně velké dítě (3,6kg) a ve třech měsících byl skoro jako vy :mrgreen: Vykojila jsem ho na 7180g a 65 cm. Během šestinedělí vyrostl o 7cm!!! Doktorka se vždycky dobře bavila. Já sama jsem malá a drobná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.1.12 17:28
TýnkaK píše:
Hanka79 píše:
TýnkaK píše:
Hanka79 píše:
V pohode , jsem zvykla :mrgreen: :mrgreen: holt se mel u me dobre no :lol: dneska jsme byli u doktorky na ockovani,zitra nam jsou tri mesice a mame 7300g a 65cm :mrgreen: :lol: :oops: :oops:
No tak to já se teda pochlubím. Rodila jsem 41+3 normálně velké dítě (3,6kg) a ve třech měsících byl skoro jako vy :mrgreen: Vykojila jsem ho na 7180g a 65 cm. Během šestinedělí vyrostl o 7cm!!! Doktorka se vždycky dobře bavila. Já sama jsem malá a drobná.

Tak kojenim jsou to pekne miry :palec: :palec: my jsme na umele strave,takze tam pry ani neni divu,ze je takovy…ale mame znamou ta taky kojila a holcicka pak vypadala jak ten panacek Mischelin :mrgreen: :mrgreen: podle me je to v detech a je jedno cim jsou krmeny :)a vyrust o 7cm behem 6tydnu je taky pekny :D ale tak ..muze to byt po nekom dedicne…my jsme s manzelem oba vysoky 180cm..a ani tlusty ani hubeny, tak akorat :)taky mi bylo divne, ze ve mne tak malej vyrostl, cukrovku jsem nemela… :nevim:
Mozna jsem kvuli tomu rodila i tak brzy, telo uz volalo SOS, mela jsem vysoky tlak,malo krev. desticek a nohy napuchly…no hruza, ja byla desne zavodnena… :roll: ja byla na jednu stranu rada,ze jsem rodila tak brzy,nevim jak bych to vydrzela jeste nekde 4 tydny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí