Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonymní píše:gabriela82 píše:
ahoj, ja bych řekla, že je to naprosto v pořádku. Malá mi taky kákoší po každym kojení… A taky to z ní pokaždý úplně „stříká“ Už se nám podařilo i pokakat se u přebalování a „stříkala“ tak, že mi ohodila celý tričko, takže slušnej dostřelmáme to tak už od narození - 2 měsíce a vzhledem k tomu jak prospíváme (už přes 6 kg
jen kojená) si opravdu nemyslím, že by se jednalo o průjem…
to máme přesně stejně
2 měsíce a přes 6 kg
Hanka79
Děkuji moc, občas odstříkávám, leták mi dávala i doktorka v poradně, tak je určitě zkusím
ahoj, ja bych řekla, že je to naprosto v pořádku. Malá mi taky kákoší po každym kojení… A taky to z ní pokaždý úplně „stříká“ Už se nám podařilo i pokakat se u přebalování a „stříkala“ tak, že mi ohodila celý tričko, takže slušnej dostřelmáme to tak už od narození - 2 měsíce a vzhledem k tomu jak prospíváme (už přes 6 kg
to máme přesně stejně
2 měsíce a přes 6 kg
Hanka79
Děkuji moc, občas odstříkávám, leták mi dávala i doktorka v poradně, tak je určitě zkusím
Tak drzim pesti at se to zlepsi… ![]()
gabriela82 píše:pravda je taková, že když jsem s ní vlezla včera na váhu, tak jsem měla o 6,7 kg víc než sama
při poslední kontrole u Dr. 5,8, takže to asi odpovídá… Ve středu jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá! Jinak je jí fakt kus, už jsem musela vyřadit i některý body vel. 3-6 měsíců, protože jí většinou nebyly kolem stehýnek, to už mám jako kupovat 6-9?
![]()
to máme přesně stejně
2 měsíce a přes 6 kg
Hanka79
Nám zatím ještě stačí 3-6. Ale už jsem ve slevách v Tscu nakoupila i 6-9. Kolem stehýnek to má totiž taky těsné a overálky zase krátké rukávky a má větší nožičku než ten prostor tam
ale Dr. říkala, že je to v poho, že ať jsme ráda, že prospívá
Gabco,my byli u mudr asi pred trema tydny a mel 6330g a v utery mu budou tri mesice a zitra jdem na prvni ockovani, takze si myslim, ze pres 7kg uz bude mit
mame vel. 74 a pres net jsem mu koupila svetrik kde psali,ze je pro deti od 3-6mesicu a je mu je maly
ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm
![]()
Jinak laktobacily taky užívám - začala jsem, když mi po porodu předepsali antibiotika, a teď už spíš preventivně, kvůli malý - taky ty od SWISS..
Hanka79 píše:
Gabco,my byli u mudr asi pred trema tydny a mel 6330g a v utery mu budou tri mesice a zitra jdem na prvni ockovani, takze si myslim, ze pres 7kg uz bude mit![]()
mame vel. 74 a pres net jsem mu koupila svetrik kde psali,ze je pro deti od 3-6mesicu a je mu je maly
![]()
ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm
![]()
![]()
Anonymní píše:gabriela82 píše:Nám zatím ještě stačí 3-6. Ale už jsem ve slevách v Tscu nakoupila i 6-9. Kolem stehýnek to má totiž taky těsné a overálky zase krátké rukávky a má větší nožičku než ten prostor tampravda je taková, že když jsem s ní vlezla včera na váhu, tak jsem měla o 6,7 kg víc než sama
při poslední kontrole u Dr. 5,8, takže to asi odpovídá… Ve středu jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá! Jinak je jí fakt kus, už jsem musela vyřadit i některý body vel. 3-6 měsíců, protože jí většinou nebyly kolem stehýnek, to už mám jako kupovat 6-9?
![]()
to máme přesně stejně
2 měsíce a přes 6 kg
Hanka79
Děkuji moc, občas odstříkávám, leták mi dávala i doktorka v poradně, tak je určitě zkusímale Dr. říkala, že je to v poho, že ať jsme ráda, že prospívá
Gabriela82
Já mám taky vel. 41
v těhotenství naštěstí v poho, odchodila jsem jej v balerínách, ale mám nohu stejnou jako můj chlap, tak uvidíme co malá ![]()
Hanka79 píše:
ale my byli velky i pri narozeni, narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm![]()
![]()
Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!!
![]()
Anonymní píše:
Gabriela82Já mám taky vel. 41v těhotenství naštěstí v poho, odchodila jsem jej v balerínách, ale mám nohu stejnou jako můj chlap, tak uvidíme co malá
gabriela82 píše:
to si měla štestíu mě to bylo nejhorší v porodnici, žabky orvaný, máma tvrdila, že v nich budu dělat ostudu, tak mi nabalila zdravotní pantofle na suchý zip, ale i když byly úplně rozepnutý, tak se to nedalo, takže jsem tam ťapkala většinu času bosky
nohy mi splaskly skoro až po šestinedělí… Jinak, promiň, ale není 41 na chlapa málo?? Víš přeci, co se říká…?
![]()
Anonymní píše:
Gabriela82Já mám taky vel. 41v těhotenství naštěstí v poho, odchodila jsem jej v balerínách, ale mám nohu stejnou jako můj chlap, tak uvidíme co malá
Haha, ne v tomhle případě to neplatí ![]()
TýnkaK píše:Hanka79 píše:Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
V pohode , jsem zvykla
holt se mel u me dobre no
dneska jsme byli u doktorky na ockovani,zitra nam jsou tri mesice a mame 7300g a 65cm
![]()
Hanka79 píše:No tak to já se teda pochlubím. Rodila jsem 41+3 normálně velké dítě (3,6kg) a ve třech měsících byl skoro jako vyTýnkaK píše:V pohode , jsem zvyklaHanka79 píše:Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dneska jsme byli u doktorky na ockovani,zitra nam jsou tri mesice a mame 7300g a 65cm
![]()
![]()
![]()
TýnkaK píše:Hanka79 píše:No tak to já se teda pochlubím. Rodila jsem 41+3 normálně velké dítě (3,6kg) a ve třech měsících byl skoro jako vyTýnkaK píše:V pohode , jsem zvyklaHanka79 píše:Pordon, že vám lezu do diskuze bez plodného přispění, ale tohle si neodpustím: TY VOGO!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vykojila jsem ho na 7180g a 65 cm. Během šestinedělí vyrostl o 7cm!!! Doktorka se vždycky dobře bavila. Já sama jsem malá a drobná.
Tak kojenim jsou to pekne miry
my jsme na umele strave,takze tam pry ani neni divu,ze je takovy…ale mame znamou ta taky kojila a holcicka pak vypadala jak ten panacek Mischelin
podle me je to v detech a je jedno cim jsou krmeny
a vyrust o 7cm behem 6tydnu je taky pekny
ale tak ..muze to byt po nekom dedicne…my jsme s manzelem oba vysoky 180cm..a ani tlusty ani hubeny, tak akorat
taky mi bylo divne, ze ve mne tak malej vyrostl, cukrovku jsem nemela… ![]()
Mozna jsem kvuli tomu rodila i tak brzy, telo uz volalo SOS, mela jsem vysoky tlak,malo krev. desticek a nohy napuchly…no hruza, ja byla desne zavodnena…
ja byla na jednu stranu rada,ze jsem rodila tak brzy,nevim jak bych to vydrzela jeste nekde 4 tydny ![]()
to máme přesně stejně
2 měsíce a přes 6 kg
Hanka79