Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, také to tak bohužel mám a upřímně nevím co bych ti poradila, jelikož také nevím proč to tak je
Každopádně, nejsi sama.. Jsem zvědavá jestli nám to tu někdo objasní, budu moc ráda
Jediné co mě tak napadá je prostě zajít na gyndu aby to radši prošetřil někdo kdo o tom něco ví. Jinak já osobně používám vložky ![]()
@Anonymní píše:
Menstruační krev se na vzduchu kazí a proto smrdí.
Taky mě napadá jedině tohle, ale to asi případ zakladatelky nebude.
Ahoj zjistila jsi z čeho to bylo a vyřešila jsi to nějak? Klidně napis soukromou zoravu
Chtěla jsem se zaptat, zda jste se některá nesetkala se silně zapáchající menstruační krví? Nemám to pokaždé, ale některý cyklus ano. Používám tampóny nebo menstruační kalíšek, ale myslím, že to na to žádný vliv nemá. Ale netuším, čím to může být, jestli třeba krev odvádí z těla nějaké škodliviny? Některou menstruaci kalíšek vyvařím jen na začátku a pak na konci, ale třeba teď musím každý den, protože mám pocit, že kalíšek není čistý když zapáchá od krve. Poprvé jsem tento problém měla když jsem začala cvičit Mojžíšovou. Minulý týden jsem byla poprvé na akupunktuře, může to být třeba tím?